Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Jaké je u vás počasí aneb počasí v ČR a SR

Recommended Posts

Odesláno

ja som dnes skoro rozmlátil auto. na ceste medzi dolnou krupou a trnavou som dostal hodiny a šup už som aj odpočíval v jarku... naštastie sa mi nič nestalo a autíčko je nepoškodené . akurát si to odnieslo lízatko.... :(

Odesláno

Dnes bolo viac takých ako ty ale nemali tolko štastia ako ty. Cestou do BA na D1 auto otočené na streche a keď sme šli z práce tak druhé v jarku. Snáď sa nikomu nič vážne nestalo, lebo toto počasie je hrozné dážď,sneh dokopy.

Odesláno

Dneska v Brně byl totální kolaps a svedu to opět ze 110% na silničáře.

Měli aji čas se naobědvat, pak měli vyrazit ale NIC.

A ty lidi s těma rádoby 4x4 audinama by si taky zasloužili facku :bojim

Odesláno
Původně zaslal: Fusion

Dneska v Brně byl totální kolaps a svedu to opět ze 110% na silničáře.

Měli aji čas se naobědvat, pak měli vyrazit ale NIC.

A ty lidi s těma rádoby 4x4 audinama by si taky zasloužili facku :bojim

No já vyjel až v 19 a už to bylo dobrý... Nikde nic... Každopádně, tento rok asi poprvé, co to padlo pořádně na Brno :aut

Aktuální situace - na teploměř sem nečučel, ale není tam extra zima a bezvětří - nicméně sníh drží, tak mě to nedalo a začal sem tvořit :D

post-0-1410960461693_thumb.jpg

Odesláno

no tak u nás ted lehce fouká, ale padá že není vidět na dvacet metrů, silničáři sou asi zalezlí někde v teple protože ač je deset hodin všechen sníh co napad přes noc leží tam kam dopad, všude se škrábou kamiony takže dávejte bacha a štěstnou cestu:super

Odesláno
Původně zaslal: roxbury7

ja som dnes skoro rozmlátil auto. na ceste medzi dolnou krupou a trnavou som dostal hodiny a šup už som aj odpočíval v jarku... naštastie sa mi nič nestalo a autíčko je nepoškodené . akurát si to odnieslo lízatko.... :(

Nebolo to nahodou na tom esicku pri tom majeri ?

Odesláno

Taky tady stále sněží a idioti, jako třeba já, při cestě do práce spadli do škarpy, musel je tahat náklaďák a teď mám auto v servisu a modlím se, aby nenašli nic pokur......

Na první pohled je vše O.K., ale bojím se pohledu druhého...:(

Odesláno
Původně zaslal: kupák

Původně zaslal: majty

nemate jezdit jako blazni :P

ja jel 35km/h Samozřejmě to není omluva, byla to čistě moje chyba.:mad:

to si jel na letnacich ne ? :( no kazdopadne to nastve... doufam ze auti bude v pohode :super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...