filas1 Odesláno 14. únor 2013 Odesláno 14. únor 2013 Valentýn vím, ale nevím co je to valentýnka! Citovat
Medvěd Odesláno 14. únor 2013 Odesláno 14. únor 2013 Scratchi - Vánoce jsou tu stovky let, Valentýn je podle mně taky jen o důvodu cucnout si z peněženek zákazníků. Ale slavící ho neodsuzuju, každý může mít jiný názor. Citovat
Guest StibTo Odesláno 14. únor 2013 Odesláno 14. únor 2013 Medvede tento rok jsme v rodine jiz seriozne nakousli myslenku Vanoce prestat slavit uplne - alespon teda tu darkovou cast. Kvuli tomu, jak se z toho rok od roku stava vetsi mr*ka komercni. Nevim, kolik je takovych rodin, ale my dodrzujeme urcote tradice, ktere z Vanoc delaji Vanoce. Namatkou navsteva hrobu predku, krajeni jablicka, PRAVY zivy stromecek s vyzdobou (svicky z vosku,zadna elektrika), pousteni lodicek ze skorapek orechu ....). Napad odstrihnout komercni cast a misto hromady drahych darku pri jejichz pracnem shaneni se clovek jen stresuje (a vystavi financne) jen posedet v kruhu rodinnem a odpocivat mi prijde fajn. Pod tihou techto uvah zda se mi \"slaveni\" Valentyna vice nez malichernou zalezitosti Citovat
Guest Scratch Odesláno 14. únor 2013 Odesláno 14. únor 2013 no ja jen, ze mi odpovedeli 3 lide, zatim, zbytek jsou off topicy, ktery nejsou k tematu... to jen tak pro upresneni, az nekdo bude drzkovat ze se na foru zasiraji vlakna offtopicama. Ja proste dostal Valentynku = pranicko od manzelky rano do emailu (pro rejpaly, to nestoji nic) - fotka je z me prvni samostatne cesty na motorce do Podebrad, kdy me Adelka jistila s coupe zadek, aby me nekdo nesestrelil. Zaroven s nami jeli nasi kamaradi svym novym autem a kamoska byla tehotna. V Podebradech jsme se prosli, dali si zmrzlinu, osedlali kazdy svuj stroj, a jeli na zamek Loucen, kde to bylo taky krasne. Bohuzel, nasi kamaradi jiz spolu nejsou vsichni pohromade , a tak me tato fotka, a v tento den spise dojala a ujistila, jak mam fajn zenu, ze si na me vzpomene takhle . Taky mi to pripomnelo, jak jsme tu motorku dostavali k autu, kdyz jsem s ni jeste neumel tolik manevrovat, to byla taky docela sranda K vanocum - to je samostatne tema, vanoce slavime standardne, ale uz jsme taky zrusily ty silene shony pro darky. A vite, ze mame spravne slavit vanoce na prelomu cervence a srpna? A Vanoce, jak je zname, tu rozhodne nejsou stovky let, byly to krestanske svatky, ne svatky obzerstvi a trumfovani se, kolik darku a v jake hodnote jsem komu dal..... prosim, berme to globalne.... Citovat
Medvěd Odesláno 14. únor 2013 Odesláno 14. únor 2013 StibTo - věř, že dítě Tě od podobných vánočních úvah celkem spolehlivě odstřihne. Co se Vánoc u nás týče - stromeček jedině živý, ale elektrické svíčky být mohou. Krájení jablíčka, pouštění skořápek - nikdy jsem to nedělal ani jako dítě jsem to jinde než ve skanzenu nezažil. Já mám Vánoce spojené s koledami, voňavým stromečkem kupou bramborového salátu s kapříkem, samozřejmě dárečky pod stromečkem a pohádkami v televizi. Ani jedné součásti Vánoc bych se vzdát nechtěl a asi ani neuměl. Citovat
Guest Scratch Odesláno 14. únor 2013 Odesláno 14. únor 2013 tak, nase valentynsko-spartanska vecere je hotova, jeste aby ta Sparta nam neudelala ostudu [upravil dne 14/2/2013 18:11 od Scratch] Citovat
c.WO.k Odesláno 14. únor 2013 Odesláno 14. únor 2013 my valentýna moc prožívat nebudem, já ho nedržim. 10. 2. jsme měli s přítelkyní 1. výročí tak to je spojený s tim ale je zajímavý, že ikdyž valentýna nedržím, tak se pokaždý koupil i třeba čokoládu, jen tak z pozornosti, letos tomu nebylo jinak. Samozřejmě s přítelkyní jsme se dohodli, že si vůbec nic dávat nebudem, ale mě baví něco vždycky koupit, už kvúli překvapenýmu pohledu a radosti. S přítelkyní to je náš druhej a myslim, že jí to zase překvapí Citovat
Marcel00 Odesláno 14. únor 2013 Odesláno 14. únor 2013 Co to je Valentýn??? To je to, co ti narastie ked zjes vela drzkovej polievky... Citovat
Martinsk Odesláno 14. únor 2013 Odesláno 14. únor 2013 Ja som si kúpil pálavu bobulový výber, ročník 2011 Citovat
Marcel00 Odesláno 14. únor 2013 Odesláno 14. únor 2013 StibTo - věř, že dítě Tě od podobných vánočních úvah celkem spolehlivě odstřihne. Co se Vánoc u nás týče - stromeček jedině živý, ale elektrické svíčky být mohou. Krájení jablíčka, pouštění skořápek - nikdy jsem to nedělal ani jako dítě jsem to jinde než ve skanzenu nezažil. Já mám Vánoce spojené s koledami, voňavým stromečkem kupou bramborového salátu s kapříkem, samozřejmě dárečky pod stromečkem a pohádkami v televizi. Ani jedné součásti Vánoc bych se vzdát nechtěl a asi ani neuměl. Plny suhlas... Citovat
Guest Scratch Odesláno 14. únor 2013 Odesláno 14. únor 2013 cwok: presne jsi to vystihnul. Moje zena ma treba narozky az na konci kvetna, ale koncert kabatu je v pulce kvetna, takze me ten valentyn prisel i vhod, ze to ve sve blbe situaci nyni nekoupim jen tak, ale mam aspon moznost dat ji to na valentyna nicmene kdyby ten koncert nevysel tak blbe, tak by dostala jak pises, nejakou sladkost, nebo pozornost, ne teda takove listky :D:D Citovat
c.WO.k Odesláno 14. únor 2013 Odesláno 14. únor 2013 no já jsem přemejšlel,že bych jí dal k valentýnu lístky na iron maiden, kteří zase pro změnu hrajou přesně na její narozky,takže bych zabil dvě mouchy jednou ranou ale pak jsem jsem si uvědomil,že by to byl spíš dárek pro mě [upravil dne 14/2/13 18:27 od c.WO.k] Citovat
Guest Scratch Odesláno 14. únor 2013 Odesláno 14. únor 2013 tak mi to mame oba stejne, a uz nekolikrat jit chtela a ja nemohl Citovat
hawkey Odesláno 14. únor 2013 Odesláno 14. únor 2013 Ja som si kúpil pálavu bobulový výber, ročník 2011 áááá pán se vyzná skvělá volba Citovat
hawkey Odesláno 14. únor 2013 Odesláno 14. únor 2013 no já jsem přemejšlel,že bych jí dal k valentýnu lístky na iron maiden, kteří zase pro změnu hrajou přesně na její narozky,takže bych zabil dvě mouchy jednou ranou ale pak jsem jsem si uvědomil,že by to byl spíš dárek pro mě [upravil dne 14/2/13 18:27 od c.WO.k] No co, jeden můj kamarád dostal od rodičů peníze, aby koupil babičce dárek k narozeninám. Koupil jí kazetu trash-metalové kapely Debustrol s tím, že kdyby se jí ta muzika nelíbila, že si kazetu nechá .. Jeho babička byla tak šokovaná, že prohlásila, že to si vždycky přála ... Citovat
Miss Scratch Odesláno 14. únor 2013 Odesláno 14. únor 2013 No ja mam od Scratche listky na Kabaty.-)) Sice jsem je mela dostat k narozeninam, ale ty mam az po koncerte.-))) No a ja jako prakticka zena, sehnala ty boty co si minulej tejden zkousel v Nike.-)) no neni to sice moc sladky, ale jak jsem rikala jsu praktik.-))) a narozeniny a svatek jsou daleko.-)))) Citovat
Guest Scratch Odesláno 14. únor 2013 Odesláno 14. únor 2013 no já jsem přemejšlel,že bych jí dal k valentýnu lístky na iron maiden, kteří zase pro změnu hrajou přesně na její narozky,takže bych zabil dvě mouchy jednou ranou ale pak jsem jsem si uvědomil,že by to byl spíš dárek pro mě [upravil dne 14/2/13 18:27 od c.WO.k] No co, jeden můj kamarád dostal od rodičů peníze, aby koupil babičce dárek k narozeninám. Koupil jí kazetu trash-metalové kapely Debustrol s tím, že kdyby se jí ta muzika nelíbila, že si kazetu nechá .. Jeho babička byla tak šokovaná, že prohlásila, že to si vždycky přála ... taky dobry, jednou jsem babicce koupil k narozeninam cistic na wc, a po rozbaleni bylo docela chvili ticho, ale co jsem mel delat, kdyz jsem mel 45 Kc a babicka spinavej hajzl? Ale to bylo od kamene, coz jsem jako desetilety nevedel :D:D:D Citovat
Charlie 1 Odesláno 14. únor 2013 Odesláno 14. únor 2013 dal jsem růžičku a dostal pack Radlera:P Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.