Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak mi dneska přišli obaly na klíče. Objednal sem 2 kusy po 330kč za jeden. Jeden jsem vyměnil,nebyl originál,jen planžeta byla přehozená na obal od Peugeotu.Takže to pasovalo dobře Podle něj sem to objednával. Druhý je originál Lancie,tam je problém v tom,že vystřelovací čudlík je jiný než co mi přišlo.

Chtěl bych se zeptat,jesli mi někde vymění jen tu planžetu. Drží tam na nějakém černém čudlčíku nebo co.

Odesláno

měli tam 4 druhy těch klíčů.Bral jsem ho podle toho co jsem měl doma. Mě to naštěstí pasovalo aspoň do toho jednoho a dokonce i funguje dobře:D.

Hned jsem ho šel zkusit. Jen nevím,jestli je výhoda či nevýhoda,že tlačítka nejsou gumová,ale tvrdá jako ten obal.

Pe.Tře a pak stejný způsob zpět?

• O 2 měsíce později...
  • O 1 rok později...
Odesláno

Taky jsem měl vymačkané tlačítka na klíči a musel jsem to řešit. V Číně jsem si objednal nový klíč bez elektroniky:

http://www.ebay.com/itm/181570424096?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

zaplatil 180 Kč i s poštovným a za 14 dnů byl doma. Vyměnil jsem elektroniku, planžetu a všechno pasuje jak má.

Teoreticky by šel sehnat i o polovinu levněji, ale ten bude asi od jiného výrobce:

http://www.ebay.com/itm/Flip-Folding-Key-Shell-for-Citroen-C8-PEUGEOT-1007-Groove-Remote-Case-Fob-Uncut-/131411574159?hash=item1e98bd7d8f&vxp=mtr

Jen pozor, jak je psáno výše existuje i verze klíče s kontaktem na baterku uvnitř obalu:

http://www.ebay.com/itm/Peugeot-1007-Citroen-C8-4-Button-FOB-Remote-Key-CASE-Uncut-Blade-NEW-BATTERY-/171678895514?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item27f8dc0d9a

• O 2 měsíce později...
  • O 1 rok později...
Odesláno
V 15.2.2013 at 14:08, jarmyl napsal:

Zkoušel už někdo nakódovat ten hranatej klíč do staršího auta?

Zdar, trošku oživím vlákno, nevidím odpověď na tento dotaz ... ví někdo, jestli jsou ty dva typy klíčů kompatibilní? - Nechce se mi jen tak vyhodit +- litr za marnej pokus ...

A druhej dotaz - jak se vyměňuje planžeta u toho vejcete? - Vůbec nechápu, jak to rozdělat, na hranatej klíč vím, že je nástroj na otočení tím otvíracím čudlem, ale na vejce nevypadá, že by cokoliv takovýho pasovalo?

Odesláno

No, vnitřek by právě nepasoval, to vejco má tišťák skoro kulatej, a navíc nesedí rozmístění tlačítek (odemykání/zamykání a levý/pravý šoupačky jsou vedle sebe, kdežto u hranatýho jsou šoupačky mezi odemykáním a zamykáním). Dál se to liší tak, že ve vejcu jsou krom pasivních součástek a krystalu na tišťáku dva integrovaný obvody, zatímco u hranatýho jenom jeden (aspoň co jsem viděl fotky). Pokud to někomu něco řekne (já jsem nic nenašel :-( ) tak označení těch švábů jsou "5100 B2 0236" a "E16-02A 0238KH5". A ten krystal má 13,56 MHz, pokud je to relevantní ...

Každopádně jde o to, že to vejco se nedá moc sehnat, resp. jen v mizerným stavu za hodně peněz (pravda, pořád pětinu oproti autorizáku), a novej obal na to jsem nenašel, takže otázka je, jestli se dá nahradit?

Jinak ten alarmshop není zrovna nejlevnější, číňan to prodává za dva dolary - samozřejmě, otázka je kvalita, ale nedělám si iluze, že to kupujou někde jinde než taky u číňana. Takže i s vyfrézováním to mám přes tři stovky za fyzickej klíč, a k tomu elektronika z použitýho klíče šest-sedm stovek, a něco za poštovný, na můj vkus trochu drahá sranda na to, abych to jen tak zkoušel. Ještě tak ty tři kila bych obětoval s tím, že bych si na vyzkoušení spárování půjčil vnitřek od souseda, jenže on má jen trojtlačítkovej, takže mi to nesedne, achjo ...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...