Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Koupě vozu - Peugeot 207, 308 - Neverending story je u konce

Recommended Posts

Odesláno
Že by už tenhle měsíc skončil tak skvělej příběh o statečném Lukarovi a jeho oři??:D:D

Gabriely, pěknej Peugeot:D

Šaldone, jak chceš! Nebudu se s tebou bavit :D a nepůjdu s tebou na další tak super drahé kafe :D

Odesláno

Na to kafe bys nešel kvůli tomu že bys ho zase platil:D:D

Ale to Ti přece nevadí, klidně mě můžeš zase pozvat, když si to auto stejně nekoupíš, tak budeš mít peněz že nebudeš vědět co s nima :D

Odesláno

Hlavně by sis neměl brát žádnej úvěr, když už jsme u toho;)

Jedině pěkně prachy na dřevo, taky si můžu jet pro Parťáka za 150 000.- na úvěr, ale seru na to, radši budu jezdit starou popelnicou:D

Odesláno

5 tis. za rok :( já vím, nekupovat si na něco, na co nemám, ale kdo to nedělá, že... A je to jediný můj dluh, tak to není tak strašné ;)

Odesláno

Šalda má na jednu stranu pravdu, ale je tu i druhá stránka věci a to za jak dlouho tu zbývající částku našetří. Protože během té doby se třeba pokazí nějaká věc, kterou bude muset koupit novou, tudíž se mu šetření prodlouží a takhle to může jít stále dokola. Samozřejmě neříkám brát si půjčku za každou cenu nebo na nějakou blbost.

Odesláno

60K/2r. ? To jsi si mohl nastavit o trochu vyssi splatku a pristi leto bys od toho mel pokoj :)

Odesláno

StibTo: tak já si to dal, jak mi to vyhovuje :) abych měl dost peněz na měsíc, vyšel pohodlně se vším všudy (penzijko, bydlení, obědy v práci....) :)

ChouLu: havarijní určitě uzavírat budu, jen ještě nevím kde :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...