Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

to je ona zatim jsem tam dal takovej hacek aby byla aspon trosku otevrena a proudil alespon nejakej vzduch ......... premo diky za upravu delal jsem tento prispevek na mobilu a omylem jsem se preklikl :D:)

post-39118-14109629515105_thumb.jpg

Odesláno

klasika, x-krat reseno zde na klubu, i s obrazky :) Jestli mas manualni klimatizaci, tak je to rozlamanymi kolecky v servomoturku, ktery ji ovlada a ten pak preskakuje naprazdno a neotoci s ni. Novy servo stoji cca 2500, starsi se blbe shani a jeste vetsinou byva taky rozlamany. Ta klapka by mela drzet otevrena sama, nejlepe vlezt pod kastlik spolujezdce, moturek demontovat (je na dvou sroubkach) a klapku pak otevrit naplno. Potom bud sehnat novej moturek nebo nechat tak

Guest servisman
Odesláno

da se sehnat okolo 700 podobný motorek já jej sehnal z Renault scenic na vrakači a přeházet kolečka a pak udělat takovou vychytávku koncáky a bude fungovat kolečka už se nepokazí

post-10650-14109629515297_thumb.jpg

Guest servisman
Odesláno

taky je to řešení já jezdil 2 roky bez motůrku a nijak jsem nezajišťoval

Odesláno

u automaticky ten moturek neodchazi, tak tam bude problem nekde jinde (mozna v celym tom ovladacim panelu klimy), kazdopadne na automatickou klimu se jinej moturek shani daleko lip, Devils-Night jich ma nekolik, pripadne i ten panel

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...