Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, mám takú otázočku, mám 1.1-tku 44kw a bolo by možné nejako dorobiť servo teda posilňovač riadenia ? už sme na to s otcom pozerali a ako miesto ako keby na dorobenie by tam mohlo byť. Bolo by to možné ? čo by všetko bolo k tomu tréba ? Poprípade ak by mal niekto 1.1 s posilňovačom mohli by ste mi poslať fotku ako to tam pre predstavu vyzerá ? že by sme zohnali aj nejakú na ND a zobrali odtiaľ potrebné veci, bolo by to možné ? :roker

Odesláno

ano, mozne to je, vymenit je treba - sloupek rizeni, desku s pedaly brzdy a spojky + vymenit spojkove lanko, pak namontovat rizeni s valcem posilovace, namontovat elektricke servo vlevo na predni spodni pricku, a natahnout k nemu kabelovy svazek s dvema relatky

Odesláno

jestli se ptáš, zda to jde, tak samozřejmě jde..., ta auta se vyráběla se servem i bez, takže když koupíš potřebné díly, tak jednoduše namontuješ--místo pro servo tam určitě je

Odesláno

Tak to čo tu píše Ferry, tak ešte zistím že to bude drahšie ako hodnota mojho auta :mad::D ešte nakoniec bude lepšie keby som ho tam silou mocou chcel zohnať inú 106 :D ale tak to kvôli tomu nepotrebujem :D i keď je to samozrejme rozdiel krútiť dobre že nie malíčkom a tuto bez posilňovača :D

Odesláno

ja to delal na svy 106 kvuli mati, ktera s ni jezdi a pri svych 156cm vysky mela trochu problem s parkovanim, takze se ji ted trochu lepe toci volantem, ale zas takovy rozdil to neni, ono to rizeni s posilovacem je trochu tuzsi (kdyz nebezi servo) nez to rizeni bez posilovace

Odesláno

já si dokonce myslím, že u těch malých aut je servo zbytečné--když je řízení (bez serva) v pořádku, tak jde točit volantem celkem lehce, před lety jsem koupil Opel Corsa 1.0 benz. úmyslně bez serva, protože rozdíl moc nešel poznat (mimo točení na místě) a opravdu když ho nemáš, ani se neporouchá...:)

Guest zelda93
Odesláno

já si nemohu bez serva stěžovat... když nepočítam parkování tak za jízdy to de dokonce u 106tky lehčeji než se servem u 406stkz.... aspoň mi to tak připadá...

Odesláno

tak nějak... Ono taky záleží co je u toho malého auta za motor. Nevím, ale na mém Sportu s 1.4 bych to tahat bez serva nechtěl ani náhodou

a pokud tam jsou ještě širší kola (ona 1.0i nebo 1.1i budou mít 13\" o šířce 5J a gumou 155 - pohoda), ale kolem 175-195 a 5,5-6,5J (při 14-15\")

už je jedno, že to je malé auto. Bez serva si pak strhneš ruce, jo jde to, šlo to i dřív na všech vozech, ale sedni si pak do auta

s posilovačem a už nikdy nebudeš chtít bez...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...