Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Pokiaľ je tam už \"boule\" tak by som to neriskoval... keď ti to prdne niekde pri 130ke na diaľnici tak to bude za viac ako 100€... :(

Inak taky defekt v 130 km/h by som si pozrel co sa stane lebo s toho som mal vzdy strach aj ked som este nikdy nemal defekt. Inak toto je uz spam:D

ALL: a dakujem uz som to objednal.

[upravil dne 30/4/13 15:55 od Pekos Pavelka]

Odesláno

Boule je porušený kord. Pokud se netrhá dál tak bych jí dal dozadu a jezdil. V předu je nemáhanější a hrozí, že při intenzivní brzdění se to poškodí ještě víc. Pokud bys ale cítil vibrace tak se ti asi nepodaří už nikdy kolo vyvážit a s pneu se asi moc nebude dát jezdit. Občas koukni jeslti se boule nezvětšuje ... 100 Euro se mi opět zdá trochu přemrštěné. Teda pokud máš nějaký standardní rozměr 195/65...

[upravil dne 30/4/13 15:55 od koblih69]

Odesláno

taku jednu mam na gume ked som vletel pred mesiacom do jamy.chvilu som to sledoval a nezvacsuje sa tak ich este tyzden dojazdim a pojdu do kontajnera.akurat nato stale cumim a jazdim pomalsie

Odesláno
to nasere nova guma s prasklym kordem v bocnici jelikoz je to nizkoprofil tak bych asi koupil novou gumu ta guma i kdyz je na zadku bude dostavat zahul v tomhle stavu :-)

JJ uz som to objednal a mimochodom mam aj zadne tlmice na 70 % JEDEN JE VYTECENY. Jasne nevaham a nahodim aj tvrdak KONI a hoj sa do NL:D

Odesláno

Já si tedy přisadím, ač to budeš nerad číst, ale to je nevýhoda těch super-super nízkých gum, 18-tek s nízkým profilem. Nejen že jsou drahé, ale i choulostivé - na normální 195/65R15 by se nic nestalo.

Odesláno

mel jsem bouli na dodavce 225/65R16 C čkova guma jezdil jsem s tim 3 dny nez se objednala v pneuservisu stejna guma pak auto zacalo poskakovat ihned se tam dala rezerva a v pneuservisu rikaly ze ani na male bouli se nema jezdit!!! ze ten bok proste je porusenej a ten tlak drzi jenom sama vlastni guma zadnej kord :-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...