Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pánové,proto jsem to bral,66000 kupní je bomba a co jsem se koukal jinde a prodává se to za 100 a vejš skoro ve stejnem stavu a kolikrát ani ne s toto výbavou.Plánuju i jsem počítal s jasnou investicí,rozvody a pod.,při těchto km se počítá i s něčím co nefunguje jak má,hold u mne asi vtřiky.Ale furt se vyplati investovat do toho 30000 a mít hotové auto za necelejch 100000kč.

Odesláno
No tak teď už asi oba tušíme, že ot 30 nebude, že ;)

Já mluvím o prvotní investici a s opravou vstřiků,nebo co to zlobí,že se motor klepe na volnoběh a opravou parkovacích senzorů.Do toho bych se měl vejít.Furt mě to vyjde levněji než koupit něco za 120 s podobnejma km a investovat pomalu stejné penize na počátečni servis.Pak jsem pomalu na 130000kč

Odesláno

Já vůbec netvrdím, že auto nebude sloužit, ale když dobře počítám tak musíš udělat ihned rozvody, olej, nějaké drobnosti což bude cca 10 tis., vytažení vstřiků 10 tis. Repase 10 tis. to máme těch zmíněných 30. A to vycházíme z předpokladu, že tpojka je OK a nic jiného nevznikne....

Odesláno
to přijde jenom mně ta kupní cena pidimalá???

Ne, ale já ho nechtěl strašit. Obávám se, že nějaký důvod ta cena měla. Mě docela vyděsilo, když přiznal, že volnoběžné otáčky houpou až na 1500.

Odesláno
to přijde jenom mně ta kupní cena pidimalá???

Ne, ale já ho nechtěl strašit. Obávám se, že nějaký důvod ta cena měla. Mě docela vyděsilo, když přiznal, že volnoběžné otáčky houpou až na 1500.

Jsem zjistil,že když zařadím a lehce pustím spojku do tahu a pak vyřadím jsou otáčky kolem 1000,podle mne mají na to vliv ty vstřiky,nejdříve pořeším je a pak se uvidí.

Odesláno

Ještě dotaz,nevíte někdo co znamená v lidském překladu ty servisní názvy co jsem jsi tady na foru nechal zjistit z VIN např.05/03/2008 CZ0117T01 1CPTSRP01 00006405K0 CAPTPLUIE 800 142339 CZ

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...