genzer Odesláno 17. únor 2009 Odesláno 17. únor 2009 a posledni fotecka.Neni to zni znat,ale hromada vedle fiatka je do 3/4 vysky fiata [upravil dne 17/2/09 genzer] Citovat
Ferry Odesláno 17. únor 2009 Odesláno 17. únor 2009 Praha Chodov dnes - na Prahu myslim slusna zima Ale bude to ucite tim, ze jsem v nedeli kdy tu bylo krasne sucho umyl auto ( vic nez vinova metaliza uz bylo cely bily od soli ) tak aby nebylo moc dlouho nalesteny [upravil dne 17/2/09 Ferry] Citovat
Ferry Odesláno 17. únor 2009 Odesláno 17. únor 2009 Původně zaslal: honza406 poletuje stále snížek bílý,proto máme dlouhou chvíli u pc-fóra sedíme kafe popíjíme součastnost u nás znam trochu jinou basnicku : chumeli se, chumeli, pada snizek bily, drapeme se v pr...i, mame dlouho chvili Citovat
Petra XSI Odesláno 17. únor 2009 Odesláno 17. únor 2009 Původně zaslal: Ferry Praha Chodov dnes - na Prahu myslim slusna zima Ale bude to ucite tim, ze jsem v nedeli kdy tu bylo krasne sucho umyl auto ( vic nez vinova metaliza uz bylo cely bily od soli ) tak aby nebylo moc dlouho nalesteny [upravil dne 17/2/09 Ferry] Ač jsem na Chodově 13let bydlela, tak nějak nemůžu přijít na to, kde je to focený můžeš mě nějak napovědět? Jinak Praha 1 aktuálně - něco poletuje a na chodnících jsou jen mokrý sra.ky, už abych jela domů Citovat
Ferry Odesláno 17. únor 2009 Odesláno 17. únor 2009 Původně zaslal: Petra XSI Původně zaslal: Ferry Praha Chodov dnes - na Prahu myslim slusna zima Ale bude to ucite tim, ze jsem v nedeli kdy tu bylo krasne sucho umyl auto ( vic nez vinova metaliza uz bylo cely bily od soli ) tak aby nebylo moc dlouho nalesteny [upravil dne 17/2/09 Ferry] Ač jsem na Chodově 13let bydlela, tak nějak nemůžu přijít na to, kde je to focený můžeš mě nějak napovědět? Jinak Praha 1 aktuálně - něco poletuje a na chodnících jsou jen mokrý sra.ky, už abych jela domů mno jestli znas ulici K Verneraku smerem dolu do Kunratic, tak presne tam, je to foceny smerem ke Kunratickymu lesu z 9. patra z balkonu Citovat
Petra XSI Odesláno 17. únor 2009 Odesláno 17. únor 2009 Původně zaslal: Ferry Původně zaslal: Petra XSI Původně zaslal: Ferry Praha Chodov dnes - na Prahu myslim slusna zima Ale bude to ucite tim, ze jsem v nedeli kdy tu bylo krasne sucho umyl auto ( vic nez vinova metaliza uz bylo cely bily od soli ) tak aby nebylo moc dlouho nalesteny [upravil dne 17/2/09 Ferry] Ač jsem na Chodově 13let bydlela, tak nějak nemůžu přijít na to, kde je to focený můžeš mě nějak napovědět? Jinak Praha 1 aktuálně - něco poletuje a na chodnících jsou jen mokrý sra.ky, už abych jela domů mno jestli znas ulici K Verneraku smerem dolu do Kunratic, tak presne tam, je to foceny smerem ke Kunratickymu lesu z 9. patra z balkonu Tak jsem si tu ulici musela najít na Mapě, já myslela, že tohle už není Chodov, ale už Kunratice, to jsem teda znalec:(. Přes Vaší ulici jsme ale jezdili 165tkou do Komořan a je tam ještě ta firma co pěstuje růže?Nebo to taky motám:roll Tak já bydlela úplně jinde...... u Litochlebskýho nám., nejblížší metro je sice Opatov, ale patřili jsme pod Chodov. Citovat
Ferry Odesláno 17. únor 2009 Odesláno 17. únor 2009 Původně zaslal: Petra XSI Tak jsem si tu ulici musela najít na Mapě, já myslela, že tohle už není Chodov, ale už Kunratice, to jsem teda znalec:(. Přes Vaší ulici jsme ale jezdili 165tkou do Komořan a je tam ještě ta firma co pěstuje růže?Nebo to taky motám:roll Tak já bydlela úplně jinde...... u Litochlebskýho nám., nejblížší metro je sice Opatov, ale patřili jsme pod Chodov. No jsme takovej okraj Chodova a pod kopcem uz jsou Kunratice 165 jezdi trochu jinudy, ta jezdi po Kunraticke spojce a pak uhne do Kunratic kolem Seberaku. Ruze a jahody se tam porad pestujou Citovat
Petra XSI Odesláno 17. únor 2009 Odesláno 17. únor 2009 Původně zaslal: Ferry No jsme takovej okraj Chodova a pod kopcem uz jsou Kunratice 165 jezdi trochu jinudy, ta jezdi po Kunraticke spojce a pak uhne do Kunratic kolem Seberaku. Ruze a jahody se tam porad pestujou Děkuji za vyčerpávající odpověď, už jsem se úplně zorientovala a otevřely se mi nové obzory:mrk Pamatuju si nejvíc na ty růže, jezdili jsme je tam s mámou kupovat a pak na rybník, ale to nebyl myslím Šeberák:myslim, tenhle byl jakoby nalevo od těch růží a snad u něj byla i zastávka, ale ber mě s rozervou, to jsou jen moje prazážitky z dětství Citovat
vendelinek Odesláno 17. únor 2009 Odesláno 17. únor 2009 Tak tady u nás furt prič a stále chumelí a chumelí:Dto je krása,to je sněhu,že se na to nevy.....ru:D,na dnešek napadlo snad 20 cm novýho,jinak -3°C a vítr,krásně se jezdí po městě,silničáři asi maji dovolenou:D Citovat
punkac Odesláno 17. únor 2009 Odesláno 17. únor 2009 K verneráku? Těmi končinami jsem v roce 1998 proplouval, když jsem bydlel na koleji Blanice a odtamtud znám Ferry taky jednu básničku \"Pořádná vopice jenom z klubu Blanice\" a měl ji u pusy, myslím, Bart Simpson Jinak v UL krásně svítí slunce (po asi měsíci inverze) a je všude na silnici mokro Citovat
punkac Odesláno 17. únor 2009 Odesláno 17. únor 2009 jo kdoby to nepoznal, tak teploměr ukazuje 6,5°C Citovat
ozzy56 Odesláno 17. únor 2009 Odesláno 17. únor 2009 u nás inverze začla v říjnu a skončí (možná) v březnu :grr:grr (ocelové srdce republiky) Citovat
Ferry Odesláno 17. únor 2009 Odesláno 17. únor 2009 Původně zaslal: punkac K verneráku? Těmi končinami jsem v roce 1998 proplouval, když jsem bydlel na koleji Blanice a odtamtud znám Ferry taky jednu básničku \"Pořádná vopice jenom z klubu Blanice\" a měl ji u pusy, myslím, Bart Simpson Jinak v UL krásně svítí slunce (po asi měsíci inverze) a je všude na silnici mokro no vidis, ja tam nastoupil o rok pozdeji - zari 99 a tech opic jsem si odsud odnesl nepocitane Blanice se ale ted za posledni 2-3 roky hodne zmenila, zvetsila, trochu prestavela, ted uz si nejsem jistej, ale Bart uz na stene asi nakreslenej neni, ale pamatuju si ho [upravil dne 17/2/09 Ferry] Citovat
kupák Odesláno 17. únor 2009 Odesláno 17. únor 2009 Původně zaslal: majty Původně zaslal: kupák Původně zaslal: majty nemate jezdit jako blazni ja jel 35km/h Samozřejmě to není omluva, byla to čistě moje chyba. to si jel na letnacich ne ? no kazdopadne to nastve... doufam ze auti bude v pohode Na letních jsem nejel. Mám zimní Continentaly, maj sice jen kolem 4mm, ale zimní jsou. Mám každopádně za vyučenou. Prohlídka je úspěšně za mnou, žádnou škodu jsem neutrpěl, krom snad dočasné újmy na mém řidičském sebevědomí. Genzer: ta hromada sněhu na první fotce je tvoje kupé?? Citovat
punkac Odesláno 17. únor 2009 Odesláno 17. únor 2009 Tak slunce zašlo a začlo opět chumelit - teplota -4°C Citovat
vendelinek Odesláno 17. únor 2009 Odesláno 17. únor 2009 To je mela,co se tam venku děje,že by se četi ženili:myslim:D,to zase nakydá sněhu přes noc Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.