Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, myslím, že jsi si všechno tohle mohl ušetřit, protože, jak jsi zde napsal, vlastníš orginalní autoradio. A příslušný kód Ti na požádání a po ověření TP nechají zaslat z centrály v každém autoritovaném servisu peugeot. Sám jsem tuhle proceduru právě absolvoval...:cool:

Odesláno
Původně zaslal: pjelinek

Ahoj, myslím, že jsi si všechno tohle mohl ušetřit, protože, jak jsi zde napsal, vlastníš orginalní autoradio. A příslušný kód Ti na požádání a po ověření TP nechají zaslat z centrály v každém autoritovaném servisu peugeot. Sám jsem tuhle proceduru právě absolvoval...:cool:

tohle co popisujes plati jenom u aut do kterej jsou radia montovany primo na vyrobni lince,pokud by to nebyl jeho pripad a nevlastnil dokumentaci od radia\"s kodem\"tak by mel jaksi smulu,,jako jsem mel ja i kamos

Odesláno
Původně zaslal: Bici

Původně zaslal: MJSytic

Nešlo o ladění ale o zablokování. Vzhledem k tomu, že nemá kód tak se bál...

Přesně tak, auto sem kupoval z ruky a nemám kód k odblokování rádia, proto ty kecy :roker

Možná to nebude tvůj případ, ale podívat se můžeš: Taky mám orig Clarion, a když jsem ho pomocí vyndavacích pacek povytáhl, ejhle - na spodní straně autorádia nalepený papírek a na něm odblokovací kód...

• O 5 měsíců později...
Odesláno

mne to funguje takto: po odpojeni baterky chce po jej znovupripojeni samozrejme kod do radia. ked ho zadam zle tak po 5 sekundach chce opat spravny kod, ked ho zadam zle, tak teraz caka tusim minutu, potom 5 minut, 15, 30 minut (tie intervaly sa predlzuju) a po niekolkom nespravnom pokuse sa zablokuje na trvalo (tusim po piatom?)

Mam Philips s kazetou.

Odesláno
Původně zaslal: pavex

mne to funguje takto: po odpojeni baterky chce po jej znovupripojeni samozrejme kod do radia. ked ho zadam zle tak po 5 sekundach chce opat spravny kod, ked ho zadam zle, tak teraz caka tusim minutu, potom 5 minut, 15, 30 minut (tie intervaly sa predlzuju) a po niekolkom nespravnom pokuse sa zablokuje na trvalo (tusim po piatom?)

Mam Philips s kazetou.

Mám pocit, že opětovné odpojení baterie to zase resetuje a máš nových x pokusů.

Odesláno

Aj napriek vsetkemu co bolo napisane by som spokojne pripojil MOJU nabijacku k mojej P406, samozrejme s vypnutym klucom, vybral baterku a dal druhu. (na vystupe nabijacky tu diodu samozrejme mam) a viem presne aka je to nabijacka. Kuzla s akumulatorom s nastartovanym motorom by som urcite nerobil.

Ale ak mozem poradit, ten kod radia si urcite treba zistit, raz sa to stane, ze ho bude treba vybrat, prp. prerusit napajania od aku a potom bude maler. V Prahe je dost ludi, co to vie zistit.

Odesláno

Su dva druhy ochrany radii, co tam davaju ti zabozruti, jedna skupina radii si pyta kod, po odpojeni napajania sa vacsinou okamzite blokne a musis zadat spravny kod. Druha je viazana na konkretne auto. Ked ho prehodis do ineho, moze byt aj presne ten isty typ, kod sice nepyta, bude hrat, ale bude velmi neprijemne piskat v pravidelnych intervaloch, da sa to vydrzat asi 1 min....

Oba pripady sa daju riesit, bud v servise, alebo doma, s potrebnou vybavou a know how.

Odesláno

ak chces tak ti mozem poslat program CLARION code calculator ktory ti vygeneruje kod zo serioveho cisla radia velmi jednoduche ak by si chcel tento program tak napis a poslen e-mailom

P.S:mam aj na ine typy autoradii: AUDI & VW,Becker,DAEWOO,Ford,FORD M series,GRUNDIG,GRUNDIG WKC series,Hyundai,MERCEDES-alpine ,Volvo CR705,Volvo CR905,VW

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...