lukaro Odesláno 30. duben 2013 Autor Odesláno 30. duben 2013 Jasně, já mám 80kg i s postelí ne,... Málokdy vezu více lidí, za rok možná 3x protože všichni v mém okolí auto mají... Citovat
Medvěd Odesláno 30. duben 2013 Odesláno 30. duben 2013 Lukaro - jak dlouho přítule bude \"jen\" přítulí??? Uvědom si, že \"jedna kapka, už to ťapká\" a pak se ten pětidveř může zatraceně hodit (dávat dítě do sedačky v třídvířku není zrovna ideální činnost). Jinak pro svobodýho mladýho kluka bez vidiny rodiny asi pětidvířko moc + nemá, takže chceš-li a jsi-li si si i jistý, že si za půl roku nebudeš trhat vlasy, klíďo jdi i do třídvířka (jsi mladej, tak toho využij - za pár let i z Tebe možná bude fotr medvědího typu, pro kterýho i 406ka v kombajnu bude \"malý auto\"). [upravil dne 30/4/2013 22:41 od Medvěd] Citovat
MirekCC Odesláno 30. duben 2013 Odesláno 30. duben 2013 Do CC se toho taky vleze hodně . Příťule dělala sbírku do psího útulku a všechno se vlezlo a že toho nebylo málo Citovat
lukaro Odesláno 30. duben 2013 Autor Odesláno 30. duben 2013 Já s přítulí dítě nechceme resp. studuje VŠ a nejdříve po škole, to je až za 2,5 roku.... A i tak moc dítě oba nechceme. A s tou kapkou......bere prášky a už přes 5 let nezklamaly co spolu jsme... Citovat
lukaro Odesláno 30. duben 2013 Autor Odesláno 30. duben 2013 Do CC se toho taky vleze hodně . Příťule dělala sbírku do psího útulku a všechno se vlezlo a že toho nebylo málo asi před měsícem jsem se na tuhle tvoji fotku díval Citovat
MirekCC Odesláno 30. duben 2013 Odesláno 30. duben 2013 :D . Mimochodem teď mladá vezla 2m rákos a vlezlo se, stačilo stáhnout střechu Citovat
lukaro Odesláno 30. duben 2013 Autor Odesláno 30. duben 2013 Já s pevnou střechou budu moci stahovat maximálně předkožku Citovat
lukaro Odesláno 30. duben 2013 Autor Odesláno 30. duben 2013 Od doby co mám přítelkyni moc nestahuju, 5let snad fakt vůbec.....nevím pomalu jak se to dělá Citovat
lukaro Odesláno 1. květen 2013 Autor Odesláno 1. květen 2013 http://www.sauto.cz/osobni/detail/peugeot/207/12618701?id=12618701&tab=discussion&mark=2 Tak u tohoto vozu je servisní historie jasná. Bourané nebylo, stav KM sedí, co vy na to? Nepodíval by se mi někdo na něj z Prahy ? Citovat
lukaro Odesláno 14. květen 2013 Autor Odesláno 14. květen 2013 WAU! Co říkáte na tohle? http://www.jsautocentrum.cz/Peugeot-207-16i-109PS-Sporty-p-2004 Zaujala mě i ta garance, záruka a podobně....byl by někdo ochoten se mi na něj podívat? Dlužný bych nezůstal... Citovat
odee Odesláno 14. květen 2013 Odesláno 14. květen 2013 Jako mě osobně se 207 moc nelíbí, ale tahle vypadá perfektně, návíc bych i věřil tomu, že ho borec koupil manželce na občasný popojíždění, takže by se mu dal věřit i ten skoro nulovej nájezd. Přečetl bych si jejich obchodní podmínky, ale pokud garantují i nájezd km a nemají v tom žádný chzták, tak tomu asi sami věří a potom se to jeví jako dobrej kup. Rozhodně vypadá krásně Citovat
lukaro Odesláno 15. květen 2013 Autor Odesláno 15. květen 2013 Tak nechám si tady ověřit stav KM a servisní historii, vypadá to na luxusní auto Citovat
Danilo Odesláno 15. květen 2013 Odesláno 15. květen 2013 Nechci tě odrazovat , ale ty věříš těm kilometům ? 7 roků a najeto 19000 km ? A ještě k tomu dovoz z D . Já bych ho nebral ani náhodou :bojim:bojim. Nebuď bláhový , ani přes Cebia to není na 100% jisté , jak jsem se nedávno dozvěděl . Dají certifikát na cokoliv hlavně když zaplatíš . Jó byznys je byznys . Nejlepší je koupit po 1 majiteli ,koupeno v CZ , serv.kniha a nejlépe si zjistit celou histiroii vozu u servisu , kde jezdil bývalý majitel . Nebo od známého . Raději poctivých více kilometrů , než přetočený tachometr se super cenou . Citovat
lukaro Odesláno 15. květen 2013 Autor Odesláno 15. květen 2013 Já tomu i věřím... V provozu od roku 2008 a kdo ví kdo to měl, panička nějakého chlapíka, co to měla na víkendové nákupy? Já bych tomu věřil,.... Zjistím si tu na clubu servisní historii dle VIN a uvidíme, ne? Citovat
MJSytic Odesláno 15. květen 2013 Odesláno 15. květen 2013 V provozu je to od 19.6.2006 A co se km týká, tak těžko soudit ... Ale nevěřím, že to najelo jen 2700km/rok Citovat
odee Odesláno 15. květen 2013 Odesláno 15. květen 2013 No, když se vezme v potaz, co je to za auto a jak vypadá, mohlo klidně někde stát v garáži, jako 2, nebo 3 auto v rodině a sem tam se projet, klidně bych tomu i věřil. Ale něvěřím, že prověření VINu Ti dá jistotu, protože dle stavu by neměly být o tom autě víceméně žádný záznamy u orgio servisů a když tam nebudou, tak nevíš, jestli se s tím nejezdilo někam jinam:( Citovat
poldiss Odesláno 15. květen 2013 Odesláno 15. květen 2013 Vypadá hezky, ale dělaj to jen kola a naleštěnej lak, nic víc na plecháčích by už tak hezká nebyla a navíc, když se podíváte na fotku toho certifikátu tak je tam graf časového vývoje stavu tachometru a je tam vidět že to x let stálo což se mi teda moc nezdá, navíc když je to dovoz z D, ale neřikám, že to neni možný. Citovat
MJSytic Odesláno 15. květen 2013 Odesláno 15. květen 2013 Ale tak co no. Když se to proleze a nebude nikde ani náznak, že to bylo střelený. Motor poběží, jak má. DIA nic nenahlásí a budou sedět všechny identifikátory, tak se není čeho bát Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.