Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ku-va chlapi, Vy mne dráždíte!!!! Pořád po něm pokukuji i když mé je ve výborném stavu, ale je již starší. Hrizné!!:mrk:mrk

Odesláno

Kua ten lvicek na tech Hockenheim nevypada vubec spatne ! :) Ze bych se casem inspiroval ?

.. Netrpi to pri umyvani ?

Odesláno

StibTo-ty lvíčky na těch kolech jsem okoukal od jednoho klubáka ze Slovenska.

Martinsk-popravdě ,lepší jsem neobjevil.

Odesláno

Když tu všichni básníte o budoucím autě 5008, musím Vám dát za pravdu, je to krásné auto. A u ozzyho si ho chci tímto rezervovat, aneb až jej Jirko budeš prodávat, mysli na mě :D

Odesláno

MilanF1-to už jsem zkoušel v prosinci, že ho vyměním za dvoulitra, měl jsi slyšet manželku, jakou mi dala rychtu:D:D:D

Odesláno
... to už jsem zkoušel v prosinci, že ho vyměním za dvoulitra, měl jsi slyšet manželku, jakou mi dala rychtu:D:D:D

Tak to je asi všude stejný, já zase doma říkal, že jsem šáhnul vedle s tím manuálem, že to teda prodáme a koupíme s automatem a taky jsem dostal sodu :bacha:D No nic no, auta si nechávám 10 let, takže už \"jen\" osm a pak si koupím ten automat :mrk

Odesláno

Moral3z-to bude asi tím, že tam před tím byla kola z výroby: Eris. Hokeny tam mám asi týden.A věř,že tvému autu budou slušet též.

• O 3 týdny později...
Odesláno

Opět se blíží doba na obnovu tzv. tekutých stěračů. Jsem s nimi max. spokojen.Rok to vydrželo v poho.Soudě podle bočních skel, jelikož čelní je na podzim měněné. Používám tzv. nano-stěrače.

Další akce bude rozleštění škrábance na levé straně.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Ahoj, tak jsem rád, že kola sedí a že se ti zadařilo je zapsat do TP, fakt autu slušej! (na první fotce jsem se úplně lek, že už si je škrábnul, ale pak po zaostření jsem zjistil, že jsi je zkrášlil). :papa

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Tak mi nějaký kokot ukopl na ulici levé zpětné zrcátko, nové mě stálo 2720,- s daní. Ani jsem to nepoužil na pojistku, neboť spoluúčast mám 5000,-.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...