m.sigr Odesláno 20. březen 2013 Odesláno 20. březen 2013 Ahoj , dnes mi dorazila zásilka horního uložení tlumičů i s ložiskama SKF jako komplet sada. Objednáno v MJ auto. Na horním uložení však není ani známka o nápisu SKF:myslim, na ložiskách nápis SKF v poho. Otázka zní: je horní uložení origo SKF nebo je to neorigo? Chci mít jasno než to tam namontuju. Jaké máte zkušenosti s obchodem MJ Auto?? Díky za názor. Martin Citovat
koblih69 Odesláno 20. březen 2013 Odesláno 20. březen 2013 To horní uložení většinou vadné není, takže bych to moc neřešil, vyměnil ložiska a uložení vrátil. Citovat
Ajap Odesláno 21. březen 2013 Odesláno 21. březen 2013 Já jsem s nima měl docela dobré zkušenosti, ale kupoval jsem tam jen blbosti typu filtry a tak. No ale cca dva roky zpět mně na Feldu nejdřív dodali jiný vzduchový filtr (na BMM místo MPI, byť jsem to několikrát zdůraznil), pak klakson s nepasujícím konektorem a ještě něco, co už si nepamatuju. Suma sumárum ze tří posledních objednávek dodali 3x špatně a to na snad notoricky nejznámější auto u nás Od té doby jsem tam nic nekupoval, ale spíš pro to, že jsem nic nepotřeboval, zas domluvit se s nima dalo a vždycky to vzali zpět bez problémů. S kvalitou dílů jako takovou jsem nikdy problém neměl. Citovat
Ferry Odesláno 21. březen 2013 Odesláno 21. březen 2013 misky na sobe oznaceni nemaji, taky jsem mel v ruce SKF a napis byl jen na loziskach Citovat
godzila.01 Odesláno 21. březen 2013 Odesláno 21. březen 2013 Většinou tam není a není tam proto že ho SKF nevyrábí, ale kupuje ho od jiných výrobců (asi tak jak to dělají všichni). Některé ložiska v krabičce SKF jsou taktéž od jiných výrobců. To není nic divného Citovat
Ferry Odesláno 21. březen 2013 Odesláno 21. březen 2013 ja ted koupil loziska od SNR a z krabicky SNR jsem vyndal loziska SKF Citovat
godzila.01 Odesláno 21. březen 2013 Odesláno 21. březen 2013 Jop ... v SNR, SKF, DAYCO, INA ..... může být uvnitř prakticky cokoli .... dokonce občas jsou uvnitř i originály s vybroušeným označením ..... Ale není to nic divného, hlavně je úplně jedno co z těch velkých výrobců koupíš, protože kvalita je shodná a stejně nevíš co je uvnitř krabičky, tak má smysl spíš kupovat podle ceny .... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.