Cicnomis Odesláno 8. duben 2013 Odesláno 8. duben 2013 Pánové, kdopak mi poradí jak na ventilátor? Normálně finguje, nicméně při nižších (a teď už i při vyšších) otáčkách se ozývá pískání. Chtěl bych ej vyjmout, podívat se na ložisko, promazat. Ale netuším jak jej demontovat z vozu. Asi bych na to časem taky přišel, ale proč objevovat objevené... Citovat
dusan2 Odesláno 8. duben 2013 Odesláno 8. duben 2013 Tak ten moj drzia tri skrutky , je tam jeden konektor , zalezitost 5 minut. Mam len jeden , na pravej strane. Citovat
Cicnomis Odesláno 9. duben 2013 Autor Odesláno 9. duben 2013 Tak jsem to možná špatně napsal... Samotná demontáž ventilátoru taková problém nebude - spíš mě zajímá, jak se k němu přes ty plasty v interiéru dostanu? Citovat
Czedisonek Odesláno 18. duben 2013 Odesláno 18. duben 2013 taky mi to při určité intenzitě foukání cvrliká, takže bych uvítal návod, jak to poopravit. Myslím, že Oddie do toho snad lezl odshora. Což? Citovat
robil Odesláno 19. duben 2013 Odesláno 19. duben 2013 Ventilátor jsem vyndaval zespodu přístrojovky , mám jeden vpravo. Stačí odklonit popř. vyndat ten textilní kryt pod kastlíkem před spolujezdcem a už je ventilátor vidět. Drží na třech šroubech. Já tam mám před ním ještě nějakou krabičku s elektronikou(asi centrál?), která ma šroub v kastlíku. Také mi pískal/vrzal, ale nakonec jsem ho musel vyměnit, dělala to ta elektronika co je součástí ventilátoru. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.