Satepek Odesláno 30. květen 2015 Odesláno 30. květen 2015 jestli můžu jako karosář poradit (karosařinu už nedělám), nedávej prahy z té další 2.1, ale nechej si je naohýbat z plechu 1.2mm, nebo 1.5mm, je to sice drbačka, ale ty prahy tě pak přežijou...,samozřejmě po výměně pořádně vystříkat třeba přípravky BODY Tohle mě napadlo hned z rána, když jsem věřil, že je to jen kousek... A taky jsem se snažil udělat pořádnou náhradu. No uvidíme jak to dopadne Citovat
Satepek Odesláno 1. červen 2015 Odesláno 1. červen 2015 (upraveno) Pánové, netušíte čím by mohl vzniknout problém, že jde strašně špatně řadit za jízdy dvojka, trojka, čtyřka? Přijde mi to čím dál horší v převodovce je nový olej Total a začlo to tou výměnou spojky, nedají se ta táhla nějak poštelovat? Někdy tam ta rychlost zaboha nejde vtlačit, někdy jde normálně a někdy ji tam dám a při puštění spojky vyskočí.. Upraveno 1. červen 2015 uživatelem Satepek Citovat
Almanil Odesláno 1. červen 2015 Odesláno 1. červen 2015 Ty původní táhla asi nelze upravit, ale Badisak má aspoň k mojí převodovce nastavitelné z druhovýroby. Citovat
Satepek Odesláno 1. červen 2015 Odesláno 1. červen 2015 (upraveno) Ty já bych řekl, že jo otáčky dolů padají hned... Jen tam prostě nejde ta rychlost, ale protočím motor a pak už tam skočí, to vypadá na synchrony co? Je možné, že se něco podělalo jak byla venku převodovka? Olej byl vypuštěný a celá byla mytá wapkou.. Jinak dnes dorazil zdroj dílu pro ty dvě co jsou doma.. Škoda, že sedačky z sedanu nejdou do breaku, je tam kůže s pamětí v parádní stavu, měkká a nepotrhaná S průchodem na SKIVAK Je to taky 2.1TD, rok 1996 v plné Upraveno 1. červen 2015 uživatelem Satepek Citovat
krtek 2 Odesláno 1. červen 2015 Odesláno 1. červen 2015 (upraveno) skusal si radit z medziplynom? zmacknes spojku vyhodis rychlost pustis spojku pridas plyn zmacknes spojku a zaradis ked toto nepomoze synchronami ta asi nebude Upraveno 1. červen 2015 uživatelem krtek 2 Citovat
Satepek Odesláno 2. červen 2015 Odesláno 2. červen 2015 (upraveno) Dneska jsem to zkoušel za jizdy podrobněji, dělá to hlavně trojka. Prostě někdy nejde úplně zatlačit chybí ji tak 2cm na páce, ale jak pouštím spojku tak zarachotí po zubech, ale zaskočí, teda pokud tlačím do páky. Pokud do ni netlačím vyhodí to páku do neutralu. Upraveno 2. červen 2015 uživatelem Satepek Citovat
Satepek Odesláno 2. červen 2015 Odesláno 2. červen 2015 Dneska bych už asi s jistotou řekl, že je to synchron na trojce :/. Nejspíše od toho jak se ta převodovka rvala ven, wapkovala atp... Protože kdykoliv tam nejde ta trojka dám meziplyn a pokud tam pořád nejde tak ho dám znova a už tam jde.. Ale spíše to vypadá, že s meziplynem jde z 99% na poprvé Jinak co říkáte na střébrného přistěhovalce, díly co nevyužiju, palubák, kůže ze sedanu (pokud nepůjde přizpůsobit), zadek, roletky budou k máni Citovat
Almanil Odesláno 2. červen 2015 Odesláno 2. červen 2015 Možná bych měl zájem o ten PP a případně hodiny (slzičku). Kdyžtak nápis SZ. Citovat
ozzy56 Odesláno 2. červen 2015 Odesláno 2. červen 2015 demontáží-- montáží převodovky, nebo jejím wapkováním se nesjede synchron , pokud to nedělalo před opravou, tak chyba bude v táhlech řazení (v jejich vůlích) nebo se při demontáži převodovky hnulo s řadícíma pákama na převodovce Citovat
Satepek Odesláno 2. červen 2015 Odesláno 2. červen 2015 Tím pádem je to možné, než byla dole nápravnice a tahala se převodovka všemožně, tak se ta horní páka parkrát o kastli atp opřela. :/ Citovat
krtek 2 Odesláno 2. červen 2015 Odesláno 2. červen 2015 ja napravnicu zhodil pred vytahovanim prevodovky ale bol to boj neslo to vytocit ani za b... korozia ,myslel som ze sa na nu vyser...,ale nakoniec sa podarilo a to som si myslel ze to bude brnkacka jak som ti pisal Citovat
Almanil Odesláno 2. červen 2015 Odesláno 2. červen 2015 Já vytáhnul převodovku naštěstí i bez demontáže nápravnice, ale rozhodně nemůžu říct na 100%, že jsem táhly nepohnul. Trojka mi jednou z několika pokusů taky nejde úplně hladce, ale před tím mi šla špatně zpátečka, a to mnohem hůř, takže jsem to dál netěšil. A asi ani nebudu. Citovat
Satepek Odesláno 2. červen 2015 Odesláno 2. červen 2015 Sedačky jsou venku a do breaku fakt nepadnou Takže kdyby někdo chtěl... http://406.rajce.idnes.cz/Sedacky_406_sedan Citovat
Satepek Odesláno 6. červen 2015 Odesláno 6. červen 2015 Takže zdroj dílu slouží skvěle, zítra dokitovat nerovnosti a nalakovat vyměněný práh + vystříkat vnitřky. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.