Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Cenu bych ani moc neřešil...pokud to auto má opravdu ty km a jezdilo kolem komína, nikde žádná rez, bourané ani nezmiňuju, tak proč ne.

Tohle si koupí někdo ne na normální jezdění, ale protože chce P405 v dobrém stavu, takový veteránek pro radost. Tak proč ne :)

Jasně koupíš dneska 405 za 10-15 tis ale v žalostném stavu s 300tis km na krku. A pokud chceš aby ještě chvíli jezdila, dáš do ní těch dvacet taky, tedy pokud si to neopravíš sám.

[upravil dne 17/4/13 16:24 od Petrikj]

Guest servisman
Odesláno

kdybych chtěl tak nekupuji 405 max kdyby to byla ta novější ta se mi líbila .nehledě km se dnes nedá věřit,chce to vidět

Odesláno
No..chtěl bych vidět ty účty na 22 tisíc

Což o to, existovat budou, ale s jakým datumem?

Pokud to udělali nedávno, proč ne.

Ale rozvody staré 5 let jsou jak víme k ničemu. Totéž olej, ten po roce...

Zajímavě to vypadá, ale tohle je ten nešťastnej karburátor...

Jo, chtělo by to vidět, ale i kdyby to bylo pěkný, netknutý, 40 těžko někdo dá. Možná tak 30, 35 max...

Petrikj: :super

Právě že 405 za 10-15 nekoupíš, aby měla smysl. Ty rozumnější začínaj na 15ti a končej u 28 (diesel v kombíku).

Takže tahle cena je pochopitelná - počítáš správně - koupíš za 15, dáš do ní dvacet, a jsme na skoro stejných penězích, ale s karoserií na prd...

Odesláno

To Marcel505:

Souhlas, mě se cena zdá odpovídající pokud bude auto zdravé bez rzi. Pak máš slušný základ pro další ladění, škoda jen toho motoru, ale tak cena půjde určitě stáhnout ;)

Odesláno

Musim se priznat ja koupil 405 1.8td za 10tisic. byla nadherna jen mela potkany motor. vse sem nechal udelat stalo me to i s koupi 35 tisic. ale nedam na ni dopustit! Mela podstivich 140 tisic najeto. :P:P:P

Odesláno
To Marcel505:

Souhlas, mě se cena zdá odpovídající pokud bude auto zdravé bez rzi. Pak máš slušný základ pro další ladění, škoda jen toho motoru, ale tak cena půjde určitě stáhnout ;)

Pokud není zmršené a ten servis byl nedávno, je ta cena pochopitelná, ale jen pro toho, kdo chce a potřebuje sednout a jezdit.

Kdo si to chce piplat dál, asi jen tak 40 nedá...

Moc bych nevěřil, že cena půjde ukecat, spíš časem, až pochopěj, že se to za tyhle peníze neprodá a nebo kdyby na prodej spěchali...

Odesláno

Já jsem koupil 405ku za 4,5 tisíce a investoval do ní zatím jen 3,5 tisíce (regulátor brzdné síly + jedna brzdová trubka)a už mi slouží 2 roky (najeto 305tisíc a nějaké drobné) ale to asi jen proto, že před-předchozí majitel se o ní staral, a předchozí majitel se jí chtěl zbavit (byla tady na klubu v inzerci a začínala na 18 tisícech a to ji nikdo nechtěl).

Odesláno

Brácha taky chtěl koupit 405ku do 20ti a velice naivně předpokládal, že koupí auto ve stavu sednu a jezdím. Když jsme viděli několik \"nádher\" a porovnali ceny s poněkud novějšími a o třídu pohodlnějšími 406kami, přesvědčil jsem ho ať pár kaček přihodí a vybere si právě mezi nimi. Nakonec to vypadá, že naše volba byla dobrá a brácha je spokojený -ťuk, ťuk, ťuk ať tento stav vydrží co možno nejdýl.

Odesláno

Bohužel, ty 405ky si furt drží svou cenu. Proč? Až tak velký zázrak to není, ale samozřejmě ji miluji... ;)

mhnat: Kdyby to byla Mi, tak by už ten inzerát nebyl...

Je lepší obyčejná tuctová verze, která jde udržet v provozu, než něco speciálního...

Což v tomhle případě je tak na pomezí... Najít někoho na karbec, aby ho seřídil a nezmršil, je problém.

Odesláno

Marcel 505 karbec nie je taký zložitý ako vyzerá. Otec ho mal bol celkom ok, no keď ho buchnul kúpil si 1,6 so vstrekom ato už sa sralo furt. Karbec je len o triske na zmes a množstve vzduchu v zmesi. A dobre nastavený plavák. S karbecom treba ísť na pal test.

Odesláno
Marcel 505 karbec nie je taký zložitý ako vyzerá. Otec ho mal bol celkom ok, no keď ho buchnul kúpil si 1,6 so vstrekom ato už sa sralo furt. Karbec je len o triske na zmes a množstve vzduchu v zmesi. A dobre nastavený plavák. S karbecom treba ísť na pal test.

Nějaké ty karburátory v autech také mám... :)

Když je to nové, funguje to, postupem času se v tom vrtá dost majitelů a pak to už nikdo nenastaví - sady apod. na opravdu karbců už nejsou a znalce zatím opravdu nemám...

U 405 jsem karbec viděl ojediněle, proto bych v tom viděl trochu problém, pokud se tu tedy nenajde vysloveně někdo, kdo to bude umět nastavit a seřídit...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...