Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Koupě vozu - Peugeot 207, 308 - Neverending story je u konce

Recommended Posts

Odesláno

Jasně, já mám 80kg i s postelí :D ne,... Málokdy vezu více lidí, za rok možná 3x :D protože všichni v mém okolí auto mají...

Odesláno

Lukaro - jak dlouho přítule bude \"jen\" přítulí??? :D

Uvědom si, že \"jedna kapka, už to ťapká\" a pak se ten pětidveř může zatraceně hodit (dávat dítě do sedačky v třídvířku není zrovna ideální činnost). Jinak pro svobodýho mladýho kluka bez vidiny rodiny asi pětidvířko moc + nemá, takže chceš-li a jsi-li si si i jistý, že si za půl roku nebudeš trhat vlasy, klíďo jdi i do třídvířka (jsi mladej, tak toho využij - za pár let i z Tebe možná bude fotr medvědího typu, pro kterýho i 406ka v kombajnu bude \"malý auto\").

[upravil dne 30/4/2013 22:41 od Medvěd]

Odesláno

Já s přítulí dítě nechceme :D resp. studuje VŠ a nejdříve po škole, to je až za 2,5 roku.... A i tak moc dítě oba nechceme. A s tou kapkou......bere prášky a už přes 5 let nezklamaly :D co spolu jsme...

Odesláno
Do CC se toho taky vleze hodně :D. Příťule dělala sbírku do psího útulku a všechno se vlezlo a že toho nebylo málo :mrk:)

asi před měsícem jsem se na tuhle tvoji fotku díval :D

• O 2 týdny později...
Odesláno

Jako mě osobně se 207 moc nelíbí, ale tahle vypadá perfektně, návíc bych i věřil tomu, že ho borec koupil manželce na občasný popojíždění, takže by se mu dal věřit i ten skoro nulovej nájezd. Přečetl bych si jejich obchodní podmínky, ale pokud garantují i nájezd km a nemají v tom žádný chzták, tak tomu asi sami věří a potom se to jeví jako dobrej kup. Rozhodně vypadá krásně:super

Odesláno

Nechci tě odrazovat , ale ty věříš těm kilometům ? 7 roků a najeto 19000 km ? A ještě k tomu dovoz z D . Já bych ho nebral ani náhodou :bojim:bojim:bojim.

Nebuď bláhový , ani přes Cebia to není na 100% jisté , jak jsem se nedávno dozvěděl . Dají certifikát na cokoliv hlavně když zaplatíš . Jó byznys je byznys .

Nejlepší je koupit po 1 majiteli ,koupeno v CZ , serv.kniha a nejlépe si zjistit celou histiroii vozu u servisu , kde jezdil bývalý majitel . Nebo od známého .

Raději poctivých více kilometrů , než přetočený tachometr se super cenou .

Odesláno

Já tomu i věřím... V provozu od roku 2008 a kdo ví kdo to měl, panička nějakého chlapíka, co to měla na víkendové nákupy? Já bych tomu věřil,.... Zjistím si tu na clubu servisní historii dle VIN a uvidíme, ne? ;)

Odesláno

V provozu je to od 19.6.2006 ;) A co se km týká, tak těžko soudit ... Ale nevěřím, že to najelo jen 2700km/rok :bojim

Odesláno

No, když se vezme v potaz, co je to za auto a jak vypadá, mohlo klidně někde stát v garáži, jako 2, nebo 3 auto v rodině a sem tam se projet, klidně bych tomu i věřil. Ale něvěřím, že prověření VINu Ti dá jistotu, protože dle stavu by neměly být o tom autě víceméně žádný záznamy u orgio servisů a když tam nebudou, tak nevíš, jestli se s tím nejezdilo někam jinam:(

Odesláno

Vypadá hezky, ale dělaj to jen kola a naleštěnej lak, nic víc :D na plecháčích by už tak hezká nebyla :D a navíc, když se podíváte na fotku toho certifikátu tak je tam graf časového vývoje stavu tachometru a je tam vidět že to x let stálo :myslim což se mi teda moc nezdá, navíc když je to dovoz z D, ale neřikám, že to neni možný.

Odesláno

Ale tak co no. Když se to proleze a nebude nikde ani náznak, že to bylo střelený. Motor poběží, jak má. DIA nic nenahlásí a budou sedět všechny identifikátory, tak se není čeho bát ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...