Petrikj Odesláno 5. květen 2013 Odesláno 5. květen 2013 Včera jsem absolvoval Peugeot Emotion Day ve Štěrboholech a musím říci, že velmi povedená akce. I když dopoledne to s počasím stále nevypadalo a ještě v době jízdy na akci stále vydatně pršelo. Pak se počasí umoudřilo a začalo svítit. Důvod účasti byl jasný, svézt se v aktuálních modelech. Stihnul jsem čtyři jízdy a nejvíce jsem se těšil na placku jménem RCZ, na kterou pějí testéři jen chválu. A tak první jízda proběhla právě s ní a dojmy z řízení? RCZ - designově je facelift velmi zdařilý, auto se mi líbilo už před ním - škoda černé barvy vystaveného kousku, dost detailů zanikne, třeba jiné barevné provedení střechy(tuším že to byla karbonová folie?) - kola 19 palců NÁDHERA - nastupování není taková hrůza (dveře jsou lehké ne jako ve 407 kupé) - Nečekaná prostornost a to i nad hlavou, výborná sedadla a ergonomie, dobrý výhled všemi směry, zpětná zrcátka jsou obrovská - příjemné. Výhled vzad si nepamatuju, zpětné zrcátko jsem ani jednou nepoužil, za chvíli pochopíte proč . - příjemný volant s tlustým věncem - Nechápu však dnešní módu dole sražených volantů. U závodních vozů to dává smysl, ani v nejostřejší zatáčce nemusíte přehmátnout kvůli strmému řízení. Ale u sériového auta tato logika neplatí a přehmátnout je prostě potřeba, pak vám volant přirozeně neklouže v prstech, ale pořád ho někde lovíte. Je to nepříjemné a otravuje to. - řadicí páka krásně po ruce, naprosto nekompromisně vymezená kulisa řazení, přesná, tuhá, krátké dráhy, DOKONALOST! - pedály dobře rozmístěné, brzda blíž u plynu, spojka s krátkým záběrem, tužší, ale ne nepříjemná, hned jsem se s ní sžil. - řízení je tuhé, bez mrtvé zóny kolem středu, přesné. VÝBORNÉ. - na brzdy se můžete kdykoliv spolehnout, nejsou jedovaté, ale brzdí naprosto s přehledem. VÝBORNÉ. - A teď konečně motor. To není motor, ale poklad! V kabině je slyšet více než z venku, jak se na sporťák sluší. Zatahuje už kolem 1500 otáček, na turbo neuvěřitelně točivý, přímo lačný po otáčkách. Na dvojku přeskakujete auta jako na motorce. Výborně mu k tomu sekunduje nakrátko poskládaná převodovka. Ve 130 na šestku točí blízko 4000, takže máte pod plynem pořád dynamit. Jen ťuknete do plynu a motor už zatahuje. Při dlouhodobé jízdě po dálnici to chce tempomat, tady už reakce a výbušnost motoru mohou vadit. Tohle se inženýrům z PSA a BMW opravdu povedlo. Těch 200 koní je na předku hodně cítit a víc už bych ani nepotřeboval (jen dodám, že se připravuje RCZ-R s 260k COŽEEEE ). - Podvozek je tuhý a vlivem krátkého rozvoru se na vlnách trochu rozkývá. Je to motokára, ale rozhodně ne kostitřas. Tlumiče zajišťují velmi dobrý kontakt kola s vozovkou, ani 19 kola neodskakují. Náklony v zatáčce podvozek nezná a když je sucho, drží neuvěřitelně. ESP se dá prý zcela vypnout, což jsem nezkoušel. A nakonec jsem byl rád, že je aktivní. Některé zatáčky byly po dešti mokré a občas to klouzlo. Abych to shrnul. RCZ je úžasné auto, jako celek funguje výborně a má za cíl jediné, BAVIT. A to zvládá naprosto výborně, sladění motoru, převodovky, brzd, řízení je naprosto dokonalé. Pro mě je to nejlepší předokolka jakou jsem kdy řídil a jeden z nejlepších peugeotů vůbec. Nedá se s ním jet pomalu, neustále vás provokuje. Přitom náklady na palivo nebudou nijak drastické, já tam videl kolem 10 litrů. Ale gumy bude asi žrát taky. V čem vidím problém? V počtu bodů, 12 je ukrutně málo . Dále jsem projel 508 SW 2.2 HDI GT: - Výborný podvozek, čekal jsem ho ještě tužší. Chová se podobně jako ten ve 407 kupé. Jiná přední náprava je poznat, zvlášť když se pak hned projedete s RHX, který má vpředu \"jen\" McPherson. - dobré odhlučnění podvozku (lepší než ve 407 kupé) - výborná sedadla, rozsah nastavení hlavových opěrek - Nepříjemně hranatý volant v místě držení, posetý miliony tlačítek, tohle není šálek mého čaje. - výborně odhlučněný motor uvnitř, zvenku ho nepřeslechnete, přenáší chvění do pedálů (to u V6 nezažijete) - Hladce řadící 6° automat, ten mě velmi zaujal. Dle mě řadí dostatečně rychle, kickdown o 2° není problém, můžete mu do toho kecat pádly pod volantem. Moc příjemné. Jako rodinný kombík velmi zdařilé auto, vzadu je dostatek místa pro nohy, slušný kufr. Motor má výkonu až až. Potěšilo mě. 508 RHX - Hybrid jsem ještě neřídil, po startu se nic neděje, jen naskočí budíky, jinak dokonalé ticho. Na parkovišti je potřeba dávat pozor na lidi kolem vás, pokud jedete jen na elektromotor, nejste slyšet a lidé vás prostě neregistrují. - interiér ještě honosnější než v GT - Stále máte tendence dívat se při jízdě na budík ukazující vám zda rekuperujete, jedete ECO či na kolik procent využíváte výkon motoru. - Motor je pod zatížením hlučnější a nejede tak dobře jako GT. - Převodovka není tak hladká jako u GT, jedná se o robotizovaný 6° \"manuál\". V nižších rychlostech řadí slušně a bez výraznějšího cukání, stále však hůře než klasický měničový automat. Pod zatížením vás pěkně pohoupe a prodleva při řazení je znatelná. Je třeba si převodovku projet, dá se s ní naučit žít. - Podvozek má vyšší těžiště, více se naklání, je plavnější. V GT jsem se cítil lépe, jistěji. Zajímavé auto, někoho určitě zaujme. Interiér je vymazlený, exteriér je jiný než u GT a ne každému musí sedět. Je to Allroad po francouzsku. 208 1.2 5D - bílá žabka - Příjemný posaz za volantem, je třeba si vše nastavit tj. sedadlo výš, volant trochu níž, aby jste viděli na budíky přes volant. Překvapivě to vše funguje velmi dobře. Nemusíte tak přeostřovat, jako když jsou budíky schované za volantem. - Volant je malý a příjemně se drží. - Páka řazení má zvláštní tvar, ale drží se docela dobře. - Z auta je cítit lehkost až hravost. I s 3-válcem to jede velmi dobře, hluk ani vibrace jsem nezaregistroval. - Podvozek je komfortní, dobře tlumí, na hrubším povrchu hůře odhlučněný. - Navigace za 10tis toho umí opravdu dost. Jinak příjemní autíčko. Za volantem jsem se chvílemi i bavil a to mělo auto jen 82 koní. Do města ideál. Citovat
skuci Odesláno 5. květen 2013 Odesláno 5. květen 2013 na 130 a 4000 otáček jo...? mi to příjde docela dost... Citovat
Tommy002 Odesláno 5. květen 2013 Odesláno 5. květen 2013 Hezký hodnocení, jenom doplním RCZ - byl jsem objednaný, přesto mě nějaký náhodný pán předběhl - grrr Samotný autíčko je výborný, měl jsem tu čest být na představení té první generace RCZ a měl jsem pocit, že ta jela lépe, nevím jestli je to tím, že už jsem si zvykl na vyšší výkon... EXTERIÉR: Současný RCZ stála na podle mě úžasných 19ti palcových kolech. Barva černá metla, výklopný zadní spoiler INTERIÉR: Nástup do auta naprosto bez problémů, vzadu je místo pro děti do 12ti let a 140cm, vyšší osoby musí hlavu sklopit do strany, aby se tam vešli. Celý interiér je vyveden v kůži, sedačky naprosto příjemný, skvěle sevřou těla posádky a drží je až do otevření dveří po dojetí do cíle. Ergonomie přístrojové desky je přehledná, honosně udělaná, vše jsem našel tam, kde bych to čekal. Uprostřed palubky vévodí výsovná obrazovka navigace (multimediálního systému). JÍZDA: 1,6turbo, 200 koní, váha cca 140kg slibuje kvalitní svezeníčko za rozumnou spotřebu (v průběhu testu 9,4l/100km). Auto se příjemně odlepuje a zrychluje, výkon na předních kolech nepřebývá. Podvozek je příjemně naladěn, těžiště je nízko. Převodovka šesti stupňová, dráhy jsou jasně dané a krátké, takže zde velký posun. Řadící páka je umístěna o něco vyšší než u jiných aut - ale řekl bych, že je to o zvyku. Co mě malinko překvapilo bylo drobné zpozdění turba při akceleraci z otáček 3500ot./min kdy ta odezva opravdu není okamžitá - ale to bude nejspíše mojí nezkušeností s oturbenýma motorama. CENA: základ okolo 650 000 Kč, pouze jeden stupeň výbavy, avšak mnoho věcí (ano i 19ti palcový kola) je nutné připlácet. Při pohledu do ceníku bych si osobně dokázal přiobjedna výbavu za dalších 150 - 200 000 Kč. CELKOVĚ: zabiják audi TT, za mnohem zajímavější cenu dostanete sexy sportovní auto, které můžete půjčit ženě, jako modní doplněk, ale zároveň se v něm nemusíte stydět sami projet samozřejmě na rodinnou dovolenou toto auto nevezmete 208 1,2 5D - chtěl jsem si vyzkoušet především z důvodů netradičně umístěné přístrojovky a možného testovaní GTi - uspořádání volantu a budíku je pro mě tak hloupé, že když chcete sedět jako v běžném autě, tak Vám věnec volantu přesně zakrývá budíky, je tedy nutné si sedačka nastavit výše, kdy volant držíte v podstatě v klíně...Posez je tedy spíše jako v dodávce, sedíte vysoko a boční zrcátka jsou mnohem níže, takže nekoukáte nejen doprava nebo doleva, ale také trochu dolů. Budíky mi připadaly, že jsou hrozně daleko - sedačky jako na gauči, hrozně moc měkké - motor 1,2 turbo, dobré do města, mimo města mi přislo že nad 110 se mu moc nechce, pocitově slabší než stará 1,1 - převodovka - 5 stupňů, řažení normální ION - jeli jsme jen po parkovišti, jízda jako v elektrice - super malý kufr, cenovka nějakých 650 000 Kč (radši bych si koupil RCZ než toto) Ostatní auto jsem si jen prohlížel, zaujala mě přístrojovka 508 GT, kde tlačítka vypadají jako v letedla a vše je doprovozeno HUD up displeje, který umí promítat rychlost a další údaje. Hostesky a personál milý celkově povedená a příjemná akce Citovat
Petrikj Odesláno 5. květen 2013 Autor Odesláno 5. květen 2013 na 130 a 4000 otáček jo...? mi to příjde docela dost... jen přibližná hodnota, co jsem zahlédl v rychlosti, spíš to bylo tak 3800 pro upřesnění. Citovat
Petrikj Odesláno 5. květen 2013 Autor Odesláno 5. květen 2013 to Tommy002 Mně se ve 208 sedělo dobře. Vyzkoušel jsme ji ze stejného důvodu jako ty, tedy jiného uspořádání přístrojky. Volant mi nic nezakrýval a přeostřování na budíky je lepší než u klasického uspořádání, protože jsou blíže k hraně čelního skla. Ano máš pravdu, sedadla jsou měkčí. Řadicí páka by mohla být o něco výš. A motor od 110 na pětku příliš nezrychluje, však má jen 82 koní. Ale v nižších rychlostech byl příjemný a bez vibrací, přitom je to 3-válec. Líbilo se mi i řízení a účinek posilovače. A co se týče RCZ, turbo má vždy určitou setrvačnost, je to jen 1.6. Čili dokud turbo nezačne tlačit, nemá motor příliš točivého momentu. Ale je to jen okamžik, nijak jsem se nad tím nepozastavoval a neomezovalo to. [upravil dne 5/5/13 16:17 od Petrikj] Citovat
Rejty Odesláno 5. květen 2013 Odesláno 5. květen 2013 Já když viděl to počasí, tak sem nakonec nejel:( Citovat
Petrikj Odesláno 5. květen 2013 Autor Odesláno 5. květen 2013 Já když viděl to počasí, tak sem nakonec nejel:( Já dorazil ve 12 a přestalo akorát pršet. V jednu jsem jel první jízdu a silnice už byly celkem suché. Taky jsem si ráno říkal, že předpověď byla trochu jiná. Citovat
groovred Odesláno 11. květen 2013 Odesláno 11. květen 2013 Dnes Plzeň, už se teším zachvíli vyrážim Citovat
kocour17 Odesláno 11. květen 2013 Odesláno 11. květen 2013 jak to probíhá ? to tě asi jen vozí že? nebo můžeš řídit ? Citovat
kocour17 Odesláno 11. květen 2013 Odesláno 11. květen 2013 ták to je pecka to jsem nevěděl... mám rezervovaná 2 auta:P ale někdo jede s tebou ne? [upravil dne 11/5/13 11:03 od kocour17] Citovat
Petrikj Odesláno 13. květen 2013 Autor Odesláno 13. květen 2013 ták to je pecka to jsem nevěděl... mám rezervovaná 2 auta:P ale někdo jede s tebou ne? Jo sedí vedle tebe, ale nijak tě neomezují. Opíšou si tvůj řidičák, něco podepíšeš. Pokud uděláš přestupek, je to jen na tobě, jezdí se normálně v provozu. V Praze se dalo projet celkem rychle. Jelo se po obchvatu, utažené sjezdy, kruháče,... Citovat
MJSytic Odesláno 13. květen 2013 Odesláno 13. květen 2013 Já jsem pořád čekal, kdo vyhraje tu skrytou hlavní cenu, ale nakonec jsem se odkrytí nedočkal Citovat
kocour17 Odesláno 13. květen 2013 Odesláno 13. květen 2013 ták to je pecka to jsem nevěděl... mám rezervovaná 2 auta:P ale někdo jede s tebou ne? Jo sedí vedle tebe, ale nijak tě neomezují. Opíšou si tvůj řidičák, něco podepíšeš. Pokud uděláš přestupek, je to jen na tobě, jezdí se normálně v provozu. V Praze se dalo projet celkem rychle. Jelo se po obchvatu, utažené sjezdy, kruháče,... ááá tak to pořádně to Gti protáhnu Citovat
Otan Odesláno 13. květen 2013 Odesláno 13. květen 2013 :D:D jak to probíhá ? to tě asi jen vozí že? nebo můžeš řídit ? Citovat
Tommy002 Odesláno 14. květen 2013 Odesláno 14. květen 2013 Já jsem pořád čekal, kdo vyhraje tu skrytou hlavní cenu, ale nakonec jsem se odkrytí nedočkal Já jo v jednu chvíli se zvednul vítr a plachta odletěla Citovat
kocour17 Odesláno 18. květen 2013 Odesláno 18. květen 2013 Dneska akce proběhla v ČB a naprostá paráda vyzkoušel jsem 508,508 GTI a 3008... škoda že bylo na cestách přeplněno no max rychlost s gti 150 km/h Citovat
Petrikj Odesláno 18. květen 2013 Autor Odesláno 18. květen 2013 S 508 GT jsem se držel, ale RHX se rozhoupala na 170 Citovat
Dave_k Odesláno 25. květen 2013 Odesláno 25. květen 2013 Včera jsme v Brně provětrali RHX, 508GT a 208 1.6. Všechno celekem pěkný svezení. Docela překvapila 208 jak ve 4 lidech upalovala. Jinak super zábava chytání pneumatik 208ičkou. (čas 1m15s+nějaký drobný) Dárečky: 1x kšiltovka a 1x krabička Lecitinu. Citovat
MJSytic Odesláno 25. květen 2013 Odesláno 25. květen 2013 JJ, chytání pneu 208 ... Na prodej 208. Najeto 0,5km!!! Po výměně spojky a převodovky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.