Tornado Odesláno 20. červenec 2005 Odesláno 20. červenec 2005 Vim ze na tohle tema je uz tady toho celkem dost, prolizat vse je na hodne dlouho, a tak bych vas chtel poprosit jestli nemate nekdo tady na foru v oblibenych odkaz na nejaky vlakno s resenim na muj problem: Problem je startovani. Jsou to jen kratkodobe potrehy - kdyz je motor studenej a chci nastartovat tak to na poprve nechytne. Ani takova ta snaha tam neni - motor sice startuje, ale zvuk je takovej jak kdyby nekdo prepinal prepinacem. Vypnu zapalovani, znova nazhavim a motor chytne tak jako vzdy. Pri jizde je motor v poho. Zkousel jsem po nastartovani motor vypnout a nastartovat a chytnul tak jako vzdy. Jak jsem se vratil domu, nechal jsem motor asi 10min v klidu a zkusil nastartovat a chytnul v poho. V cem by mohl byt problem, co zkontrolovat? Nemam zadny merici pristroje - bude lepsi kdyz s tim zajedu do servisu? Predem diky za odpovedi... Citovat
oddie Odesláno 20. červenec 2005 Odesláno 20. červenec 2005 Zkus před tím prvním startováním vlézt pod kapotu, a napumpovat balónkem \"do tvrda\". Pokud to pomůže, tak ti netěsní to pos.... těleso filtru (80% závad u těhle motorů). Pokud to nepomůže, nech zkontrolovat vůli ventilů, a předvstřik. Citovat
Arnie Odesláno 21. červenec 2005 Odesláno 21. červenec 2005 Jsem na tom stejně. Občas, ne vždycky mi to nechce nastartovat napoprvé. Kdyby to bylo to netěsnící pos... těleso filtru, tak co s tím pak ? Stačí jen přetěsnit a utáhnout kryt vzduchového filtru, nebo jsem úplně mimo ? Citovat
Bret Odesláno 21. červenec 2005 Odesláno 21. červenec 2005 Já jsem vypozoroval trošku jinou věc. Když natankuju u jedné nejmenované benzinky (standartně plnou za rozumný peníz:D), tak do vyjetí nádrže do půlky startuju nadrc. Po půlce začínají problémy, musím napumpovat před startem balonkem. Když po půlce dotankuju na značkové pumpě (např. SHELL) tak problémy ustanou a startuju bez problémů do prázdné nádrže (ale ta cena:o:o). Citovat
oddie Odesláno 21. červenec 2005 Odesláno 21. červenec 2005 Naftová filtr, néééé vzduchový.... Občas ani přetěsnění nepomůže, a dost často dělá problémy taková ta plastová vrtulka zboku. Maj to vymyšlený ňáko blbě, ten filtr, takové ty staré kyblíky to nedělaly. Sice byly hnusné, ale spolehlivější. Citovat
rimmer Odesláno 21. červenec 2005 Odesláno 21. červenec 2005 Hele a co zhaveni ? Me se obcas stane, ze mi proste nesepne zhaveni, takze musim klicek vypnout a znova a az pak sepne. Citovat
Tornado Odesláno 21. červenec 2005 Autor Odesláno 21. červenec 2005 Tak je to asi ten balonek.Rano nez jsem jel do prace, tak jsem napumpoval a chytlo to v pohode. Vecer jak jsem jel z prace, tak bez napumpovani byly zase problemy. Co s tim? pretesnit to? Ale kde? A kde vubec mam hledat misto kde by to mohlo tyct? Citovat
oddie Odesláno 21. červenec 2005 Odesláno 21. červenec 2005 Rozebrat těleso filtru na prvočinitele, vyčistit vše, přetěsnit a složit. Balónek s tím nemá moc co. Citovat
Tornado Odesláno 25. červenec 2005 Autor Odesláno 25. červenec 2005 Tak jsem byl dnes s tim mym problemem v servise. To mackani balonku nakonec moc nepomahalo. A jeste k tomu mi pri startu sel z vyfuku modrobilej dym. V servise mi vymenili zhavky, s tim, ze jedna byla spatna. Ted uz by to melo byt pry dobry. Ty stary zhavky byly celkem i dost zakoureny, tj. ze byla ta aktivni plocha jakoby od sazy. Servisak rikal, ze by mely byt spravne cisty? Co to znamena, je v necem chyba? Citovat
Hics Odesláno 27. červenec 2005 Odesláno 27. červenec 2005 Teda čistý žhavky jsem ještě neviděl...pokaždé na nich byl tenounký povlak sazí. Asi má servisák předělanýho disela na LPG....:-) Chybu v ničem nehledej. To co radil Oddie s tim naftovým filtrem dost častý problém a asi to čeká téměř každýho - taky jsem ten chlívek měnil a jako správný tukan jsem tam napoprvé zapoměl dát spodní těsnění...:-) Citovat
Radar Odesláno 13. srpen 2005 Odesláno 13. srpen 2005 Tak já jsem měl podobný problém se startováním. Nakonec to byly pitomé přepady mezi tryskama. Podsávaly a padala nafta. Samo jsem to zjistil až jsem měl rozházené všechno okolo, aspoň jsem všechno vyčistil.Hlavně že jezdím. Citovat
Arnie Odesláno 30. září 2005 Odesláno 30. září 2005 Kde se takové přepady mezi tryskama dají najít v autě, kde koupit a jak vyměnit ? Citovat
joKer Odesláno 30. září 2005 Odesláno 30. září 2005 Bret : Já jsem vypozoroval trošku jinou věc. Když natankuju u jedné nejmenované benzinky (standartně plnou za rozumný peníz:D), tak do vyjetí nádrže do půlky startuju nadrc. Po půlce začínají problémy, musím napumpovat před startem balonkem. Když po půlce dotankuju na značkové pumpě (např. SHELL) tak problémy ustanou a startuju bez problémů do prázdné nádrže (ale ta cena:o:o). No ja si myslim,ze mam uplne stejnej problem...jakmile natankuju plnou tak to startuje bez problemu ,ale jak nahle se mi rozviti rezerva ,tak startuju na dvakrat..... nevim jestli to bude tou naftou ,nebo mam vyskouset napumpovat anebo ...???? Citovat
Guest trakouš Odesláno 30. září 2005 Odesláno 30. září 2005 Moje 405 když mám plnou nádrž tak chytne hned, ale když je méně jak polovina nádrže, tak už nechce nastartovat hned, ale až napodruhé nebo napotřetí. Když ale natankuju znovu doplna, tak to chytne hned. Nevíte někdo jestli se prodává palivové potrubí i jinde než u Peugeota, nebo jaké jsou průřezy a tlouš?ky hadic od nádrže k čerpadlu kvůli jejich případné výměně? Díky Citovat
oddie Odesláno 30. září 2005 Odesláno 30. září 2005 Původně zaslal: Arnie Kde se takové přepady mezi tryskama dají najít v autě, kde koupit a jak vyměnit ? Jsou to přepadové hadičky mezi vstřikovačema. Hadici koupíš v autodílech, metr je tak za stovku, a přímo řekneš \"hadice na přepady ke vstřikům\". Poslední vstřikovač má zaslepovací čudlík, ten praská zásadně jako první, tak ho kup taky. Vstřikovače najdeš nahoře na hlavě motoru, vedou k nim od čerpadla trubky. Co se toho dalšího dotazu týče, tak trubka na vedení nafty se dá, stejně jako brzdové trubky, koupit v metráži. Průměr z hlavy nevim... myslím, že 10, ale neručím za to. Citovat
Guest trakouš Odesláno 2. prosinec 2005 Odesláno 2. prosinec 2005 Zdravím všechny, chci se jen podělit o svou zkušenost, která možná někomu pomůže. Jak jsem psal výše mé problémy se startováním se postupně zvyšovali, kdy už nepomohlo ani natankování plné nádrže. Auto prostě chytlo až po několikátém otočení startéru. Nepomohlo ani napumpování ruční pumpou. Zajímavé ale bylo, že když jsem někde zastavil a po deseti minutách zkoušel nastartovat, tak to chytlo ihned. Ale třeba po hodině už to zase nešlo nastartovat:o Asi po měsíci ježdění a trápení se startováním, to postupně začalo zdechat a dusit se při volnoběhu třeba na křižovatce. :myslimNakonec i po tom co to začalo cukat při jízdě a chovalo se to jako by to jelo na tři válce, šlo auto do servisu, který se specializuje na vstřikovací čerpadla Bosch. Myslel jsem, že mám něco se vstřikovacím čerpadlem. Výsledek bylo zavzdušnování palivového systému přes ohřívač nafty. Odpojili ho a odvzdušnili palivový systém a auto už jede normálně a chytne ihned i při těchto mrazech a to tam mám žhavice ještě od původního majitele a auto mám přes dva roky. Teď se tluču do hlavy, že už jsem to nenechal ihned spravit a trápil se s tím dva měsíce:bojim Citovat
rimmer Odesláno 2. prosinec 2005 Odesláno 2. prosinec 2005 Původně zaslal: trakouš Zdravím všechny, chci se jen podělit o svou zkušenost, která možná někomu pomůže. Jak jsem psal výše mé problémy se startováním se postupně zvyšovali, kdy už nepomohlo ani natankování plné nádrže. Auto prostě chytlo až po několikátém otočení startéru. Nepomohlo ani napumpování ruční pumpou. Zajímavé ale bylo, že když jsem někde zastavil a po deseti minutách zkoušel nastartovat, tak to chytlo ihned. Ale třeba po hodině už to zase nešlo nastartovat:o Asi po měsíci ježdění a trápení se startováním, to postupně začalo zdechat a dusit se při volnoběhu třeba na křižovatce. :myslimNakonec i po tom co to začalo cukat při jízdě a chovalo se to jako by to jelo na tři válce, šlo auto do servisu, který se specializuje na vstřikovací čerpadla Bosch. Myslel jsem, že mám něco se vstřikovacím čerpadlem. Výsledek bylo zavzdušnování palivového systému přes ohřívač nafty. Odpojili ho a odvzdušnili palivový systém a auto už jede normálně a chytne ihned i při těchto mrazech a to tam mám žhavice ještě od původního majitele a auto mám přes dva roky. Teď se tluču do hlavy, že už jsem to nenechal ihned spravit a trápil se s tím dva měsíce:bojim ehm a pritom stacilo vzit kus pruhledne hadicky, strcit to ruzne do okruhu..napr mezi filtr a predehrivac, nebo filtr a cerpadlo ... a....cumet...todle by si mel hotove za 15 minut jak se rika i s kafickem a dortickem a nemusel si k tomu nikam do servisu Citovat
Guest trakouš Odesláno 2. prosinec 2005 Odesláno 2. prosinec 2005 Máš pravdu Rimmere, ale když nepomohlo ani minutový pumpování ruční pumpou, tak jsem si myslel, že něco odešlo v čerpadle:o Ale pro příště jsu chytřejší a využiju Tvoji radu:super Doufám že už ale příště nebude:papa:papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.