čakom Odesláno 10. únor 2009 Odesláno 10. únor 2009 Původně zaslal: OK406 Unás stále nad nulou, lehký vítr a mží!! p.s. kde berete ten sníh?? klidně si ho dojed odvízt;) Citovat
roxbury7 Odesláno 10. únor 2009 Odesláno 10. únor 2009 ja som dnes skoro rozmlátil auto. na ceste medzi dolnou krupou a trnavou som dostal hodiny a šup už som aj odpočíval v jarku... naštastie sa mi nič nestalo a autíčko je nepoškodené . akurát si to odnieslo lízatko.... Citovat
gedu Odesláno 10. únor 2009 Odesláno 10. únor 2009 Dnes bolo viac takých ako ty ale nemali tolko štastia ako ty. Cestou do BA na D1 auto otočené na streche a keď sme šli z práce tak druhé v jarku. Snáď sa nikomu nič vážne nestalo, lebo toto počasie je hrozné dážď,sneh dokopy. Citovat
Fusion Odesláno 10. únor 2009 Odesláno 10. únor 2009 Dneska v Brně byl totální kolaps a svedu to opět ze 110% na silničáře. Měli aji čas se naobědvat, pak měli vyrazit ale NIC. A ty lidi s těma rádoby 4x4 audinama by si taky zasloužili facku Citovat
budvar Odesláno 10. únor 2009 Odesláno 10. únor 2009 Původně zaslal: Fusion Dneska v Brně byl totální kolaps a svedu to opět ze 110% na silničáře. Měli aji čas se naobědvat, pak měli vyrazit ale NIC. A ty lidi s těma rádoby 4x4 audinama by si taky zasloužili facku No já vyjel až v 19 a už to bylo dobrý... Nikde nic... Každopádně, tento rok asi poprvé, co to padlo pořádně na Brno Aktuální situace - na teploměř sem nečučel, ale není tam extra zima a bezvětří - nicméně sníh drží, tak mě to nedalo a začal sem tvořit Citovat
lubokpz Odesláno 11. únor 2009 Odesláno 11. únor 2009 Martin - okolo nuly sneží a sneží (počas noci 15-20 cm) cesty nič moc, ale dá sa... Citovat
georgegg Odesláno 11. únor 2009 Odesláno 11. únor 2009 no tak u nás ted lehce fouká, ale padá že není vidět na dvacet metrů, silničáři sou asi zalezlí někde v teple protože ač je deset hodin všechen sníh co napad přes noc leží tam kam dopad, všude se škrábou kamiony takže dávejte bacha a štěstnou cestu:super Citovat
vendelinek Odesláno 11. únor 2009 Odesláno 11. únor 2009 Tak tady u nás se čertí ženěji,vítr fičí,1,5°C mete se a mete se Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 11. únor 2009 Odesláno 11. únor 2009 Původně zaslal: roxbury7 ja som dnes skoro rozmlátil auto. na ceste medzi dolnou krupou a trnavou som dostal hodiny a šup už som aj odpočíval v jarku... naštastie sa mi nič nestalo a autíčko je nepoškodené . akurát si to odnieslo lízatko.... Nebolo to nahodou na tom esicku pri tom majeri ? Citovat
sucram® Odesláno 14. únor 2009 Odesláno 14. únor 2009 u nás panuje krásné valentýnské počasí foceno za oknem - nemůžu je bohužel otevřít, měl bych tu plno sněhu Citovat
sucram® Odesláno 14. únor 2009 Odesláno 14. únor 2009 odhaduji, že je tu tak 40 cm sněhu - v horských oblastech města přes půl metru. Navíc ležím doma a užívám si pohodu nevolnosti ... tak rád bych šel ven Citovat
vendelinek Odesláno 14. únor 2009 Odesláno 14. únor 2009 Aktuální stav u nás stále chumelí a chumelí, to už je sněhu,teplota -4°C Citovat
Miku Odesláno 14. únor 2009 Odesláno 14. únor 2009 Nádherně sněží Frýdek kolem 15:30 na procházce s pejskem Citovat
kupák Odesláno 17. únor 2009 Odesláno 17. únor 2009 Taky tady stále sněží a idioti, jako třeba já, při cestě do práce spadli do škarpy, musel je tahat náklaďák a teď mám auto v servisu a modlím se, aby nenašli nic pokur...... Na první pohled je vše O.K., ale bojím se pohledu druhého... Citovat
kupák Odesláno 17. únor 2009 Odesláno 17. únor 2009 Původně zaslal: majty nemate jezdit jako blazni ja jel 35km/h Samozřejmě to není omluva, byla to čistě moje chyba. Citovat
majty Odesláno 17. únor 2009 Odesláno 17. únor 2009 Původně zaslal: kupák Původně zaslal: majty nemate jezdit jako blazni ja jel 35km/h Samozřejmě to není omluva, byla to čistě moje chyba. to si jel na letnacich ne ? no kazdopadne to nastve... doufam ze auti bude v pohode Citovat
genzer Odesláno 17. únor 2009 Odesláno 17. únor 2009 taky pridavam par aktualnich foto z Hlinska Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.