ChouLu Odesláno 13. březen 2013 Odesláno 13. březen 2013 Radku.. vzpoura s musí pro blaho ostatních zastavit Citovat
davidekcz Odesláno 13. březen 2013 Odesláno 13. březen 2013 Pravidla fóra: ... 3. Psát stručně a výstižně Přemýšlejte při psaní dotazu. Volte výstižný nadpis (nadpis \"amen!\" nikomu moc neřekne) a problém popište co nejpodrobněji. :aut :D:D:D Citovat
lukaro Odesláno 13. březen 2013 Odesláno 13. březen 2013 Ovečka má pravdu :D přijde a jako první příspěvek si rypne? Citovat
Sagic Odesláno 13. březen 2013 Odesláno 13. březen 2013 Tak ono dělat SAP konzultanta a být normální se vylučuje, debilnější systém jsem v životě neviděl Jo, jinak pro mě super novinka, zvýšení podvozku = výše těžiště = lepší vrhání ze zatáčky do zatáčky Citovat
Maverick Odesláno 13. březen 2013 Odesláno 13. březen 2013 Tam spíš mělo bejt napsáno \"lepší vrhání z příkopu do příkopu\" Citovat
davidekcz Odesláno 13. březen 2013 Odesláno 13. březen 2013 Tak ono dělat SAP konzultanta a být normální se vylučuje, debilnější systém jsem v životě neviděl Jo, jinak pro mě super novinka, zvýšení podvozku = výše těžiště = lepší vrhání ze zatáčky do zatáčky Tohle má taky zvednutý podvozek a jak se to drželo v četníkách na silnici :D:D Citovat
Guest Scratch Odesláno 13. březen 2013 Odesláno 13. březen 2013 boze, ja toho vola chci mit pred sebou na dalnici, prosim boze, prosim, snes mi ho tak 100 metru pred auto, at ma aspon nejakou sanci ujet dveste metru, nez uvidi moje zadni svetla. Ale nesmim zapomenout si na dalnici zvednout podvozek abychm mel lepsi dynamiku jizdy a hlavne v zatackach, abych pak nevylitnul Citovat
Šalda Odesláno 13. březen 2013 Odesláno 13. březen 2013 Tak ono dělat SAP konzultanta a být normální se vylučuje, debilnější systém jsem v životě neviděl My v práci se SAPem děláme a nemám s ním problém, jen vždy když přijde někdo novej, a v hlavě toho má trošku míň( on si myslí že trochu víc než ostatní) tak mu trvá třeba půl roku než se aspoň něco naučí Jinak konsultanty SAP máme v práci 2, a oba dva sou totální idioti:D( opět si oba dva myslí kolik rozumu mají) Citovat
Péťa Odesláno 13. březen 2013 Odesláno 13. březen 2013 Osobně souhlasím se sagicem. Také nám něco jede na SAPu a já se vždycky orosím, když mám něco s ním řešit. Citovat
Guest Scratch Odesláno 13. březen 2013 Odesláno 13. březen 2013 a ja si rikal, proc je bejvala reditelka takova krava, tim se to vlastne vysvetluje :D Citovat
Otan Odesláno 14. březen 2013 Odesláno 14. březen 2013 Pravidla fóra: ... 3. Psát stručně a výstižně Přemýšlejte při psaní dotazu. Volte výstižný nadpis (nadpis \"amen!\" nikomu moc neřekne) a problém popište co nejpodrobněji. :aut Amen. Sorry, ale nedalo mi to. Nic ve zlém.:papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.