Loshon Odesláno 22. říjen 2015 Odesláno 22. říjen 2015 Ok děkuji. Ještě tu bojuji s výběrem gufera (asi je v háji, protože levá poloosa je dost od oleje), které chci koupit než to rozmontuju. Koukal jsem, že jsou i pro P807 různé velikosti. Průměr poloosy jsem naměřil 30 mm, ale víc netušim. Nevíte někdo, který rozměl by byl ok? Citovat
ozzy56 Odesláno 22. říjen 2015 Odesláno 22. říjen 2015 Loshon tak podle VIN máš rozměr gufera levé poloosy 40x58x10 OEM 3121 44 (Peugeot) Citovat
jiri.hermann Odesláno 9. prosinec 2015 Odesláno 9. prosinec 2015 to je dobrá rada, když je knížka k dispozici , což nebude jeho případ Zdravím nevíš kde je kontrolní šroub 5 stupňové převodovky Citoren C8 2.0Hdi 79kw 2004 Díky Citovat
ozzy56 Odesláno 9. prosinec 2015 Odesláno 9. prosinec 2015 (upraveno) je tam více možností převodovek, ale předpokládám, že kontrolní bude i nápustný šroub a ten je na bočním víku převodovky--přístup od levého př. kola, je to ten, který má větší šestihran než ostatní šrouby držící víko...(převodovka BE4R) další varianta je nápustný šroub na diferáku nad šroubem výpustným--nahmatej rukou (platí pro převodovku ML5T) ideální by bylo, kdybys dal VIN, ale já do servisboxu Citroenu přístup nemám ovšem pokud chceš vyměnit olej, tak nejjednodušší je vypustit olej spodním šroubem na diferáku (po zahřátí oleje jízdou) a pak nalít 2 litry oleje Total Transmission BV 75W80 třeba po demontáži odvzdušnovacího ventilu nahoře na převodovce Upraveno 9. prosinec 2015 uživatelem ozzy56 Citovat
Lukas.407 Odesláno 10. prosinec 2015 Odesláno 10. prosinec 2015 Zdravim Panove, ma vyznam menit olej v prevodovce preventivne po nejakych KM? Ja nekde slysel ze olej se v prevodovce nemeni. Tak nevim... Dikes Citovat
ozzy56 Odesláno 10. prosinec 2015 Odesláno 10. prosinec 2015 po cca 100 tisících KM olej v převodovce vyměň bez ohledu na to, co píšou v manuálu Citovat
ozzy56 Odesláno 10. prosinec 2015 Odesláno 10. prosinec 2015 tak se při výměně podívej, v jakém stavu je olej v převodech po těch kilometrech--někdy to nechce ani vytéct osobně měním po 60 tisících... Citovat
mbrno27 Odesláno 4. prosinec 2022 Odesláno 4. prosinec 2022 (upraveno) Ví někdo kde je napouštění otvor u automatu peugeot 407 3.0? Upraveno 4. prosinec 2022 uživatelem mbrno27 Citovat
mbrno27 Odesláno 4. prosinec 2022 Odesláno 4. prosinec 2022 (upraveno) Děkuji @jarokare Upraveno 4. prosinec 2022 uživatelem pavelu96 Odstraněna divná samocitace Citovat
MP Odesláno 8. listopad 2023 Odesláno 8. listopad 2023 (upraveno) Dnes proběhla výměna oleje v převodovce ( manuální šestikvalt na 100 kW dvoulitrovým HDi z roku 2012 ) Pohoda. Výpustnej šroub hledat na nejnižším místě vzadu . Má to vnitřní čtyřhran 8 mm ( jinej takovej tam není ). Nalití oleje přes odvětrávací otvor . Jde provést i bez demontáže airboxu. Stačí použít trychtýř s hadičkou. Já použil ten co mám na nalívání oleje do motorek . Kdyby ta hadička byla o kousek delší je to lepší . Rukou se pod airbox dostanete v pohodě . Krytka jde sundat a hadička tam jde vsunout odhadem tak 6 - 8 cm , takže nevypadne a nepoteče to jinam . Já olej před nalejváním nahřeju aby byl řídkej . Nejlíp tak že hodím flašky ( kanystr ) s olejem do kýble s teplou vodou . Nebo na to chvíli pustím teplomet . Je to pak hezky řídký a hezky ryhle tam nateče . Do převodovky je dobrý to tam lejt pomalu , aby to teklo po stěně trychtýřu a mohl odcházet vzduch . Jak naleješ plnej trychtýř tak to vyšplouchne jak jde vzduch ven z převodovky. Jo a žádná změna . Kvalty tam šli dobře , a jdou pořád stejně . ( najeto 233 000 km ) Upraveno 8. listopad 2023 uživatelem MP RichVa a ozzy56 ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.