Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Koupě vozu - Peugeot 207, 308 - Neverending story je u konce

Recommended Posts

Odesláno

Díky kluci :)

Jinak jezdí skvěle, jedinou investicí budou brzdy, které už pomalu umírají a za 10 000 km rozvody, nebo kdy se u 1.6 VTi rozvody dělají? :) Chlápek nám povolil si to napíchnout na DIA (nic nenašla) a pak i zvednout na zvedák, tam jsme taky nic nenašli. Bouchnuté to nikde nebylo, takže jsem šťastný, že nebudou velké investice, kromě těch, se kterýma jsem počítal - brzdy jsou spotřební záležitost a rozvody nutnost.

Odesláno

Těšte se na fotky, je na co koukat :mrk jinak vlákno o autě založím o víkendu, kdy ho naleštím a vyčistím :) nějaké kosmetické vady jsem nenašel, až na tlačítko pro stahování clony panoramy, na kterém je takový malý odlupek,... Ale to jsou prkotiny :) a trochu je poškrábaná hrana nárazníku kufru, kde přes ni někdo dával věci do auta, ale jde to vidět jen při detailním zkoumání :)

Odesláno

Fotka byla pořízena hned po koupi, kousíček od brány bazaru :) jen ať to tu mohu nahodit.. O víkendu udělám více fotek, založím vlákno a odkaz dám tady :):papa

Odesláno

Jako jeden který auto viděl první naživo musím říct,že fakt je v pěkným stavu a celkově hodně zachovalý...je hold vidět,že němci se stále k auto chovají líp jak většina čechů.Interiér velice zachovalý a karoserie bez klasických \"parkoviště\" oděrků a škrábanců.Tak doufám,že bude Lukášovi sloužit jak má a oprav bude minimum jen těch klasicky spotřebních.

Odesláno

Lukáš překvapil, bál jsem se, aby to nebyl vrak a on je to Falco :D

Jak to jede s tím VTi? Tipoval bych, že nic moc ... na Johna jsi neměl, to je jasné :D

Odesláno

Díky Johny :)

Milane, na něj jsem neměl :D ale hodně dobře se vytáčí do vysokých otáček a má snahu přidat a jet rychle.. Podle mě to jede hodně slušně, na to, jak je to těžká krabica :) po dálnici z Brna do Frýdku Místku jsem jel v průměru 120 - 140 km/h a spotřeba 5,4l/100km, jinak cestou z HK do Brna, kde jsme jeli přes různé prdelky byla spotřeba 7,4l/100km a to je podle mě na mou první jízdu s tímhle autem slušné :)

Odesláno

JJ tu spotřebu cestou zpět jsem čekal kolem těch 7.5l já u coupé jsem tu cestu tam a zpět dojel za 8.5l což jsem čekal víc když to nebyla moc plynulá cesta tam a pořád se člověk musel táhnout za nějakýma šnekama a předjíždět :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...