Johnniko Odesláno 18. duben 2013 Odesláno 18. duben 2013 Ahojte .Pred nedávnom som prezul na nové pneu v predu nakoľko tie pôvodné začali dosť hučať a prenášalo sa to aj do riadenia.Po výmene a vyvážení bolo všetko v poriadku.No teraz asi po dvoch týždňoch mi zasa začalo hučať niečo v zadu.Je to príšerné .Začne to hučať niekde od 40km/h pri 70tke je to už na migrénu:bojim.Zaujímavé je že keď idem rovno hučí idem do pravotočivej záakruty hučí no do ľavej vôbec nehučí. Mám dojem že mi vysí akýsi hlinníkový plech nad výfukom.ale skôr to môže byť niektoré ložisko kolesa?Poraďte.dík:) Citovat
Ferry Odesláno 18. duben 2013 Odesláno 18. duben 2013 hmm tak zvedni auto a vyzkousej, jak se zadni kola toci a zda nemaji vuli, na to se asi nic poradit neda, to je potreba zkontrolovat na aute primo, pres internet tezko Citovat
ozzy56 Odesláno 18. duben 2013 Odesláno 18. duben 2013 ten hliníkový plech na výfukem--snad pod auto a podívat? Citovat
koblih69 Odesláno 18. duben 2013 Odesláno 18. duben 2013 ani nemusí - je to tepelný štít - sůl tomu vyžrala díru kolem úchytu... to se dá řešit korespondenčně. Citovat
Johnniko Odesláno 18. duben 2013 Autor Odesláno 18. duben 2013 Diky za rady .Môže to byť aj tým štítom lebo sa mi zdá že vysí na výfukovom potrubý.Pozriem to .No a skusim aj tie kolesá na zdviháku. Dám vedieť Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.