marko306 Odesláno 4. květen 2013 Odesláno 4. květen 2013 Viete mi niekto poradiť nejaký free antivírus pre Nokia Lumia 710 s WP 7.8? Keďže som zatiaľ so systémom spokojný a do budúcna uvažujem zas o WP tak by sa dačo šiklo. Nejak som toho veľa nevygúglil a ak hej tak som to aj tak nepochopil. Bol by som vďačný za rady a nejaké linky. Citovat
Vítek1 Odesláno 4. květen 2013 Odesláno 4. květen 2013 WP je super pouzivam taky a vsichni kolem me. Momentalne neexistuje zadnej vir (aspon co vim) tak k cemu antivir? Citovat
marko306 Odesláno 4. květen 2013 Autor Odesláno 4. květen 2013 Nevedel som, že zatiaľ nie je žiadny vírus. Nikto nás nechce napadnúť? Citovat
Vítek1 Odesláno 5. květen 2013 Odesláno 5. květen 2013 Proc by se snazil kdyz to udela na android tak ma cisla napadenych mobilu uplne jinde + tablety... A pokud nemas odemcenej mobil tak je to uz uplne sum a fuk Citovat
koblih69 Odesláno 5. květen 2013 Odesláno 5. květen 2013 Přesně tak oni čekají až si mobil s WP koupí ještě někdo třetí :D:D Citovat
marko306 Odesláno 5. květen 2013 Autor Odesláno 5. květen 2013 No a zas nerozumiem. Skúste na mňa normálne. Citovat
Vítek1 Odesláno 5. květen 2013 Odesláno 5. květen 2013 Přesně tak oni čekají až si mobil s WP koupí ještě někdo třetí :D:D a ja na nej nedam dopustit mam staryho mozarta jeste od uplnych zacatku tenkrat jsem to koupil za 4000kč kolega tenkrat za stejne penize koupil LG optimus P500. Porovnej si to nejlip kdyz pustis angry birds. Seka se jako prase. Vse jede plynule a je super odladene. Momentalne nevim o nicem co by na WP 7.8 chybelo. Mame doma 3 kousky vsichni spokojeni narozdil od androidu Citovat
koblih69 Odesláno 5. květen 2013 Odesláno 5. květen 2013 Já nechci rozpoutávat debaty - tím spíš, že jsme telefon s WP nikdy nedržel v ruce. Byl to jen fórek. Já jsem zatím spokojený s HTC Sensation od Lubk0, akorát už jsem se po jeho poslední nehodě tešil na upgrade a vono nic Citovat
Vítek1 Odesláno 5. květen 2013 Odesláno 5. květen 2013 jsem na tom stejne. Kdyz jsem byl lyzovat tak uplne mokrej a vono taky nic. Navic je to hovado celokovove Citovat
Goldinka Odesláno 9. květen 2013 Odesláno 9. květen 2013 Já mám lumii 820 (wp8) a nejradši bych ji prohodila oknem dobrovolně sem si ji pořídila, těšila se jak děcko na vánoce, že budu mít zas windows os na telefonu.. Snad jen s rychlostí reakcí telefonu jsem spokojená... :/ Ale mám co sem chtěla, takže si nemůžu stěžovat Citovat
MirekCC Odesláno 9. květen 2013 Odesláno 9. květen 2013 za mě android a spokojenost o pomalých reakcích nemůže být řeč Citovat
Vítek1 Odesláno 9. květen 2013 Odesláno 9. květen 2013 Já mám lumii 820 (wp8) a nejradši bych ji prohodila oknem dobrovolně sem si ji pořídila, těšila se jak děcko na vánoce, že budu mít zas windows os na telefonu.. Snad jen s rychlostí reakcí telefonu jsem spokojená... :/ Ale mám co sem chtěla, takže si nemůžu stěžovat a co ti tam vadi? Citovat
Goldinka Odesláno 9. květen 2013 Odesláno 9. květen 2013 Vítek1: hele mám s tim pořád nějaký problémy. Bůhví proč se jednou za čas zblázní baterka, a za čtyři hodiny je telefon vybitej aniž by se na něm cokoli dělalo. Nebo se odpojí od sítě, nebo nejde zvednout hovor, musim zamknout a odemknout a pak už zvednout třeba jde... Při odinstalaci aplikace se aplikace neodinstaluje, ale někde zůstane v cache, místo aby telefon měl nějakou funkci na vymazání cache, nebo prostě souborů, který tam dávno nemaj co dělat, a nějakym záhadnym způsobem tam zůstaly, tak musí člověk použít app třetí strany (při odinstalaci většiny aplíkací a restartu telefonu je v úložišti telefonu ještě méně místa než před odinstalací)... A pár dalších \"jobovek\"... Pak k tomu telefonu mám pár dalších výhrad, typu nepohodlnýho psaní na sw klávesnici apod. Nedostatky ale částečně vyvažuje dobrá navi, rychlost OS jakože \"práce\" na telefonu, a nějaký další drobnosti... Ve výsledku jsem dospěla k názoru, že bohužel tomuhle telefonu nemůžu věřit (poté co prohlásil, že baterka je totálně vybitá když měla ještě nějakých 35%), takže sebou tahám pro jistotu ještě xperii mini pro s 4.0.1 androidem )) Citovat
marko306 Odesláno 9. květen 2013 Autor Odesláno 9. květen 2013 Ja zas mám android v prestigio a tiež v požičanej xperii, ale že by ma nejak nadchol ten systém, tak to nie. Je to príliš zložité a okrem toho ak neni výkonný mobil v parametroch, tak ten android tam seká. WP je naopak jednoduchší a nepotrebuje taký výkonný prístroj seba. Ja problémy zatiaľ nemám. Nehovorím, aj WP má nedostatky, pár vecí by som určite zmenil,hlavne tie na ktoré som bol zvyknutý zo simbianu, ale ktorý systém je dokonalý, že? Android ma jednoducho nechytil (zatiaľ). Citovat
Goldinka Odesláno 9. květen 2013 Odesláno 9. květen 2013 marko306: tak já ani proti jednomu systému defacto nic nemám. Mouchy mají oba, a ještě dlouho mít budou. Jen mě to trápí u toho telefonu páč v kombinaci s hw problémy resp. s problémem s baterkou a dalšími drobnostmi, nabývám pocitu, že se snad zase k androidímu telefonu nadobro vrátim... Ale tak... Ještě to není kritický, takže je to stále ve fázi uvažování a to ještě jen ve chvílích, kdy ten telefon prostě nefunguje tak jak se od něj očekává ) Citovat
Vítek1 Odesláno 10. květen 2013 Odesláno 10. květen 2013 Aha zajimave to bude asi na strane Nokie. Ja u toho meho stareho HTC zadnej problem nemam. To s tou baterii delal neofiko ukazatel procent baterie ale uz ho nepouzivam. Dal jsem ukazatel procent primo do horniho stavoveho radku k baterce Citovat
Goldinka Odesláno 10. květen 2013 Odesláno 10. květen 2013 Vítek1: mám stejný dojem (že to bude problém v tom, že je to nokia ) Mě to s tou baterkou blbne ať už s ofiko, nebo neofiko ukazatelem. Naposledy se mi to stalo u scratchů na chatě ) od té doby (ťuk ťuk) se baterka chová tak jak má. I bez ohledu na updaty... Původně sem chtěla jít do htc rio, nebo něčeho podobnýho, ale tam mě odrazovalo málo vnitřní paměti a nemožnost jejího rozšíření, nakonec sem skončila s tou 820. Ale v budoucnu půjdu spíš asi do htc pokud bych chtěla wp8 a pokud android, tak asi zase do SE, nebo taky htc.. Citovat
Vítek1 Odesláno 10. květen 2013 Odesláno 10. květen 2013 ta moje ma HTC Surround a její sestra LG Optimus 7 a taky ani jedna nema prblemy s ukazatelem baterky. WP 8 jdou zatim mimo me to bych asi sel spis do androida mozna az nekdo prolomi ochranu a budou se dat upravit k obrazu memu Citovat
Vítek1 Odesláno 19. květen 2013 Odesláno 19. květen 2013 jen tak pro zajimavost a at nezakladam nove tema, dneska jsem poridil domu dalsi WP konkretne ZTE Tania moji matce tak uvidime jak se s tim popere. Jeste byl ve vyberu Huawei Ascend W1 s WP 8 a Nokia 610 ale po precteni recenzi a zvazeni co vyuzije jsem vzal ZTE za velice slusnou cenu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.