Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Vidím to v červnu na Ostravu a atrakce Auto Joystick mě velice zajímá ;)

Jinak mám objednanou jízdu v Peugeot 508 SW RXH 2.0 HDi, těším se ;)

Odesláno

jj taky dorazilo včera... to RHX mě taky velice zajímá, uvidím, který termín budu stíhat ale možná bych se přidal ke Gabrielovi do MB v tom červnu ;)

Odesláno
;) já čekal jestli nebude na v Praze na Čerňáku... ale není

Mě zatím nic nedorazilo. Také Vám to ukazuje jen 5 vozů?

[upravil dne 23/4/2013 21:34 od Marcel505]

Odesláno

16.6. Liberec :papa

:D

Čas a vůz vaší testovací jízdy: 16.06.2013 14:00 - 14:20, 508 SW RXH 2.0 HDi 200k 2-Tronic STT

:mrk

[upravil dne 23/4/13 21:48 od Háček]

Odesláno

Rád bych v červnu zkusil nové RCZ :mrk:mrk:mrk

Může mi někdo zhruba popsat, jak ta testovací jízda probíhá? To je někde po okolí, s nějakou osobou od Peugeotu, na jak dlouho? Stalo se vám, že by jim vadilo že jste pugovi pěkně šlápli na krk? :D

Odesláno

ja byl loni ve Sterboholich

jel se okruh asi 8km vesmes po meste, akorat tam byl tak 1,5km usek mezi zastavenym uzemim, kde jsem testoval otacky pri 130km, ale pak to bylo dost na brzdy - krizovatka s prednosti. Ani jeden s dohlizejicich mi nic nerekl, krome jednoho to byli brigadnici. Ale jel jsem normalne - teda krome toho testovaciho useku. Jel jsem asi 5x - 5008 automat, 5008 manual, 208, 308, 508SW

Odesláno

Já byl loni v Letňanech a sice jsem se přihlásil na jedno auto, ale na místě otestoval všechny. Jezdil jsem RCZkem a tomu jsem šlápnul na krk a bez odezvy pána od Peugeotu

Odesláno

no ne ze by to byl nejaky hit, ale cekal jsem ze tam bude i 301 a ono ne, letos mi prijde ten vyber docela omezen o proti predchozim akcim...

sice tam bude stat, ale proc se s ni neda projet...

Odesláno

no ne ze by to byl nejaky hit, ale cekal jsem ze tam bude i 301 a ono ne, letos mi prijde ten vyber docela omezen o proti predchozim akcim...

sice tam bude stat, ale proc se s ni neda projet...

Odesláno

Pro mě je to velké klamání. Kde je nějaká 208 pro slečny a paní, 5008 pro rodinu nebo třeba i Expert a Parťák?? RXH je sice pěkná věc, ale já preferuji užitečnou stránku věci. Šetří se všude, škoda.

Odesláno

Čas a vůz vaší testovací jízdy: 21.06.2013 11:40 - 12:00, 508 SW RXH 2.0 HDi 200k 2-Tronic STT

Čas a vůz vaší testovací jízdy: 21.06.2013 12:00 - 12:10, i0n Active 100% Electric 64k/47kw

edit: já si to registroval až teď ;)

[upravil dne 24/4/13 20:16 od Gabriel 307]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...