Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

kudy kabely od baterie do interiéru u P205?

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem si sehnal konečně pořádny autorádio a ještě zesák do kufru. Řeším ovšem problém kudy protáhnout kabely od baterie. Procházel jsem kabely u pojistek, ale ty se mi moc nezdaj (průřez), nechci aby mi dráty svítily když tam potečou takový proudy, na autorádiu je psáno 15A a na zesáku 25A Nevíte kudy protáhnout dráty dovnitř? Jinak mám u své P205 napasovanou 100Ah baterku, tak tak tam vlezla, takže audio to utáhne a alternátor dává 85A takže je to v pohodě. Jen ty dráty dostat dovnitř:o. Mám už koupenej kabel 2x4mm, takže ten ten výkon přesune v pohodě. Nevíte kudy protáhnout ty kabely? Dikec za rady.

PS: Jinak, jak jsem tam napasoval tu 100Ah baterku, to jsou starty (mám P205 diesla), startuje na drc, :mrkNO PROBLEMO:mrk

Odesláno

Já mám pocit, že tam na tý přepážce je snad nějaká záslepka právě pro tyhle účely - ústí někam k pojistkovýmu panelu. Dál je to jasný. Takhle je to u otcovy 1.9D. Protahoval jsem tamtudy drát od teplotního čidla.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...