Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravíčko,stal jsem se hrdým majitelem 307sw 1.6 hdi (66kw)

rv.2006.

Nenašel jsem to zde,nebo jsem třeba jen špatně hledal, ale mám takový problémek a to,když auto nastartuji ,tak při studeném motoru to auto podivně hrká, připadá mě jak kdyby to nespalovalo pořádně,otáčky trošku haprujou a auto se cuká.

Napadlo mě to jestli to není třeba špatnou naftou.Při ohřátí motoru motor běží na volnoběh jak má.

Odesláno

to michal vaclavik, ale v tomhle vlakne je rec o dieslovych 1,6 HDi, to se te netyka, kdyz mas benzinak s LPG :D

Odesláno

Posilalo se to do Prahy tri z nich zachranili jeden uz byl deth. Delal jsem to u citroena a opraval byla celkem draha 23 000,- :o. Stalo se mi to kdyz jsem natankoval naftu, ktera byla bez aditiv a v noci bylo -20. No jo chybama se clovek uci. Od ty doby uz jenom Agip, Schell.

Odesláno

Nechci zakládat nové téma mám otázku je normalní že při volnoběhu při spuštění klimatizace klesnou otáčky ? a auto se chvěje ? předtím mi to nedělalo :/

• O 1 měsíc později...
Odesláno

mam podobny problem... motor mi za studena po nastartovani tak cuka, akonahle prejdem par km motor sa zohreje tak je vsetko ok..

co to može byt ??

P 307 1,6 HDi

dakujem

Odesláno

když se to ohřeje je to OK,mě to taky tak trochu dělalo za studena,před týdnem mi dávali jiný vstřiky a ted to jede dobře bez cukání a startuje to lepší

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...