Stapaka Odesláno 30. březen 2013 Autor Odesláno 30. březen 2013 Teda asi JTD - te´d jsem to asi po..... Já se zatim:roll v tý naftě eště nevyznám... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 30. březen 2013 Odesláno 30. březen 2013 Prosím tě, tohle vlakno má Skuci jako poradce, a my mu tu trošku plácáme jak v pokecu, já to rozdělím, do SZ ti pošlu odkaz, a pokud budeš mít jakykoliv dotaz tak pokračuj v tom vlakně který vytvořím. Díky [upravil dne 30/3/13 22:27 od Radek Hurvajz] Citovat
Péťa Odesláno 30. březen 2013 Odesláno 30. březen 2013 No my jsme tu nemocný... Já nejsem nemocný. Teda malilinkatou rýmičku mám, ale nic podstatného :D :P Citovat
Stapaka Odesláno 30. březen 2013 Autor Odesláno 30. březen 2013 Takže tady můžu blekotat dál? Já nechtěl někomu vlíst do polívky.... Díky že jsi to vyřešil - já jsem určitě nepřišel vymejšlet ptakoviny Ale já se srovnám rychle.... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 30. březen 2013 Odesláno 30. březen 2013 Ne všechno v pohodě. Jen pokud to není v Pokecu tak je potřeba se tak nějak držet tematu, Pokec je od toho plácání tak nějak. Když budeš něco potřebovat, a to cokoliv klidně se to muže týkat manželství tak napišeš tema do Pokecu a poradí ti hned několik lidí, nebo naopak, poradíš Citovat
Marcel00 Odesláno 30. březen 2013 Odesláno 30. březen 2013 tie videa su prekrasne... hlboka poklona... Citovat
MilanF1 Odesláno 30. březen 2013 Odesláno 30. březen 2013 Jen sem cpi dotazy. Nováčky máme rádi, především ty aktivní. Proto se také podívej do sekce Připravované srazy: http://www.peugeot-club.com/forum/forumdisplay.php?fid=74 třeba se ti tam nějaký zalíbí a třeba hned v dubnu se s tebou seznámíme osobně Citovat
Stapaka Odesláno 30. březen 2013 Autor Odesláno 30. březen 2013 Za krasu těch videí má hlavní zásluhu můj kolega a firemní partner Štefan Vargačik. Já jsem spíš ta druhá složka firmy - ta technická a ekonomická... Ale kameru držet umím a stříha taky Citovat
Marcel00 Odesláno 30. březen 2013 Odesláno 30. březen 2013 ste tim (team) ako celok... zasluhu mate vsetci. fakt skvela praca... [upravil dne 30/3/13 22:48 od Marcel00] Citovat
Stapaka Odesláno 30. březen 2013 Autor Odesláno 30. březen 2013 Jen bych se chtěl zpětně omluvit, že jsem se zakecal ve špatné sekci. One se moi to běžně nestává, ale kurňa, já byl fakt zmatenej, jak mám dokončit to placený členství.... ža sem pak byl z toho uplně divokej. Tak ještě jednou omluva a příště... si dám pozor:bacha No a když už tady plácám tak dlouho, a vy jste měli se mnou trpělivost..... tak ještě něco dám... třeba pro zasmání.... kdo jste mrkl na mé první vlákno o \"tom mým\" tak tam najdete v odkazu kartu vozidla a na ní odkaz na detailní výbavu vozu přímo na VIN. Najdete tam - teď střílím od boku asi ne přesný název - ale: náhradní kolo - disk ocel stěrače světlometů Vyhřívané vložky sedaček Skutečnost: \"Souprava na lepení\" - sprey + pidikompresor na 12V (vypadá to jako hračka) Rezerva žádná, ani výtah-držák -- pusto prázdno... stěrače světlometů to těžko, - no vypadá to na ostřikovače, ale zatím jsem je nerozchodil (ale já to dám !!! - nebo vzdám???) No ta sedačky, to je problém, pořád jsem hledal kde se zapíná vyhřívání lovil jsem tady na fóru:myslim a ejhle.. podle dostupných fotografií mám v místě ovladačů záslepky... Takže jsem kde??? :bacha:bacha Citovat
Stapaka Odesláno 30. březen 2013 Autor Odesláno 30. březen 2013 \"Marcel00\" - díky i za kolegu. Jakl dorazí, řeknu mu. Bude mít radost:papa Citovat
punkac Odesláno 30. březen 2013 Odesláno 30. březen 2013 Ostřik světel by měl fungovat pouze se zaplýma světlama, když ostříkneš okno, ostříknou se i světla. Pokud to není jinak nastavený v BSI Citovat
Stapaka Odesláno 30. březen 2013 Autor Odesláno 30. březen 2013 Jen sem cpi dotazy. Nováčky máme rádi, především ty aktivní. Proto se také podívej do sekce Připravované srazy: http://www.peugeot-club.com/forum/forumdisplay.php?fid=74 třeba se ti tam nějaký zalíbí a třeba hned v dubnu se s tebou seznámíme osobně No teda \"Milan F1\" - nic proti ale šel jsem na odka - aq u nejnovějších akcí -zrušeno! , zrušeno! ...si děláš srandu, co... Citovat
Stapaka Odesláno 30. březen 2013 Autor Odesláno 30. březen 2013 Ostřik světel by měl fungovat pouze se zaplýma světlama, když ostříkneš okno, ostříknou se i světla. Pokud to není jinak nastavený v BSI No to právě nevím, ale taky jsem se tady dočetl, že musí být vysokjá hladina. Nejdřív jde vše společně a pak už jen čelní sklo... aby pro něj zbyl ostřik. Tak jsem dne doplnil \"do plných\" a zítra vyzkouším. Dám určitě vědět;) Citovat
radim.1008 Odesláno 30. březen 2013 Odesláno 30. březen 2013 Jen sem cpi dotazy. Nováčky máme rádi, především ty aktivní. Proto se také podívej do sekce Připravované srazy: http://www.peugeot-club.com/forum/forumdisplay.php?fid=74 třeba se ti tam nějaký zalíbí a třeba hned v dubnu se s tebou seznámíme osobně No teda \"Milan F1\" - nic proti ale šel jsem na odka - aq u nejnovějších akcí -zrušeno! , zrušeno! ...si děláš srandu, co... Podívej se znova, duben je dost nabitý, co se srazů týče. Zrušen byl jen zájezd do Francie do muzea. [upravil dne 30/3/13 22:25 od radim.1008] Citovat
Stapaka Odesláno 30. březen 2013 Autor Odesláno 30. březen 2013 Ale jó... bylo to tam 2x za sebo - sem si rejpnul:D Citovat
Stapaka Odesláno 30. březen 2013 Autor Odesláno 30. březen 2013 Jenže, ještě nemám SPZ a za pár dní mi končí \"zelený číslo\" - papíry zatím nedorazily - prej určitě v úterý.... Co já vim? Takže jak se trochu srovnám, určitě bych rád poznal lidičky, který mi tady od začátku pomáhají. Vo tom žádná .... Citovat
Stapaka Odesláno 30. březen 2013 Autor Odesláno 30. březen 2013 Ale... vymyšlený to mááám. Není to z mý hlavy a vy, co tydle \"úžasný vagóny\" máte už dlouho - to asi máte zmáklý líp... ale: kromě předních sedadel všechno nechat doma. Pak vzít nafukovací 2-postel, vrazir ji dovnitř a nafouknout. Za nafouknutou postlí ba mělo zbýt ještě dost místa na taška s věcma. No a pak večer už jen otočit přední sedačky... a máš noční stolky. Já to fakt už chtěl vyzkoušet - ale kurňa tam je zima .... počkám.. Když se povedew... pošlu foto... Citovat
Stapaka Odesláno 5. duben 2013 Autor Odesláno 5. duben 2013 Tak k ppčku jsem už se nedostal. Měl to moc plný. Jelikož jsem to chtěl pořešit co nejdřív, tak mne kolega vzal do Smrku. Ještě jsem se ho ptal, jestli budou mít volný zvedák. Povídá jasně, tam mají i rovnací stolici, nebude problém... No, ty kluci tam konkrétně tyhle auta skutečně dělají. Prolezli to, todle, todle je udělaný - ale dobře, todle a todle je nový - no kilometry by mohly vzhledem ke stavu sedět, vzhledem k ceně fakt dobrý auto - neboj se toho. Já na to, že jsem to chtěl vidět zespodu. A jeden z nich na to - no já bych to na tu vysokozdvižku asi nebral... Páni kluci, já v tu chvíli myslel, že mě šlehne... No, ustál jsem to ..., tak alespoň jsem se poptal po \"šuplíčku\" pod sedadlo řidiče (u spolujezdce mám). Nebyl problém, šel do \"ohrady\" tam to z jedné kastle vycvak - povídá - 300,- ale je to špinavý tak já vám to votřu... Za chvíli přišel - vyglancovaný šuplíček mi tam \"nacvak\" a mám oba Kolega, jak viděl že jsem byl z tý hlášky o vysokozdvižce špatnej, tak říká - hele tak zajedem tady do Sázavy to je tak 4 km a zeptáme se tam toho co mi dělal motor, ten má doma zvedák (u Ullysáka měl prasklou hlavu, tak mu ji tam měnili, i vstřiky). Tak jsme tam zajeli, kolega jen pozravil a jako co bych potřeboval a ten zlatej člověk hned otevřel dílnu a prej tak šup šup... Zvednul to vzal lampu a celý jsme to prolezli... No jasně, byl tam mejkap... ale nic důležitýho nebylo schovaný. Prostě co bylo rezavý to pro jistotu natřeli... ale žádná závažná výměna, po havárce naštěstí ani vidu. Taky říkal - nevidím problém - dobrá koupě. Ještě mu kolega na závěr říká - tak máte zase dalšího klijenta;) a on - toho tady tak 5 let neuvidím, s těmahle motorama mi se vůbec nejezděj:mrk Tak to mne hóódně potěšil :D:D No a dneska mně potěšili i na DI, páč v pátek nemají normálně úřední den. Ale tentokrát (alespoň tady v Č.L.), měli kvůli nefunkčnosti registru v úterý a ve středu - mimořádně otevřeno i v pátek do 12.00. Kdybych se tam náhodou, cestou z evidenční kontroly nestavil (jako jak mají otv. hodiny), tak jsem to ani nezaregistroval. Ale takhle - dámy a pánové - já byl jak Alenka v říši divů... Já tam byl úplně sám... Já chvílema nevěděl, jestli tam nevtrhne banda se samopalama nebo co..... Fkt to bylo chvílema snad až hororový... Přesto to byl super den a vám všem přeji náramný víkend Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.