Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

pochlubte se, jako kdo dnes dostal valentynku :D

Recommended Posts

Odesláno

Scratchi - Vánoce jsou tu stovky let, Valentýn je podle mně taky jen o důvodu cucnout si z peněženek zákazníků. Ale slavící ho neodsuzuju, každý může mít jiný názor.

Odesláno

Medvede tento rok jsme v rodine jiz seriozne nakousli myslenku Vanoce prestat slavit uplne - alespon teda tu darkovou cast. Kvuli tomu, jak se z toho rok od roku stava vetsi mr*ka komercni.

Nevim, kolik je takovych rodin, ale my dodrzujeme urcote tradice, ktere z Vanoc delaji Vanoce. Namatkou navsteva hrobu predku, krajeni jablicka, PRAVY zivy stromecek s vyzdobou (svicky z vosku,zadna elektrika), pousteni lodicek ze skorapek orechu ....).

Napad odstrihnout komercni cast a misto hromady drahych darku pri jejichz pracnem shaneni se clovek jen stresuje (a vystavi financne) jen posedet v kruhu rodinnem a odpocivat mi prijde fajn.

Pod tihou techto uvah zda se mi \"slaveni\" Valentyna vice nez malichernou zalezitosti :myslim

Guest Scratch
Odesláno

no ja jen, ze mi odpovedeli 3 lide, zatim, zbytek jsou off topicy, ktery nejsou k tematu... to jen tak pro upresneni, az nekdo bude drzkovat ze se na foru zasiraji vlakna offtopicama.

Ja proste dostal Valentynku = pranicko od manzelky rano do emailu (pro rejpaly, to nestoji nic) - fotka je z me prvni samostatne cesty na motorce do Podebrad, kdy me Adelka jistila s coupe zadek, aby me nekdo nesestrelil. Zaroven s nami jeli nasi kamaradi svym novym autem a kamoska byla tehotna. V Podebradech jsme se prosli, dali si zmrzlinu, osedlali kazdy svuj stroj, a jeli na zamek Loucen, kde to bylo taky krasne. Bohuzel, nasi kamaradi jiz spolu nejsou vsichni pohromade :(, a tak me tato fotka, a v tento den spise dojala a ujistila, jak mam fajn zenu, ze si na me vzpomene takhle :). Taky mi to pripomnelo, jak jsme tu motorku dostavali k autu, kdyz jsem s ni jeste neumel tolik manevrovat, to byla taky docela sranda :D

K vanocum - to je samostatne tema, vanoce slavime standardne, ale uz jsme taky zrusily ty silene shony pro darky. A vite, ze mame spravne slavit vanoce na prelomu cervence a srpna? A Vanoce, jak je zname, tu rozhodne nejsou stovky let, byly to krestanske svatky, ne svatky obzerstvi a trumfovani se, kolik darku a v jake hodnote jsem komu dal..... prosim, berme to globalne....

Odesláno

StibTo - věř, že dítě Tě od podobných vánočních úvah celkem spolehlivě odstřihne.

Co se Vánoc u nás týče - stromeček jedině živý, ale elektrické svíčky být mohou.

Krájení jablíčka, pouštění skořápek - nikdy jsem to nedělal ani jako dítě jsem to jinde než ve skanzenu nezažil. Já mám Vánoce spojené s koledami, voňavým stromečkem kupou bramborového salátu s kapříkem, samozřejmě dárečky pod stromečkem a pohádkami v televizi. Ani jedné součásti Vánoc bych se vzdát nechtěl a asi ani neuměl.

Guest Scratch
Odesláno

tak, nase valentynsko-spartanska vecere je hotova, jeste aby ta Sparta nam neudelala ostudu :D

[upravil dne 14/2/2013 18:11 od Scratch]

post-5813-14109629479292_thumb.jpg

Odesláno

my valentýna moc prožívat nebudem, já ho nedržim. 10. 2. jsme měli s přítelkyní 1. výročí tak to je spojený s tim :) ale je zajímavý, že ikdyž valentýna nedržím, tak se pokaždý koupil i třeba čokoládu, jen tak z pozornosti, letos tomu nebylo jinak. Samozřejmě s přítelkyní jsme se dohodli, že si vůbec nic dávat nebudem, ale mě baví něco vždycky koupit, už kvúli překvapenýmu pohledu a radosti. S přítelkyní to je náš druhej a myslim, že jí to zase překvapí :D

Odesláno
StibTo - věř, že dítě Tě od podobných vánočních úvah celkem spolehlivě odstřihne.

Co se Vánoc u nás týče - stromeček jedině živý, ale elektrické svíčky být mohou.

Krájení jablíčka, pouštění skořápek - nikdy jsem to nedělal ani jako dítě jsem to jinde než ve skanzenu nezažil. Já mám Vánoce spojené s koledami, voňavým stromečkem kupou bramborového salátu s kapříkem, samozřejmě dárečky pod stromečkem a pohádkami v televizi. Ani jedné součásti Vánoc bych se vzdát nechtěl a asi ani neuměl.

Plny suhlas... :super

Guest Scratch
Odesláno

cwok: presne jsi to vystihnul. Moje zena ma treba narozky az na konci kvetna, ale koncert kabatu je v pulce kvetna, takze me ten valentyn prisel i vhod, ze to ve sve blbe situaci nyni nekoupim jen tak, ale mam aspon moznost dat ji to na valentyna :D

nicmene kdyby ten koncert nevysel tak blbe, tak by dostala jak pises, nejakou sladkost, nebo pozornost, ne teda takove listky :D:D:D

Odesláno

no já jsem přemejšlel,že bych jí dal k valentýnu lístky na iron maiden, kteří zase pro změnu hrajou přesně na její narozky,takže bych zabil dvě mouchy jednou ranou :D ale pak jsem jsem si uvědomil,že by to byl spíš dárek pro mě :D

[upravil dne 14/2/13 18:27 od c.WO.k]

Guest Scratch
Odesláno

tak mi to mame oba stejne, a uz nekolikrat jit chtela a ja nemohl :)

Odesláno
no já jsem přemejšlel,že bych jí dal k valentýnu lístky na iron maiden, kteří zase pro změnu hrajou přesně na její narozky,takže bych zabil dvě mouchy jednou ranou :D ale pak jsem jsem si uvědomil,že by to byl spíš dárek pro mě :D

No co, jeden můj kamarád dostal od rodičů peníze, aby koupil babičce dárek k narozeninám. Koupil jí kazetu trash-metalové kapely Debustrol s tím, že kdyby se jí ta muzika nelíbila, že si kazetu nechá ..:) Jeho babička byla tak šokovaná, že prohlásila, že to si vždycky přála ... :D

Odesláno

No ja mam od Scratche listky na Kabaty.-)) Sice jsem je mela dostat k narozeninam, ale ty mam az po koncerte.-))) No a ja jako prakticka zena, sehnala ty boty co si minulej tejden zkousel v Nike.-)) no neni to sice moc sladky, ale jak jsem rikala jsu praktik.-))) a narozeniny a svatek jsou daleko.-))))

Guest Scratch
Odesláno

No co, jeden můj kamarád dostal od rodičů peníze, aby koupil babičce dárek k narozeninám. Koupil jí kazetu trash-metalové kapely Debustrol s tím, že kdyby se jí ta muzika nelíbila, že si kazetu nechá ..:) Jeho babička byla tak šokovaná, že prohlásila, že to si vždycky přála ... :D

taky dobry, jednou jsem babicce koupil k narozeninam cistic na wc, a po rozbaleni bylo docela chvili ticho, ale co jsem mel delat, kdyz jsem mel 45 Kc a babicka spinavej hajzl? Ale to bylo od kamene, coz jsem jako desetilety nevedel :D:D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...