Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Jaké je u vás počasí aneb počasí v ČR a SR

Recommended Posts

Odesláno

Praha Chodov dnes - na Prahu myslim slusna zima :D

Ale bude to ucite tim, ze jsem v nedeli kdy tu bylo krasne sucho umyl auto ( vic nez vinova metaliza uz bylo cely bily od soli ) tak aby nebylo moc dlouho nalesteny :)

[upravil dne 17/2/09 Ferry]

post-0-14109604786471_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: honza406

poletuje stále snížek bílý,proto máme dlouhou chvíli

u pc-fóra sedíme kafe popíjíme

součastnost u nás ;)

znam trochu jinou basnicku :

chumeli se, chumeli, pada snizek bily,

drapeme se v pr...i, mame dlouho chvili :D

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

Ale bude to ucite tim, ze jsem v nedeli kdy tu bylo krasne sucho umyl auto ( vic nez vinova metaliza uz bylo cely bily od soli ) tak aby nebylo moc dlouho nalesteny :)

Ač jsem na Chodově 13let bydlela, tak nějak nemůžu přijít na to, kde je to focený:myslim můžeš mě nějak napovědět?

Jinak Praha 1 aktuálně - něco poletuje a na chodnících jsou jen mokrý sra.ky, už abych jela domů

Odesláno
Původně zaslal: Petra XSI

Ač jsem na Chodově 13let bydlela, tak nějak nemůžu přijít na to, kde je to focený:myslim můžeš mě nějak napovědět?

Jinak Praha 1 aktuálně - něco poletuje a na chodnících jsou jen mokrý sra.ky, už abych jela domů

mno jestli znas ulici K Verneraku smerem dolu do Kunratic, tak presne tam, je to foceny smerem ke Kunratickymu lesu z 9. patra z balkonu

Odesláno

mno jestli znas ulici K Verneraku smerem dolu do Kunratic, tak presne tam, je to foceny smerem ke Kunratickymu lesu z 9. patra z balkonu

Tak jsem si tu ulici musela najít na Mapě:mad:, já myslela, že tohle už není Chodov, ale už Kunratice, to jsem teda znalec:(.

Přes Vaší ulici jsme ale jezdili 165tkou do Komořan a je tam ještě ta firma co pěstuje růže?Nebo to taky motám:roll

Tak já bydlela úplně jinde...... u Litochlebskýho nám., nejblížší metro je sice Opatov, ale patřili jsme pod Chodov.

Odesláno

Tak jsem si tu ulici musela najít na Mapě:mad:, já myslela, že tohle už není Chodov, ale už Kunratice, to jsem teda znalec:(.

Přes Vaší ulici jsme ale jezdili 165tkou do Komořan a je tam ještě ta firma co pěstuje růže?Nebo to taky motám:roll

Tak já bydlela úplně jinde...... u Litochlebskýho nám., nejblížší metro je sice Opatov, ale patřili jsme pod Chodov.

No jsme takovej okraj Chodova a pod kopcem uz jsou Kunratice :) 165 jezdi trochu jinudy, ta jezdi po Kunraticke spojce a pak uhne do Kunratic kolem Seberaku. Ruze a jahody se tam porad pestujou ;)

Odesláno

No jsme takovej okraj Chodova a pod kopcem uz jsou Kunratice :) 165 jezdi trochu jinudy, ta jezdi po Kunraticke spojce a pak uhne do Kunratic kolem Seberaku. Ruze a jahody se tam porad pestujou ;)

Děkuji za vyčerpávající odpověď:potlesk, už jsem se úplně zorientovala a otevřely se mi nové obzory:mrk

Pamatuju si nejvíc na ty růže, jezdili jsme je tam s mámou kupovat a pak na rybník, ale to nebyl myslím Šeberák:myslim, tenhle byl jakoby nalevo od těch růží a snad u něj byla i zastávka, ale ber mě s rozervou, to jsou jen moje prazážitky z dětství:aut

Odesláno

Tak tady u nás furt prič a stále chumelí a chumelí:Dto je krása,to je sněhu,že se na to nevy.....ru:D,na dnešek napadlo snad 20 cm novýho,jinak -3°C a vítr,krásně se jezdí po městě,silničáři asi maji dovolenou:D

Odesláno

K verneráku? Těmi končinami jsem v roce 1998 proplouval, když jsem bydlel na koleji Blanice a odtamtud znám Ferry taky jednu básničku \"Pořádná vopice jenom z klubu Blanice\" :D a měl ji u pusy, myslím, Bart Simpson :D Jinak v UL krásně svítí slunce (po asi měsíci inverze) a je všude na silnici mokro

post-0-14109604786933_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: punkac

K verneráku? Těmi končinami jsem v roce 1998 proplouval, když jsem bydlel na koleji Blanice a odtamtud znám Ferry taky jednu básničku \"Pořádná vopice jenom z klubu Blanice\" :D a měl ji u pusy, myslím, Bart Simpson :D Jinak v UL krásně svítí slunce (po asi měsíci inverze) a je všude na silnici mokro

no vidis, ja tam nastoupil o rok pozdeji - zari 99 a tech opic jsem si odsud odnesl nepocitane :D Blanice se ale ted za posledni 2-3 roky hodne zmenila, zvetsila, trochu prestavela, ted uz si nejsem jistej, ale Bart uz na stene asi nakreslenej neni, ale pamatuju si ho ;)

Odesláno
Původně zaslal: majty

Původně zaslal: kupák

Původně zaslal: majty

nemate jezdit jako blazni :P

ja jel 35km/h Samozřejmě to není omluva, byla to čistě moje chyba.:mad:

to si jel na letnacich ne ? :( no kazdopadne to nastve... doufam ze auti bude v pohode :super

Na letních jsem nejel. Mám zimní Continentaly, maj sice jen kolem 4mm, ale zimní jsou. Mám každopádně za vyučenou. Prohlídka je úspěšně za mnou, žádnou škodu jsem neutrpěl, krom snad dočasné újmy na mém řidičském sebevědomí.:mad:

Genzer: ta hromada sněhu na první fotce je tvoje kupé?? :o

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...