Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Cvrlikot,která kladka či co by to mohlo být-Vyřešeno

Recommended Posts

Odesláno

No jak to popsat,když nastartuju tak my v motorové části z míst řemene pohonu příslušenství nějaká kladka pocvrlikavá a nejenom,že mně to pořádně se*re(jsem nato puntičkář a musím mít auto v absolutním pořádku), ale kdekoliv dojedu tak to cvrliká jak kdybych přijel z nějakou vyběhanou hajtrou :( a přitom má nalítáne něco přes 80 tis.km:(.

Nevím jak mám zjistit,která kladka nebo co to cvrliká:(.Tak se chci zeptat,která z nich nejčastěji odchází z těch 4 co jsem označil do žlutého kruhu a očísloval na obrázku.

Jedná se o motor 2.0HDi 103 kW

Díki moc za pomoc

post-3960-1410962980746_thumb.jpg

[upravil dne 20.4.2013 21:02 od chuck11]

Odesláno

U mne to byl dvouhmotový setrvačník, neustálé cvrlikání, pořád jsem měl nutkání měnit řemenice a kladky, ale v servise mě usměrňovali a měli pravdu, letos jsem jej vyměnil i se spojkou a opravdu už měl na kahánku.

Odesláno

ja počujem to cvrlikanie tiež a rád by som to odstránil. keď som raz bol na serviske v peugeote len tak som sa ho zo zaujímavosti opýtal čo to je a mi povedal že to bude zrejme zotrvačník.

Aká by bola cena na moj Peugeot? Vedel by mi niekto povedať? Ďakujem

Odesláno

To AnRy99: mám jiné auto, ale stejnou motorizaci, i se spojkou VALEO a JEDNO-hmotovém setrvačníku VALEO mne to přišlo na 17 tis. Za jeden den to bylo hotové.

Odesláno

Teď jsem koukal do autokelly a je jich tam několik a mají i různé délky podle toho čísla jsem je nedokázal identifikovat 5750XN

http://www.autokelly.cz/#|Y33buV4cvEnkJxvjhfNBp03MxRinFE8R8LtQvjoDJoLUi2Fi2oDnemaalGMvlIAhwdoFCIHT+igmiD6OZcW5Bv6jvIPu32Dlrc4wS5mP6bGrrEJkeXuvGIpdqtjTHrdklmq3jMvQ0lybj+Rd5YJtvNfSNkYDlz3vHzm3B1H9Nmwn8u1WDiwPeI6eJI7qUFhN91bjNHSy+8NIroSCrRHD3O24hx0Pabpt0/6/8iqT744zgWQNlfmwZJcRxDC/2grbxp5l5GgvAsyd65MTkmX0DQ==

To Přema - tu napínací kladku nechat stále zajištěnou,nic se nestane když to nakopnu bez řemene jo nerad bych něco posral:ticho

Odesláno
Teď jsem koukal do autokelly a je jich tam několik a mají i různé délky podle toho čísla jsem je nedokázal identifikovat 5750XN

http://www.autokelly.cz/#|Y33buV4cvEnkJxvjhfNBp03MxRinFE8R8LtQvjoDJoLUi2Fi2oDnemaalGMvlIAhwdoFCIHT+igmiD6OZcW5Bv6jvIPu32Dlrc4wS5mP6bGrrEJkeXuvGIpdqtjTHrdklmq3jMvQ0lybj+Rd5YJtvNfSNkYDlz3vHzm3B1H9Nmwn8u1WDiwPeI6eJI7qUFhN91bjNHSy+8NIroSCrRHD3O24hx0Pabpt0/6/8iqT744zgWQNlfmwZJcRxDC/2grbxp5l5GgvAsyd65MTkmX0DQ==

To Přema - tu napínací kladku nechat stále zajištěnou,nic se nestane když to nakopnu bez řemene jo nerad bych něco posral:ticho

Všetky sú vhodné,záleží akú značku preferuješ,milimeter sem tam kladka zvládne.Origo dlžka je tuším 1217.Ak je remeň hladký ako sklo tipol by som to naň.Samozrejme hovorím o opačnej strane nie tej drážkovej:D:D

Odesláno

zisťoval som si cenu na ten dvojhmot ... - 360€ samostatne,

tpack mi hodil potom ešte cenu celej spojkovej sady - 510€.

Ide o značku Sachs Germany, neviem čo je to zač.

Budem musieť tiež meniť, ale až keď naškrabem :D. A vymením celú spojku nie len dvojhmot., kedže mám muchy aj inde :)

[upravil dne 7/3/13 23:02 od AnRy99]

Odesláno

chuck11 - ten isty problem :( dakedy ide ze ani nepocujem ze ide a dakedy jak dajaky stary traktor... :/ kolega co ma 406 mi hovoril ze podla tvojho obraska je 3 ka ze jemu to stale odchadzalo ze to stoji zhruba 80€. rozvodi mam nove (sam som menil) a sa kus obavam ze co ked som tam daco doondil. ale 7t km zamnou tak verim ze nie.

ale mam taky pocit ze spanovak na remen (2) neviete ake ma ob.cislo a kde ojednat a aku znacku?

vopred diky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...