slanskym Posted July 13, 2005 Share Posted July 13, 2005 Tak jsem si sehnal konečně pořádny autorádio a ještě zesák do kufru. Řeším ovšem problém kudy protáhnout kabely od baterie. Procházel jsem kabely u pojistek, ale ty se mi moc nezdaj (průřez), nechci aby mi dráty svítily když tam potečou takový proudy, na autorádiu je psáno 15A a na zesáku 25A Nevíte kudy protáhnout dráty dovnitř? Jinak mám u své P205 napasovanou 100Ah baterku, tak tak tam vlezla, takže audio to utáhne a alternátor dává 85A takže je to v pohodě. Jen ty dráty dostat dovnitř. Mám už koupenej kabel 2x4mm, takže ten ten výkon přesune v pohodě. Nevíte kudy protáhnout ty kabely? Dikec za rady. PS: Jinak, jak jsem tam napasoval tu 100Ah baterku, to jsou starty (mám P205 diesla), startuje na drc, :mrkNO PROBLEMO:mrk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petr605 Posted July 13, 2005 Share Posted July 13, 2005 Já mám pocit, že tam na tý přepážce je snad nějaká záslepka právě pro tyhle účely - ústí někam k pojistkovýmu panelu. Dál je to jasný. Takhle je to u otcovy 1.9D. Protahoval jsem tamtudy drát od teplotního čidla. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xplod Posted July 13, 2005 Share Posted July 13, 2005 Ja sem u sve 205 protahl draty pruchodlkou co je vedle spojkoveho pedalu. Myslim ze tam jeste vedou hadicky na sklapeni svetel. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ladis Posted July 14, 2005 Share Posted July 14, 2005 Sakryš, to bude muziky jak v cirkuse ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts