Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Než podám inzerát, tak se chci zeptat. Na mojí 306 mi už od koupi minulý rok blbnou sahary. Zaprvé se mi zdá, že spínaly až na druhoou rychlost a na první neběžely vůbec a za druhé ta blbá věc, že kdykoliv sahara běžela, tak jen jedna vrtule! Myslím, že stav je pořád stejný a stále funguje jen jedna vrtule na druhou rychlost, když odpojím hnědé čidlo, jak jsme někde četl že se to tím dá otestovat... tak se točí zase jen jedna a ta samá vrtule a ještě ktomu vydává trochu rachotivé zvuky, jako by tam bylo něco pokřivené. Tak se chci zeptat jestli má cenu s tím jet do servisu at to nějakým způsobem opraví (relátka, motor..) A nebo se mám podat inzerát popřípadě objet vrakáče že sháním náhradní saharu? V AK jsem našel novou za 6 a za 4 tis, na 1.8 a 1,6 za cca 2300, jakto? Sahary jsou snad stejné a měly by pasovat nebo ne? Jinak mám auto s klimou pokud je v tom rozdíl. Díky za rady. :roll

Aha tak za ty 2000 to je jen vrtule s motorem. :grr

[upravil dne 19/2/13 20:27 od Shady27]

Odesláno

ja som tu nasiel dost prispevkov na tie sahary ako mne nefunguju vobec uz ja som to prerobil na termospinac mal som otvor na chladici tak som to vyuzil mne tie cidla robili komedie kupil som nove a nic nepomohlo kable vsetko som tak obzeral pristup jak ku peniazom som s ana to vydlabal kupil som termospinac 7Eur zapojil a ide to. Ventilatori rozhybal je v nich obcas bordel a robia rachot a cez kazdy otvor co sa dalo tak som tam nastriekal silikonovy olej privod na ne som tahal cez poistku rovno od baterie :roker

Odesláno

Asi ozaj dost malo cistas :nevim, fakt sa to tu castooooo riesi, hlavne z jari, ked sa otepluje. Uz je to par rokov, co som pozbieral nejake moje aj cudzie skusenosti . Postuduj, myslim, ze by ti to malo pomoct.

Odesláno

Ná já se s problémem potýkám také a zatím žádné zdejší vlákno nebo rada člena nevedla ke spolehlivé nápravě, takže nejsi sám, kdo má problém. ;) Já teda mám komplet náhradní saharu z GTi-6ky od zdejšího člena Derek, ale nemůžu najít čas ani na dodělání repase zadní nápravy, natož na řešení sahar. :mad:

Odesláno
....Zaprvé se mi zdá, že spínaly až na druhoou rychlost a na první neběžely vůbec a za druhé ta blbá věc, že kdykoliv sahara běžela, tak jen jedna vrtule! Myslím, že stav je pořád stejný a stále funguje jen jedna vrtule na druhou rychlost, ...

Ak si precitas o tom, ako funguje chladenie v 306-ke, zistis, ako su zapojene motory pri pomalej rychlosti a ako pri vysokej.

Skontroloval by som prislusnu poistku, motor, relatko, BITROn, vodice ....

Ak si to este nenasiel, dam sem opat jednu stranu:

post-27863-14109629590117_thumb.jpg

Odesláno

Taky je možnost zajet do Zábřeha. Sice si u toho moc nezabastlíš, ale můžeš být u opravy a dozvíš se, čím to bylo. A taky uvidíš, jak se opravuje \"rychle a dobře a ne-draho\".

Protože hledání po vrakáčích taky něco stojí, hlavně čas, a ne vždy je úspěšné. Speciálně Bystročice ani Nedvězí nevracejí peníze, takže může být problém, když díl nepasuje, anebo se ukáže, že tím to nebylo.

Odesláno

Díky za rady, jen co se trochu oteplí tak se na to kouknu nejprve sám podle těch schémat. Když se mi nepodaří nic zjistit, zkusil bych ten Zábřeh. Můžeš mi hodit kontakt do SZ, abych si ho tam, pak mohl najít v případě potřeby? Abych ho pak nemusel shánět. Dík

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...