tomik1987 Odesláno 4. květen 2013 Odesláno 4. květen 2013 včera som mal menšiu nehodu šmyk a kotúľal som sa na aute, skončil som na strechce. podarilo sa mi dostať auto na kolesá a následne som ešte došiel na ňom nejako domov. karoséria je uplne KO podaná. strecha vtlačená. v predu je chladič KO. zadná naprava teda pravé zadné rameno je ohnuté. interier je OK, airbagy nevystrelené. palubovka neporušená. teraz otázka: 1. začať to pomaly rozpredávať??? a šetriť na nové auto? 2. zohnať druhú karosériu napr. aj s pokazeným motorom alebo prípadne angličana, a že by som to celé všetko prehodil do tej druhej karoserie. [upravil dne 4/5/2013 08:48 od Béďa] Citovat
milhaus Odesláno 4. květen 2013 Odesláno 4. květen 2013 tak hlavně že jsi v pohodě. Za mně: škoda práce, já bych to nechal na díly a sehnal něco jinýho, aut je dneska všude jako srač.k. Citovat
velkybanan Odesláno 4. květen 2013 Odesláno 4. květen 2013 Tady v tom případě bych souhlasil s milhausem. Než to opravíš dáš za to více peněz než kdyby jsi si pořídil podobné třeba novější a maximálně by jsi měl auto na náhradní díly + třeba rozprodat Citovat
Ferry Odesláno 4. květen 2013 Odesláno 4. květen 2013 sakra, hodit auto pres boudu, zrusit kastli a rikat tomu mensi nehoda, tomu rikam nadhled lepit to z anglana je nesmysl, preskladat to do jine evropske kastle, pokud bys sehnal napriklad neco s padlym motorem, to jeste mozna Citovat
koblih69 Odesláno 4. květen 2013 Odesláno 4. květen 2013 Nelepit, neřešit, prodat dobře jako celek. To asi tak jednoduchý nebude, takže pokud máš nervy tak rozebrat a po dílech. Citovat
Charlie 1 Odesláno 4. květen 2013 Odesláno 4. květen 2013 no hlavně ,že jsi v pořádku!kolik si prosím tě letěl?nebylo mokro? Citovat
tomik1987 Odesláno 4. květen 2013 Autor Odesláno 4. květen 2013 no tak v poriadku som síce ma bolí kúsok krk. ale v pohode , škoda je ho bol to môj miláčik . akurát že ho idem nafotiť ale foťák som mal tiež v aute a rozbil sa mi =( tak musím fotiť mobilom. ešte že notebook to zvládol. tak bolo veľa prachu na to napršalo. mal som ešte zimné pneumatiky také kúsok pridratejšie. to bude hlavný problém. už som sa chystal teraz cez víkend na výmenu tyčiek, čapov, ..... mám doma kúpený uplne nový olej komplet filtre, aj kvapalinu do serva. no a teraz mi je to na prd =( Citovat
tomik1987 Odesláno 4. květen 2013 Autor Odesláno 4. květen 2013 no tak popridávam aspoň nejaké foto. skúsim to rozpredať. mám toho dosť. Citovat
tomik1987 Odesláno 4. květen 2013 Autor Odesláno 4. květen 2013 svetlá ostali celé, mám tam šošovky urobené. akurát na jednom zlomilo úchyt horný. Citovat
tomik1987 Odesláno 4. květen 2013 Autor Odesláno 4. květen 2013 a ešte interier [upravil dne 4.5.2013 10:06 od tomik1987] Citovat
wooody Odesláno 4. květen 2013 Odesláno 4. květen 2013 :o:o:o tomu řikáš menší nehoda??? buď rád žes z toho vylez, rozprodej to na díly, nebo nějakýmu vrakáči jako celek, myslim že přestavět to by bylo docela nákladný [upravil dne 4/5/13 10:09 od wooody] Citovat
Guest servisman Odesláno 4. květen 2013 Odesláno 4. květen 2013 pokud je prostor tak rozebrat a prodat,na opravu tohle není. Citovat
velkybanan Odesláno 4. květen 2013 Odesláno 4. květen 2013 pěkné Podle fotek jen štěstí , že tě trošku bolí krk. Dávej si bacha.Vždy je lepší přijed o 5 minut později Citovat
tomik1987 Odesláno 4. květen 2013 Autor Odesláno 4. květen 2013 tak priestor je strechu by som chcel hydraulickým heverom naspať nejako dostať. interier je nepoškodený, tapaciere palubovka je OK. čiže tam to nejako porozoberám. čo sa motora týka. tam je chladič KO. pravdepodobne aj olejová vaňa motor vyzerá v poriadku. aj vrčal v pohode. tam bol menený pravidelne olej, vstreky sú OK. pred 20 tis. menený nový rozvod, akurát v garáži mám pripravené komplet filtre a všetko ako som spomínal. auto je inak nachipované, egr odstavený aj fap je von. auto išlo krásne Citovat
Ferry Odesláno 4. květen 2013 Odesláno 4. květen 2013 tohle uz tezko srovnas tak, aby do toho neteklo a nefoukalo, to fakt nema cenu, jestli chces mermomoci opravovat, sezen treba v nemecku stejny auto s padlym motorem nebo prevodovkou a prehod jen komplet motor, tohle je srot na odpis Citovat
velkybanan Odesláno 4. květen 2013 Odesláno 4. květen 2013 hlavně ty by si se cítil bezpečně v autě , které má už KO deformační zóny a při nabourání by to bylo jako papír? Citovat
OK406 Odesláno 4. květen 2013 Odesláno 4. květen 2013 Hlavně, že jsi v pořádku. Co se týká auta, talk jak píší ostatní, a to pořídit si jinou podonou 406 a tuto si nechat na náhradní díly a zbytek rozprodat a ještě ušetříš. Přendat si do jiné 406 některé věci, co by tam nebyli;). Zkus se ted podívat po inzerátech, zda-li by nebyla podobná a i možná mladší 406, co jsi měl (máš). Držím ti palce, aby si co nejdříve sehnal jinou 406. [upravil dne 4/5/13 11:39 od OK406] Citovat
Moral3z Odesláno 4. květen 2013 Odesláno 4. květen 2013 Jojo, hlavně, že ty seš dobrej.. auto rozhodně nemá cenu opravovat jak již bylo zmiňované výše... nikdy to nesrovnáš aby ti tam nefoukalo nebo netelko... zkus pohledat v německu s ko motorem, jestli máš kde na tom dělat.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.