Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 3 týdny později...
Odesláno

Už to realizuji. Nosič jsem dnes přivezl, /homologace, nosnost 75kg/ teď jsem objednal box/415l/. Pro mé potřeby za vynaložené náklady= 3200,-Kč ideální. Nebude to tak pěkné, zato originál.:D. Hlavně, že poberu , co potřebuju.

Odesláno
Už to realizuji. Nosič jsem dnes přivezl, /homologace, nosnost 75kg/ teď jsem objednal box/415l/. Pro mé potřeby za vynaložené náklady= 3200,-Kč ideální. Nebude to tak pěkné, zato originál.:D. Hlavně, že poberu , co potřebuju.

Co máš za nosič, jestli to není tajný. :D

Odesláno

Tak bohužel musím jet bez rakve, tu co jsemměl mít půjčenou má užší držáky než jsou ty příčníky, takže je tam bohužel nenacpu a není čas vyrábět nové, možná k tomu byly originál, ale vzhledem k tomu, že kolega potřebuje jen ty jedny, tak to s tím takhle koupil, tak se hold budeme trochu mačkat :-)

Odesláno
Tenhle box k tomu přímo dodávají?

Nééé. Je to vše made in Jirka MTPO - improvizace za min. vynaložené náklady, jak jsem psal. Nosič na inzerát za 1500,-+ box za 1200,- + spojovací mat., výstuhy... a hlavně to vymyslet, aby to drželo.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...