Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Jaké je u vás počasí aneb počasí v ČR a SR

Recommended Posts

Odesláno

kde berete to teplo?Tady je už od neděle 10-11 stupňů:myslim

dneska jakbysmet,ráno když sem přijel z práce bylo 9°C,fouká silný vítr a chčije a chčije jak by řekl Kemr:(

Odesláno

Cinicman: Super :D

vendelinek: já teplo nikde nemám :( a tady stále \"pršánkuje\" :D ale kdyby jen pršánkovalo... ono i fučánkuje, takže mi je deštník k ničemu a budu se muset oblíkat do pláštěnky od Cinicmana :grr:D

[upravil dne 25/6/13 14:18 od Goldinka]

Odesláno

Tak já nevim, kdyby byla třeba trošku do modra, no a nebo v nějakém jinačím tvaru :D tak třeba mi slušet bude :D

Odesláno

Pořád kolem 16 st.C, sem tam prší!!! Já chci a potřebuji řezat dřevo!!!! Mám připravených 8 m3 buku a habru, již se nemůžu dočkat až se do něj zakousne pila. :grr:grr

Odesláno
Tak já nevim, kdyby byla třeba trošku do modra, no a nebo v nějakém jinačím tvaru :D tak třeba mi slušet bude :D

Ak by si takú nezohnala, už zostáva len pendlovat medzi kvapkami :D

• O 2 týdny později...
Odesláno

Po včerejším a po nočním dešti je teplota 23 st. Celsia, slunečno, ale fouká studený vítr a už se opět zatahuje. Toto léto je nějaké divné:o.

• O 3 týdny později...
Odesláno

Konečně teploty, jaké mají být v létě. Dnes bylo 29 st. Celsia (v garáži 26 st. Celsia). Krásné slunečné počasí. A jak všechno krásně schne (barva).

Odesláno

mám teplo rád,sluníčko taky,ale i na mě už je to dost

jinak aktualně 29°C,lehce fouká,takle je to celej tejden

já mám na západ ložnici,okno je stále zavřený,mezi oknem a žaluziemi mám tmavou plastovou folii aby nesvítilo do vnitř,na stropě lustr s ventilátorem,ten přes noc jede furt prič na první rychlost,je to příjemný:)

[upravil dne 26.7.2013 15:57 od vendelinek]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...