Bohouš Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 Prosím nemá někdo tušení, zda existuje na 205 GTI zahrádka ??? Chtěl bych si vzít na dovolenou kola (2x) a nevím zda je nacpu i s bagáží dovnitř.....těžko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddie Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 Jistěže existuje, mám jí doma i s těmi držáky na kola, resp. má jí ségra. Jsou to normálně dva příčníky, jeden se chytá za kraj střechy v rámu dveří, druhej za vyklápěcí okýnka. Při vhodným seskládání to v nouzi uveze i 4 kola... jinak doporučuju max. 3. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddie Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 Jinak s tím nejezdi rychle Pokud jedete dva, tak dvě kola + věci jsem dávalů i dovnitř, ale je to opruz, musíš ta kola rozebrat - ale vejdou se. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bohouš Posted July 26, 2005 Author Share Posted July 26, 2005 Oddie - myslíš, že bych si jí mohl za nějaký poplatek na týden vypůjčit ???? Pokud ne, tak dneska provedu cvičení a zkusím tam ty 2 horáky nacpat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddie Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 To nevim, to se musim zeptat ségry, jestli to může postrádat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ondra Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 btw: nahodou se nam tu v praci vali zahradka na 306ku... kdyby nahodou nekdo chtel.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jirkap Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 Původně zaslal: Ondra btw: nahodou se nam tu v praci vali zahradka na 306ku... kdyby nahodou nekdo chtel.... A na 406 se tam neválí? Na ní to asi nejde co? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bohouš Posted July 26, 2005 Author Share Posted July 26, 2005 Oddie - a zeptáš se prosím ??? Bylo by to vlastně od pátku tj. 29 do příští soboty. Dík Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bohouš Posted July 29, 2005 Author Share Posted July 29, 2005 Tak už mám zahrádku - velké dík Oddiemu + jeho příbuzenstvu. :super:super Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
John Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 Původně zaslal: Bohouš 205 GTI Tak už mám zahrádku - velké dík Oddiemu + jeho příbuzenstvu. :super:super Tak to gratuluju,silně pochybuju že by jsi do auta dostal 2kola. :o :aut Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bohouš Posted July 29, 2005 Author Share Posted July 29, 2005 Původně zaslal: John Tak to gratuluju,silně pochybuju že by jsi do auta dostal 2kola. :o :aut Do auta bych je dostal, ale do té mé plechovky od volejovek těžko :D:D:myslim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddie Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 Vejdou se dovnitř, ale musí se rozebrat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bohouš Posted July 29, 2005 Author Share Posted July 29, 2005 No to by bylo moc práce, nehledě na to, že bych je musel umýt, abych si nezaprasil interiér........ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hadra Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 co to jsou \"volejovky\"...? To je něco jako \" krokodejl\"? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bohouš Posted July 29, 2005 Author Share Posted July 29, 2005 Původně zaslal: Hadra co to jsou \"volejovky\"...? To je něco jako \" krokodejl\"? jj tak něco Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vector Posted July 30, 2005 Share Posted July 30, 2005 Původně zaslal: Ondra btw: nahodou se nam tu v praci vali zahradka na 306ku... kdyby nahodou nekdo chtel.... No to náhodou chtěl... co je to zač a takové ty blbinky.. jako co za ní chceš.. ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jepík Posted August 11, 2005 Share Posted August 11, 2005 Já jsem dostal do 205 3 horáče sice sundaný pření kola ale vešli se. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bohouš Posted August 12, 2005 Author Share Posted August 12, 2005 Původně zaslal: Jepík Já jsem dostal do 205 3 horáče sice sundaný pření kola ale vešli se. No oni by se tam vešli, ale taky jsem tam musel dostat přítelkyni + její bagáž a pejska. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ladis Posted August 12, 2005 Share Posted August 12, 2005 Drahá polovice dovnitř i s čoklem, kola na střechu. Taky jsem si koupil příčníky, super věc. Kolo - perfektní relax. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts