pjelinek Odesláno 27. únor 2006 Odesláno 27. únor 2006 Ahoj, myslím, že jsi si všechno tohle mohl ušetřit, protože, jak jsi zde napsal, vlastníš orginalní autoradio. A příslušný kód Ti na požádání a po ověření TP nechají zaslat z centrály v každém autoritovaném servisu peugeot. Sám jsem tuhle proceduru právě absolvoval... Citovat
pagot Odesláno 27. únor 2006 Odesláno 27. únor 2006 Původně zaslal: pjelinek Ahoj, myslím, že jsi si všechno tohle mohl ušetřit, protože, jak jsi zde napsal, vlastníš orginalní autoradio. A příslušný kód Ti na požádání a po ověření TP nechají zaslat z centrály v každém autoritovaném servisu peugeot. Sám jsem tuhle proceduru právě absolvoval... tohle co popisujes plati jenom u aut do kterej jsou radia montovany primo na vyrobni lince,pokud by to nebyl jeho pripad a nevlastnil dokumentaci od radia\"s kodem\"tak by mel jaksi smulu,,jako jsem mel ja i kamos Citovat
Garfield Odesláno 27. únor 2006 Odesláno 27. únor 2006 Původně zaslal: Bici Původně zaslal: MJSytic Nešlo o ladění ale o zablokování. Vzhledem k tomu, že nemá kód tak se bál... Přesně tak, auto sem kupoval z ruky a nemám kód k odblokování rádia, proto ty kecy Možná to nebude tvůj případ, ale podívat se můžeš: Taky mám orig Clarion, a když jsem ho pomocí vyndavacích pacek povytáhl, ejhle - na spodní straně autorádia nalepený papírek a na něm odblokovací kód... Citovat
majkl66 Odesláno 10. srpen 2006 Odesláno 10. srpen 2006 Nazdar, co se stane kdyz se tam zada nespravny kod? Nesekne se to naporad? Diky Citovat
pavex Odesláno 10. srpen 2006 Odesláno 10. srpen 2006 mne to funguje takto: po odpojeni baterky chce po jej znovupripojeni samozrejme kod do radia. ked ho zadam zle tak po 5 sekundach chce opat spravny kod, ked ho zadam zle, tak teraz caka tusim minutu, potom 5 minut, 15, 30 minut (tie intervaly sa predlzuju) a po niekolkom nespravnom pokuse sa zablokuje na trvalo (tusim po piatom?) Mam Philips s kazetou. Citovat
King_Of_The_Cheese Odesláno 10. srpen 2006 Odesláno 10. srpen 2006 Původně zaslal: pavex mne to funguje takto: po odpojeni baterky chce po jej znovupripojeni samozrejme kod do radia. ked ho zadam zle tak po 5 sekundach chce opat spravny kod, ked ho zadam zle, tak teraz caka tusim minutu, potom 5 minut, 15, 30 minut (tie intervaly sa predlzuju) a po niekolkom nespravnom pokuse sa zablokuje na trvalo (tusim po piatom?) Mam Philips s kazetou. Mám pocit, že opětovné odpojení baterie to zase resetuje a máš nových x pokusů. Citovat
argoo Odesláno 10. srpen 2006 Odesláno 10. srpen 2006 Aj napriek vsetkemu co bolo napisane by som spokojne pripojil MOJU nabijacku k mojej P406, samozrejme s vypnutym klucom, vybral baterku a dal druhu. (na vystupe nabijacky tu diodu samozrejme mam) a viem presne aka je to nabijacka. Kuzla s akumulatorom s nastartovanym motorom by som urcite nerobil. Ale ak mozem poradit, ten kod radia si urcite treba zistit, raz sa to stane, ze ho bude treba vybrat, prp. prerusit napajania od aku a potom bude maler. V Prahe je dost ludi, co to vie zistit. Citovat
bedo Odesláno 11. srpen 2006 Odesláno 11. srpen 2006 ja mam origo a po vytiahnuti baterky ziadny kod nepytalo ... myslim ze ten kod je nejak v bsi alebo tak nejak to maju osetrene... zabozruti vychcani Citovat
argoo Odesláno 12. srpen 2006 Odesláno 12. srpen 2006 Su dva druhy ochrany radii, co tam davaju ti zabozruti, jedna skupina radii si pyta kod, po odpojeni napajania sa vacsinou okamzite blokne a musis zadat spravny kod. Druha je viazana na konkretne auto. Ked ho prehodis do ineho, moze byt aj presne ten isty typ, kod sice nepyta, bude hrat, ale bude velmi neprijemne piskat v pravidelnych intervaloch, da sa to vydrzat asi 1 min.... Oba pripady sa daju riesit, bud v servise, alebo doma, s potrebnou vybavou a know how. Citovat
Durexpepo Odesláno 13. srpen 2006 Odesláno 13. srpen 2006 ak chces tak ti mozem poslat program CLARION code calculator ktory ti vygeneruje kod zo serioveho cisla radia velmi jednoduche ak by si chcel tento program tak napis a poslen e-mailom P.S:mam aj na ine typy autoradii: AUDI & VW,Becker,DAEWOO,Ford,FORD M series,GRUNDIG,GRUNDIG WKC series,Hyundai,MERCEDES-alpine ,Volvo CR705,Volvo CR905,VW Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.