Xantik Odesláno 29. červenec 2005 Autor Odesláno 29. červenec 2005 Jo to bude ono ten držák světla. Sorry, ale nejsem fakt odborník. Myslím, že chladič je tam měděnej, žádný plasty kolem jsem neviděl, ale ještě se přesvědčím. Jestli bude dírečka malá tak jí zacínuju, předpokládám, že se to dělá normální odporovou pájkou. Ono možná jsou v prdeli i ventilátory aspoň ten jeden nějak se nechce točit. Ale to se uvidí až se to sundá, jestli tomu nevadí nějakej prdlej plast kolem. No ale řeknu to tak, že já mám tohle, ale borec na Fáčku má totálku. Hrozná zhnilotina ten Favorit. Ta šavle je na šroubech nebo se musí vařit? Citovat
oddie Odesláno 29. červenec 2005 Odesláno 29. červenec 2005 No, pořádnou páječkou Šavle je to celé od přední stěny dopředu, jak je v tom klobouk tlumiče atd. A na špičce to má ten držák, co tomu u ACI říkaj \"držák světla. Ten je přivařenej. Citovat
Emiš Odesláno 29. červenec 2005 Odesláno 29. červenec 2005 obycejnou odporovou pajeckou to nenahrejes, obvzlast pokud je to celymedeny, nez to ohrejes tak ta med to teplo odvede, max tam ten cin nejak +- napatlas ale nebude to drzet. Chtelo by to plynovou pajecku a poradne to nahrat plamenem pak to zatavis ale jen v pripade ze je to med na hliniku to nebude drzet ten zoxiduje. Na hlinik je spec vodicka ktera brani oxidaci a pak se da pajet i hlinik. Kdybys to nezatavil tak tu mam starej chladic nevypada krasne ale zas by byl za par korun. Citovat
Xantik Odesláno 1. srpen 2005 Autor Odesláno 1. srpen 2005 Chladiš je měděnej, ale pájet se nebude, protože je promáčklej. Možná by to šlo, ale mám nabídku na chladič do 500,-Kč (asi bude za 300,-Kč), takže se s tím nebudu nijak drbat. Spíš mám strach, aby vydržel bo je taky letovanej, ale snad jo. Prej existuje ještě nějaká sračička, která se naleje do chla. systému, která tu dírku zacelí i zevnitř nebo co. Nějaké rady? Citovat
Medvěd Odesláno 1. srpen 2005 Odesláno 1. srpen 2005 Sračičky do chladícíého systému fakt nelejt - čistit od toho všechny kanálky v systému a motoru je vážně super činnost (už se tu řešilo též minimálně 1000 a jednou) Těma sračičkama totiž dojde pouze k zahumusení a zanešní všeho, kam se dostanou Citovat
oddie Odesláno 1. srpen 2005 Odesláno 1. srpen 2005 A jéje, už je to tady. Hlavně že píšu varování před šetřením každé stovky za každou cenu - a hurá už špekulujem, jak \"ušetřit\" za chladič použitím nějaké sračky. Nezapomeň pak za půl roku brečet, jak ti auto v zimě netopí, a nebo až to někde v koloně uvaříš a prdne ti hlava, protože to ten starý a zablemcaný chladič neuchladí. On nový chladič na tohle prdítko stojí asi 1500, tak to se ti ten \"ušetřený\" litr fakt bohatě vyplatí Neřeknu, kdyby to byl nějaký zoufalý bezcenný křáp, co už pomalu nedrží pohromadě, a co se stejně za půl roku vyhodí, tam je dejme tomu takové šetření možné, ve sběrných suroviných se pak kvůli tomu neurazí - ale tohle auto je furt docela pěkné a výhledově by mohlo ještě nějaký pátek sloužit, aby se vyplatilo ten litr přisypat za nový. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.