Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Jaké je u vás počasí aneb počasí v ČR a SR

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: hnusoba

Odpratal som tri cudzie autá kým som našiel svoje :D

heh, pekne to tam mate.. :) to mas miesto posilky.. :P

u nas chodil ujo s pluhom na traktore a vsetky cesty pekne spratal, len skoda ze cestari medzi dedinami nerobia to iste.. :D:D

Odesláno

:xvul hmm, tenhle obrázek mi je povědomej, někdo kdo dostal BAN se tu chlubil, jak zvoral fotbalový hřiště s P405. To hřiště mělo nápadně podobnej plechovej plot ;)

jo měl v podpisu to samý co ty v bydlišti :P

Jinak v UL trošku sněží a je -5°C

Odesláno

To je tam, když někdo nedokáže pochopit ani tak základní fakt, jako že jej někde nechtějí.

Vyhodíš dveřmi, vrátí se oknem.....

U nás -7, zataženo a klouže to jako prase - já jsem si hnul s kolenem a kolega nabořil služebák. :roll

Odesláno

rado unás tedy není vyhlašená kalamita ale mame toho tady taky požehnaně ale už by to mohlo stačit me se už o lopatě i zdá:D

[upravil dne 3/2/10 dzana.m]

Odesláno

Tu od rana tak brutalne sype ze ani nevidim z okna co sa vonku deje...sype tak ze nemam na mobile signal:D ... resp. sa nemozem nikam dovolat:ticho

Odesláno

Banovce nad Bebravou - sype od rana - cca 30cm noveho. Podla dopravnych sprav co som pocuval sme boli cca od 1 do 3 takmer odrezany od sveta :) vsade naokolo pokrizene kamiony a havarky. Cestari zasa neboli schopny udrzat ani cestu 1. triedy zjazdnu pre vsetkych - naposledy takto ucinili minuly tyzden pri posledno silnejsom snezeni.

na fotkeje centrum BN o 12:30. Zacinali prehrnat az o cca 13:00.

[upravil dne 3.2.2010 automale]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...