Guest Džůny Odesláno 3. květen 2013 Odesláno 3. květen 2013 Motorkáři mi nevadí, pouštím je. Naprostou většinu nebezpečných situací které zažívám způsobují cyklo*uzny. Motají se po středu, jedou s kámošem vedle sebe, jedou v protisměru, přimotávají se mezi auta z vedlejších bez ohlédnutí, jezdí bez přileb, nebo nedejbože s dětmi které nemají pod kontrolou. Jaktože neexistuje \"řidičák\" na kolo, když se můžou motat na cestách a účastnit dopravy? Citovat
odee Odesláno 3. květen 2013 Odesláno 3. květen 2013 Řidičák na pěškobus taky neexistuje a seš účastník;) Ale zase, když jedeš o opicí na kole, seberou Ti řidičák, ale když jdeš s opicí pěškobusem, tak tuším ne... Citovat
ozzy1 Odesláno 3. květen 2013 Odesláno 3. květen 2013 nejhorší jsou cyklisti, co ti vjedou na přechod určený pouze pro chodce a dožadují se přednosti před auty. Citovat
Lihous Odesláno 3. květen 2013 Odesláno 3. květen 2013 Navazal bych na odee Pro ciklisty a nejen ty s ridicakem bych klidne udelal bonus v podobe 2x tak velke odmeny v podobe trestu/pokuty .... Jasne ze je to nemoralni nedemokraticke,ale pokud ten ridicak mame \"vime\" jak se chovat na cestach.:D:D:D A jedno dve mala videa za vse. http://ulozto.cz/xDrCEuu2/nejen-u-nas-ale-i-v-pl-jsou-kolari-kokoti-avi A jeden skoro ridic http://ulozto.cz/xZiDDjjS/peugeot-405-avi Jen prosim ac neni nic videt DALE NEZVEREJNOVAT!Dekuji [upravil dne 4/5/13 08:37 od Lihous] Citovat
odee Odesláno 3. květen 2013 Odesláno 3. květen 2013 Tak mě nadapá, žekdyž pojedou dva ožralý cyklisti, jeden má řidičák a jeden ne, chytnou je pecky, tak výsledek určite nebude spravedlivý Citovat
odee Odesláno 3. květen 2013 Odesláno 3. květen 2013 Pro toho, kterej ma řidičák to bude všechno, jen ne BINGO:( Citovat
Medvěd Odesláno 4. květen 2013 Autor Odesláno 4. květen 2013 Koukám kam se zase téma zvrtlo. Můj příspěvek VŮBEC NEBYL o tom, jestli mám nebo nemám rád motorkáře (nemám, ale to je vedlejší), ale o tom JAKÉHO KOKOTA jsem měl tu čest potkat. Z mé strany vůbec nešlo o žádné vyškolování, o kterém tu někdo taky psal, ale čistě o údiv nad nesmyslnou a podle mně i nebezpečnou a okolí ohrožující jízdu onoho exota A FAKT JSEM SI ODDECHL když R 10 opustil směr Jičín a já mohl v klidu a bez pocitu strachu kdy mu \"ladný\" oblouček podjede a \"nadšenec\" mi i s přítulkou spadne pod kola, jet dál. P.S. A jsem přesvědčený, že pokud nadýchá cyklista je úplně buřt jestli má nebo nemá ŘP, páč ho na kolo nepotřebuje a tak ho ani nemusí ukazovat. [upravil dne 4/5/2013 08:04 od Medvěd] Citovat
odee Odesláno 4. květen 2013 Odesláno 4. květen 2013 Nemůžu mluvit za úplně všechny, ale já sem pochopil, že Ti šlo čistě o tohodle jednoho EXOTA;) Nicméně, to že se to pohne podobným směrem se dalo očekávat, ne? Citovat
Návštěvník Odesláno 4. květen 2013 Odesláno 4. květen 2013 Řidičák na pěškobus taky neexistuje a seš účastník;) Ale zase, když jedeš o opicí na kole, seberou Ti řidičák, ale když jdeš s opicí pěškobusem, tak tuším ne... „Na cyklistu se v současné legislativě nahlíží jako na řidiče vozidla, a ve smyslu přestupkového zákona se na něj tedy vztahují stejná ustanovení,“ přibližuje ředitel naší dopravní policie Leoš Tržil, ovšem jedním dechem dodává: „Jediný rozdíl mezi řidičem a cyklistou je v tom, že cyklistovi není udělován zákaz řízení.“ Takže je to jasné. Cyklista, který je přistižen, jak jede pod vlivem alkoholu, nemůže přijít o řidičský průkaz, i když jej vlastní. Může však dostat docela vysokou pokutu od deseti až po padesát tisíc korun. Záleží na tom, kolik toho vypil. Citovat
Rejty Odesláno 4. květen 2013 Odesláno 4. květen 2013 Medvěde..chce to NADHLED!!! I nad určitými individui... Já každý den jezdím směr Lovosice-Zdiby a to by člověk nevěřil kolik mamlasů vůbec dostaně řidičák... byl bych pro aby každý si udělal psychotesty, chodil po 5ti letech na přeškolování. Člověk je takový řidič jaké má ego. Pokud jeho EGO šahá do mocných výšin, bude to jen namachrovaný blbeček co dělá přesně takové věci jaké si popisoval. Běžné je když valim 140 že tam nějakoj trotl pustí před tebe na 5 metrů v kilu a starej se, nehledě na předjíždění zprava a dokonce i zleva v levém pruhu(to se mně také stalo za sjezdem na Mělník). šKODA ŽE NEMAM KAMERU, TO BYCH VÁM PUSTIL HITPARÁDU DEBÍLKŮ Tohle je na povídání u piva s ponecháním souboje při rozepři na rozbití držky:D:D:D Mimochodem motorkářům uhnu vždy a když poděkují, potěší mne že na tom Světě nejsou jenom idioti:aut Citovat
barenst Odesláno 4. květen 2013 Odesláno 4. květen 2013 Me vadi jen ti bruslari na cyklo steskach Motorkari jsou v pohode , cyklisti u nas taky (vesnice je to horsi ) , asi se na to koukam s nadhledem . Jinak dle me jsou motorkari nejlepsi ucastnici , vzdy se zdravi a kdyz jim clovek uhne podekuji a to po cele evrope (jinde jsem nejezdil) v praci mame stejny nazor na hosty , motorkari jsou na prvnim miste . Citovat
Guest Scratch Odesláno 5. květen 2013 Odesláno 5. květen 2013 Přestává mě jich být líto, když se rozsekají. Bydlím na konci vesnice, sám jedu na stejným místě 55, ale dneska se tu proháněli motorky odhadem 120-150, za doprovodu řevu, že se třepaly okna. Takže příště až si zas někdo o kousek dál rozbije hubu, dobře mu tak, snad nevezme sebou auto nebo cyklistu. to sedi jak prdel na hrnec........od nekoho kdo ma v podpisu rovinky mzikem a zatacky smykem..... Citovat
Guest Scratch Odesláno 5. květen 2013 Odesláno 5. květen 2013 jinak hodne toho bylo vyrceno a ja se ztotoznuju s tim, ze proste plechovkari nevedi o co go.... - nekdo tomu rika najizdeni na auto, pro nas motorkare to ale znamena ukazat se ridici v zrcatku (protoze plechovkari standardne do zrcatek moc necumi....) - nekdo tomu rika kopanec, pro nas je to podekovani, kdyz me pousti na jizni spojce tak dekuju pravou nohou a levou rukou, jako holubicka obcas.... - nekdo tomu rika motani se pred autem, my zahrivame gumy, prave proto, aby se nam ta guma nesmekla...... :bojim:bojim - dalkovy svetla na moto..... jo je to prasrana, ale kolik aut pouziva v desti dobastlene denni sviceni, kolik aut nesviti vubec, a kolik aut pouziva mlhovky neopravnene a v neposledni rade kolik ridicu plechovek si kolikrat ani neuvedomi, ze jedou na dalkovy? - co me sere? Nepouzivani blinkru, necumeni do zrcatek, ze tu chybi respekt a slusnost a ze nad zdravym rozumem za volantem prevlada ego.... proc me na motorce ridic vozidla pusti a moji manzelku v aute za mnou ne? Proc matky s kocarky strci kocarek do krizovatky jako prvni? Proc kdyz predjizdim v aute auto, tak mi jeho ridic zrychluje a bavi se tim??? Je toho spousta.... Uz jsem to nekde psal, kazdy ridic automobilu by mel absolvovat i motorku, aspon zakladni veci, pak by spoustu veci pochopil a nedivil se typu Koblihova kolegyne..... jeste jedna vec: koupil jsem si ladak, takhle sice rusim okoli, ale ridic auta prede mnou me vetsinou i uslysi, pokud to neni trotl, ktery ma hudbu tak nahlas, ze mu drnci SPZ.... pred takoveho zase valim fofrem ja..... [upravil dne 5/5/2013 10:12 od Scratch] Citovat
Ducatista Odesláno 5. květen 2013 Odesláno 5. květen 2013 Souhlas - ty moje Termignoni na obou Duknách sice brutálně burácí, ale jedná se o PASVNÍ bezpečnost - obzvláště ve městě - chodci na přechodu se doslova rozprchnou a to přitom jedu třeba 40 km/h :D Citovat
ozzy1 Odesláno 5. květen 2013 Odesláno 5. květen 2013 Scratch - musím s tebou souhlasit.Včera jsme jeli s Kubíkem do Leteckého muzea do Prahy. A co dokazovali řidiči aut na staré poděbradské- k zblití. Citovat
Guest Scratch Odesláno 5. květen 2013 Odesláno 5. květen 2013 no tak tam se na motorce taky dost bojim Citovat
koblih69 Odesláno 5. květen 2013 Odesláno 5. květen 2013 Scratchi, celý to komentovat nebudu vyberu si jen š body: Najíždění - třeba v DE a AT se to jmenuje silniční pirátství, jsou za to velmi vysoké pokuty. Zahřívání pneu - 90% magorů co to dělá motorku do zatáčky ani nenakloní a dělá to jen proto \"aby vypadali cool\" Dálkový - stejně jako u ostatních předpisů - předpisy jsou od toho abychom je dodržovali. Pokud žádám ohleduplnost neměl bych se chovat jako prase, které kličkuje na silnici a svítí dálkovými a nedodržuje bezpečnou vzdálenost ... Já ani jedno nedělám a nehody nemám, takže to bez toho jde... [upravil dne 5/5/13 12:59 od koblih69] Citovat
Guest Scratch Odesláno 5. květen 2013 Odesláno 5. květen 2013 ja ale nenapsal ze to obhajuju. ono kolikrat to ani najizdeni neni, jen nekoho sere ze se mu ukazes v zrcatku.... dalkovy svetla taky neobhajuju, ale myslim si, ze kazdy si ma zamest pred vlastnim prahem a pak bude na silnici pohoda. dokud to tak nebude tak si holt furt budem nadavat do kokotu a podobnych.... kazda mince ma dve strany......a na to je nutne pamatovat. apropo ja se taky houpu kdyz se nudim na masine. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.