Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zatim se mi vyblikání nepodařilo.ale na to snad nějak přijdu.Jinak kabely na rozdělovači jsou dobře a když je studená tak beží pěkně a nestřílí ani do sání...

Odesláno

dyk na tom nic neni . . . . . :D

Zapněte zapalování.

Horní svorku diagnostické zástrčky spojte na 3 až 5 sekund na kostru

Kontrolkou v přístrojové desce bude znázorněn kód chyby 12 - blik pauza blik blik - čili začátek zkoušky

Čekejte, až se kontrolka rozsvítí.

Svorku 1 diagnostické zástrčky spojte opět na 3 až 5 sekund na kostru.

Bude znázorněn první blikací kód.

Další kódy - opět spojíte na 3 až 5 sekund na kostru.

Pokud jako první kód po 12ce blikne 11, je to bez závad :P

[upravil dne 14/6/2013 16:02 od vlk406]

Odesláno

tak jsem asi hloupej... :roll

mám připojené + z baterky na pin č.2 (v diag.konektoru) a z pinu č.1 přes vypínač na - (kostru)

vím,že je to asi blbě, ale už nevim jak jinak to má být... Zlatý rozvody proti tomu :D

Odesláno

tak sem spojil Pin 2 z diag.zýsuvky kabelem přes vypínač na kostru.Cca 5s sem sepnul,ale žadná diagnostika se nekonala.Místo toho mi seplo přerušovaně čerpadlo v nádrži a nějaké relátko v motor.prostoru :roll

Odesláno

zkusim zda něco na sebe práskne při vyblikání.Nevim co s ní.Tolik peněz nemám, abych měnil po lambdě snímač teploty motoru (2x), potom snímače klepání (2x), atd.Znažim se nějakým způsobem přijít na to, co ji je :myslim

Odesláno

jinak nevím zda je to dobře nebo ne, ale když auto mám nastartované a odpojil sem snímače klepání (postupně) nebo snímač sání, tak na chodu motoru to není nijak znát.Běží pořád stejně.A taky se motor rychle zahřívá.Běžel cca 3minuty a motor a hadice na dotek horké a po vypnutí motoru ,,popraskává\" jako kdybych právě sjem z dálnice po delší cestě.

(což přikládám té bohatosti směsi)

Odesláno

kat průchozí (vymlácený) a sice díky tomu už nesvítí, ale stále střílí do sání a nechce se ji tak do otáček.Když odpojim třeba snímače klepání tak žádná změna :myslim

Odesláno

dále zjištěna naprasklá řemenice (nevím zda by šla svařit aby neházela?! :myslim) a zadní svody (zadní hlava) od oleje :roll jinak jsem zkoušel ,,vyresetovat\" řj (odpojená baterka na 12hod.) a nepomohlo. I jiskru to hází všude pěknou...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...