Trundik Posted July 18, 2005 Share Posted July 18, 2005 Doufám, že to není příliš brzy, ale vzhledem k času dovolených by to chtělo domlouvat co s největším předstihem. Tak co? Koncem srpna nebo až začátem září? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gotrek Posted July 18, 2005 Share Posted July 18, 2005 29.8. - 4.9. na 99.9% nemůžu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ladis Posted July 19, 2005 Share Posted July 19, 2005 Já můžu skoro furt a to i na srazy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jezkovi.voci Posted July 19, 2005 Share Posted July 19, 2005 Původně zaslal: Ladis Já můžu skoro furt a to i na srazy Jo tak proto byla přítulka unavená ... ahááá ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ladis Posted July 20, 2005 Share Posted July 20, 2005 Ježkovi.voči : Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sirael Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 Ja su fčil nezaměstnaný, tož ja mužu kdy scu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gotrek Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 SIRAEL: Japato? Doufám, že Tě nevyhodili kvůli gumičkám na anténu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sirael Posted July 24, 2005 Share Posted July 24, 2005 Původně zaslal: Gotrek SIRAEL: Japato? Doufám, že Tě nevyhodili kvůli gumičkám na anténu... Nene, kvuli gumickam to nebylo. Neshody s manageeerem [upravil dne 24/7/05 Sirael] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gotrek Posted July 24, 2005 Share Posted July 24, 2005 Původně zaslal: Sirael Nene, kvuli gumickam to nebylo. Neshody s manageeerem [upravil dne 24/7/05 Sirael] Á, to mě mrzí.... Práce se dnes těžko shání. Přeji Ti, abys našel co nejdřív lepší náhradu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ladis Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 No, aby jsme to nezamluvily... Co takhle 11.8 na přehradě? Jak se vám to bude hodit? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trundik Posted August 3, 2005 Author Share Posted August 3, 2005 To beru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Autoškolič Dodo Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 Špica !!!!! Já to taky beru!!!!! Bylo by to moje první \"rande\" s pežo?ákama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trundik Posted August 3, 2005 Author Share Posted August 3, 2005 Tak to se na tebe těšíme, zvláš?, když vidím co máš za káru. Akorát doufám, že nás nebudeš autoškolit a už vůbec ne, že nám pobereš řidičáky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trundik Posted August 3, 2005 Author Share Posted August 3, 2005 ??? [upravil dne 3/8/05 Trundik] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medvěd Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 Nechci do toho brňákům kecat, ale takový autoškolení NENÍ ani pro zkušené řidiče zase tak úplně ztracenej čas (osvěžit si v paměti, co vše bychom měli dělat jinak než nás praxe naučila a co vše je v nových pravidlech jinak, než nás kdysi v autoškolách učili) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Autoškolič Dodo Posted August 4, 2005 Share Posted August 4, 2005 Vemu si sebou učebnice, skládací tabulu, ukazovátko a proběhne velké školení Pánové, přece se tam nebude fachat, ale klíďo můžeme zavést nějaké autoškolní fórum, kde můžu odpovídat na veškeré Vaše dotazy. Hned budeme vědět jak kdo na tom je a budeme sbírat řidičáky i s očkovacíma průkazama Nakonec si fakt do té 405 T16 nechám namóglovat druhý pedále a budu pežo?áky školit i v ježdění [upravil dne 4/8/05 Autoškolič Dodo] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Autoškolič Dodo Posted August 4, 2005 Share Posted August 4, 2005 Teď jsem našel forum Autoškola on-line, ale poslední reakce na něm je z října 2003, tak to se asi moc neujalo. Tak to bude on-line na srazech Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiri.wolf Posted August 4, 2005 Share Posted August 4, 2005 Hmmm, tak mě to tentokrát neklapne , budu v Brně až 25.8., škoda, takovou T16 bych si rád prohlídnul Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jezkovi.voci Posted August 5, 2005 Share Posted August 5, 2005 Co je to za den ? Toho 11týho? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medvěd Posted August 5, 2005 Share Posted August 5, 2005 Task jsem s VELKOU námahou zvedl oči od stolu směrem ke kalendáři a hle, 11. 8. 2005 připadá na čtvrtek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts