Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pravidla fóra:

...

3. Psát stručně a výstižně

Přemýšlejte při psaní dotazu. Volte výstižný nadpis (nadpis \"amen!\" nikomu moc neřekne) a problém popište co nejpodrobněji.

:D:aut

:D:D:D:D

Odesláno

Tak ono dělat SAP konzultanta a být normální se vylučuje, debilnější systém jsem v životě neviděl :D

Jo, jinak pro mě super novinka, zvýšení podvozku = výše těžiště = lepší vrhání ze zatáčky do zatáčky :D

Odesláno
Tak ono dělat SAP konzultanta a být normální se vylučuje, debilnější systém jsem v životě neviděl :D

Jo, jinak pro mě super novinka, zvýšení podvozku = výše těžiště = lepší vrhání ze zatáčky do zatáčky :D

Tohle má taky zvednutý podvozek a jak se to drželo v četníkách na silnici :D:D:D

91951095.jpg

Odesláno

boze, ja toho vola chci mit pred sebou na dalnici, prosim boze, prosim, snes mi ho tak 100 metru pred auto, at ma aspon nejakou sanci ujet dveste metru, nez uvidi moje zadni svetla.

Ale nesmim zapomenout si na dalnici zvednout podvozek abychm mel lepsi dynamiku jizdy a hlavne v zatackach, abych pak nevylitnul :D

Odesláno

My v práci se SAPem děláme a nemám s ním problém, jen vždy když přijde někdo novej, a v hlavě toho má trošku míň( on si myslí že trochu víc než ostatní:D) tak mu trvá třeba půl roku než se aspoň něco naučí:D

Jinak konsultanty SAP máme v práci 2, a oba dva sou totální idioti:D( opět si oba dva myslí kolik rozumu mají:D)

Odesláno

a ja si rikal, proc je bejvala reditelka takova krava, tim se to vlastne vysvetluje :D :D

Odesláno

Pravidla fóra:

...

3. Psát stručně a výstižně

Přemýšlejte při psaní dotazu. Volte výstižný nadpis (nadpis \"amen!\" nikomu moc neřekne) a problém popište co nejpodrobněji.

:D:aut

Amen. Sorry, ale nedalo mi to. Nic ve zlém.:papa:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...