Print Odesláno 18. únor 2013 Odesláno 18. únor 2013 hoj mam problem neotvira se mi prepazka u kabinoveho filtru a mlzi se mi hrozne skla jak to vyresim? diky [upravil dne 18-2-13 12:02 od Přema] Citovat
Print Odesláno 18. únor 2013 Autor Odesláno 18. únor 2013 to je ona zatim jsem tam dal takovej hacek aby byla aspon trosku otevrena a proudil alespon nejakej vzduch ......... premo diky za upravu delal jsem tento prispevek na mobilu a omylem jsem se preklikl Citovat
Ferry Odesláno 18. únor 2013 Odesláno 18. únor 2013 klasika, x-krat reseno zde na klubu, i s obrazky Jestli mas manualni klimatizaci, tak je to rozlamanymi kolecky v servomoturku, ktery ji ovlada a ten pak preskakuje naprazdno a neotoci s ni. Novy servo stoji cca 2500, starsi se blbe shani a jeste vetsinou byva taky rozlamany. Ta klapka by mela drzet otevrena sama, nejlepe vlezt pod kastlik spolujezdce, moturek demontovat (je na dvou sroubkach) a klapku pak otevrit naplno. Potom bud sehnat novej moturek nebo nechat tak Citovat
Guest servisman Odesláno 18. únor 2013 Odesláno 18. únor 2013 da se sehnat okolo 700 podobný motorek já jej sehnal z Renault scenic na vrakači a přeházet kolečka a pak udělat takovou vychytávku koncáky a bude fungovat kolečka už se nepokazí Citovat
ozzy56 Odesláno 18. únor 2013 Odesláno 18. únor 2013 Myslím,že nejlevnější je dem. servomotorek a dát klapku manuálně do otevřené polohy a zajistit Aspon já jsem s ní nikdy nehýbal:myslim Citovat
Guest servisman Odesláno 18. únor 2013 Odesláno 18. únor 2013 taky je to řešení já jezdil 2 roky bez motůrku a nijak jsem nezajišťoval Citovat
Print Odesláno 18. únor 2013 Autor Odesláno 18. únor 2013 Ok díky za radu Ferry: jen je nejakej rozdil v tom ze mam automatickou klimu ? stim motorkem nebo to nehraje roli ? Citovat
Ferry Odesláno 18. únor 2013 Odesláno 18. únor 2013 u automaticky ten moturek neodchazi, tak tam bude problem nekde jinde (mozna v celym tom ovladacim panelu klimy), kazdopadne na automatickou klimu se jinej moturek shani daleko lip, Devils-Night jich ma nekolik, pripadne i ten panel Citovat
Print Odesláno 18. únor 2013 Autor Odesláno 18. únor 2013 supr kolem devila jezdim skoro denne tak mu zkusim zavolat a stavím se tam diky za radu Citovat
Jirka.budejovice Odesláno 18. únor 2013 Odesláno 18. únor 2013 Já mám automatickou a měl jsem stejný problém. Ulomil se mi ten trn co otáčí půlkolečkem klapky. Určitě bych hledal příčinu tam. Tady se něco dočteš: [upravil dne 18/2/13 21:35 od Jirka.budejovice] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.