Sirael Odesláno 5. srpen 2005 Odesláno 5. srpen 2005 jojo, Sirael komenzi A to uz mam \"Fčil aji hoknu a bócham v Central parku v Danahéru jako Prófa přes motání šróbů\" tak asi tak no Citovat
Jima Odesláno 5. srpen 2005 Odesláno 5. srpen 2005 To sirael: Tak se tam snaž. Víš že je pořád potřeba nějakej ten spojovací materiál. Jo a já asi taky přijedu na ten srázek. Jenom dofám že bude teplo, at nemusím jet v ušance a oteplovákách Citovat
Marek206 Odesláno 6. srpen 2005 Odesláno 6. srpen 2005 No pokud zas nebudu bušit v dílně tak dorazím. Rád vás zase fšecky ufidím Citovat
Sirael Odesláno 7. srpen 2005 Odesláno 7. srpen 2005 Tak rekni Kacce, at jeden den da pokoj a prijed ty dva kilometry za nama :D:D Citovat
Gotrek Odesláno 8. srpen 2005 Odesláno 8. srpen 2005 Pokusím se dorazit... Chjóo to zase budu muset natankovat, už totiž slyším z nádrže podivné srkavé pazvuky... to zase bude vítr na účtu... MEDVĚD: Nech si ty provokace, jako řidič služebního vozidla musím každý rok na školení řidičů... Citovat
Autoškolič Dodo Odesláno 8. srpen 2005 Odesláno 8. srpen 2005 Mám jeden takové skromné dotaz? Sraz 11.8. to chápu, gde je Prigl, bych taky gómal, ale furt mě k úplnému štěstí chybí gde to na tom Priglu je kteró hoďku. Díííííky. Citovat
zdek Odesláno 8. srpen 2005 Odesláno 8. srpen 2005 Tento sraz by možná zajímal i méně zasvěcené. Citovat
.mycTD Odesláno 8. srpen 2005 Odesláno 8. srpen 2005 sem chtel taky dorazit, ale mam nohu v gypsu tak nemuzu slapat na pedaly:-( Tak jen abyste na me necekali;) Citovat
Trundik Odesláno 8. srpen 2005 Autor Odesláno 8. srpen 2005 Upřesnění: začátek je v 17:00, je to na parkovišti u hráze. Je otázka, kde tam bude místo. Většinou se slejzáme úplně vzadu. Je prostě třeba hledat více Peugeotů pohromadě. Citovat
Autoškolič Dodo Odesláno 9. srpen 2005 Odesláno 9. srpen 2005 Tak to se omlóvám, ale přikvačím ož o půl sedmé. Dřív mě mí svěřenci v autoškole rozhodně nepustí. Snad se ještě nerosprchnete dodo domovů. [upravil dne 9/8/05 Autoškolič Dodo] Citovat
Trundik Odesláno 9. srpen 2005 Autor Odesláno 9. srpen 2005 nene, ale asi nebudeme kolem aut, ale již v nějaké hospůdce. Když tak zavolej na mobil (mrkni vlevo) Citovat
KILLER-406 Odesláno 9. srpen 2005 Odesláno 9. srpen 2005 Jééé zdar !!! On bude srazík a já budu bohužel na noční .... holt nekdy jindy!! To už bude na mazlíkovy snad více dolňků tak ho předvedu v plné krase příště!! Tak zatim cau Citovat
Sirael Odesláno 12. srpen 2005 Odesláno 12. srpen 2005 Caute lidicky, sorry, ze jsem to fcera nedal mel jsem zivotni pohovor s jednim z byvalych spolupracovniku a nabydl mi celkem coool hoknu Snad priste kucííí Citovat
Gotrek Odesláno 12. srpen 2005 Odesláno 12. srpen 2005 Jj, taky jsem to nezvládl. Kolik Vás tam nakonec bylo? Když mi v cca 17:30 volal Trundík, tak říkal, že je tam sám... Citovat
Autoškolič Dodo Odesláno 12. srpen 2005 Odesláno 12. srpen 2005 Ve finále nás tam bylo 6 + 2 partnerky, či manželky a 1 dítě. Bylo to fcelku fajn kecání, které jsem s Marou zakončil u Korzára a domů jsem dorazil kolem desáté. Už se těším na další shledání. Citovat
zoby Odesláno 16. srpen 2005 Odesláno 16. srpen 2005 mám teď o prázdninách nulový přístup k netu, tudíž jsem o tomto srázku nevěděl. jinak bych se jistě zúčastnil. škoda že mi nikdo nezatlemefónoval:grr Citovat
Ladis Odesláno 19. srpen 2005 Odesláno 19. srpen 2005 Joj, to jsem nepodchytil .. jsem měl za to, že by to jinak Jirka zaregistroval a tudíž kde je on, tam i ty. Citovat
jiri.wolf Odesláno 21. srpen 2005 Odesláno 21. srpen 2005 Njn, já to zaregistroval, ale tím, že jsem nemohl přijet, jsem to nějak přestal řešit a totálně mi uniklo, že Zoby nemá momentálně net . Já se příště polepším... Citovat
Zipík Odesláno 24. srpen 2005 Odesláno 24. srpen 2005 Jee tak to me taky mrzi:-(.Kdybych to vedel driv tak bych urcite prijel. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.