odee Odesláno 15. únor 2013 Odesláno 15. únor 2013 Ahoj všeci, tak už konečně vím, jak vypadá mamka zvenku. Jmenuju Viktória a mamka tátu obdarovala necelý dvě hoďky po Valentýnu. Táta donesl večer obrovskou italskou bonbošku, ale 3,43 kila jako já teda neměla a do mých 47cm jí taky kus scházelo. A sladká jako já teda není určitě Konečně pokochejte se sami. Já du spát:papa PS: sháním 206 CC, růžovou a pokud možno na baterie, jelikož na řidičák si musím ještě kus počkat. Na servisce netrvám, hlavně aby měla pěkněj lak:D zn. chromový kola potěší... Citovat
Gabriel 307 Odesláno 15. únor 2013 Odesláno 15. únor 2013 VELKA GRATULACE hodně zdraví pro holky a ať je máš brzo doma Citovat
Charlie 1 Odesláno 15. únor 2013 Odesláno 15. únor 2013 Taky gratulace pevne zdravi maly i mamince a ty ji poradne zapij at pekne roste kocanda... Citovat
punkac Odesláno 15. únor 2013 Odesláno 15. únor 2013 Pořádně podlejt, ať roste do krásy, připojuji se k ostatním gratulantům Citovat
odee Odesláno 15. únor 2013 Autor Odesláno 15. únor 2013 Dík moc, vypadá to že domů půjdeme v pondělí, což je už tak hrozný, jelikož jsou teď v Bohunicích zakázaný návštěvy kvůli nějaké posr.. chřipce:-( Neznáte tam někoho, koho bych mohl uplatit??? Citovat
Cinicman Odesláno 15. únor 2013 Odesláno 15. únor 2013 Veľká gratulácia... prajem malinkej aj maminke veľa zdravia... a tebe tatko pevnú pečeň... Citovat
Šalda Odesláno 15. únor 2013 Odesláno 15. únor 2013 Tak velká gratulace:papa Taky jsme před cca rokem rodily v Bohunicích:) Citovat
Guest Scratch Odesláno 15. únor 2013 Odesláno 15. únor 2013 Dík moc, vypadá to že domů půjdeme v pondělí, což je už tak hrozný, jelikož jsou teď v Bohunicích zakázaný návštěvy kvůli nějaké posr.. chřipce:-( Neznáte tam někoho, koho bych mohl uplatit??? taky gratuluji a bud rad, ze to zavreli, nebo snad chces aby ditko nebo mamca kvuli nejakymu volovi, ktery tam zatahne chripku, hned omarodily? Citovat
odee Odesláno 15. únor 2013 Autor Odesláno 15. únor 2013 Taky pravda Scratchi, ale představ si, že Tě po dvou hoďkách vyženou a řeknou naschle za 4 dny:-( To abych teď byl 4 dny vlihu, aby to rychle uteklo:D Ty vole já su z toho celej nějakej rozněžnělej:D asi pudu spat:D Jinak všem moc dík za gratulace, není nad to, když se má člověk kde pochlubit:roker Citovat
Cinicman Odesláno 15. únor 2013 Odesláno 15. únor 2013 Úplne s tebou cítim... tiež som bol pred pár týždňami taký \"rozněžnělej\"... Citovat
Guest Scratch Odesláno 15. únor 2013 Odesláno 15. únor 2013 odee, sedni do auta a prijed na sraz do prahy, tam ti ty dny utecou jako voda a jeste to zapijeme, a vem si s sebou hodne penez Citovat
Mishanthrope Odesláno 15. únor 2013 Odesláno 15. únor 2013 Gratuluji, hodně zdraví a štěstí . Citovat
odee Odesláno 15. únor 2013 Autor Odesláno 15. únor 2013 Ten sraz je lákavá nabídka, akorát já už sem slíbil bráchovi a pár kámošům steakovej dýchánek... Hlavně ten brácha by to nerozdejchal:-D Jojo, Cinicman, moc dobře sem si toho všiml, právě to Tvý vlákno mě trošku inspirovalo pochlubit se taky, jak se nám ten club pěkně rozrůstá A hlavně, že máme nový členky, ať se tady trošku upraví počet členů ve prospěch něžného pohlaví, které je tu zatím trošku v oslabení Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.