Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

pred face ti svieti dostatočne??? to tam asi máš HIDy alebo nejaké špeciálne žiarovky nie??:D

alebo oslňuješ protiidúcich:myslim nie že by sa s tým nedalo jazdiť, ale svetlá to nemá práve najlepšie...

Odesláno

me sviti dobre (pred face) mam tam nejake lepsi zarovky(nevim ted znacku) a myslim ze hodne dela i to ze povrch toho svetla muze byt poskrabany a zazloutly nebo i vypalena parabola

Odesláno

Mě před face svítí naprosto skvěle, jak potkávací tak i dálková světla.

V potkávacích jsem měl jsem Osram Night Braeke, ale výdrž nebyla nejlepší, ikdyž mám před žárovkou odpor.

Dal jsem Philips Night Guide H7 R. Svítí stejně skvěle jako Osram, ale jejich výdrž by měla být větší. Tak snad něco vydrží.:papa

[upravil dne 14/2/13 19:06 od Roman Bazi]

post-36748-14109629480978_thumb.jpg

Odesláno

mám po face,a svítí to :super nech si seštelovat světla,když jsem koupil auto tak jsem nadával na čočky že to svítí na ho..o kupoval jsem Osram Nightbreaker bylo to lepší...

pak následovala první STK a světe div se měl jsem hodně sklopený světla

od tý doby už jsou tam obyč žárovky a pořád to svítí super(i když znova zvažuji koupi Nightbreaker);)

EDIT: žárovky jsem neměnil minimálně1,5 roku :potlesk:aut

[upravil dne 14/2/13 21:59 od Gabriel 307]

Odesláno
Já jsem teď kupoval starline +30% světla a svítí to až moc dobře.. cena na klub cca 60kč/KS ;)

to jsou ty modry vid ,taky jsem je koupil a svítí uplně k hovnu ted tam mám philip +30%od godzily a je konečně něco vidět....

Odesláno

tak tem 100w zarovkam : odchazi parabola , vysi proud o cca9,2A tudiz dalsi zatizeni alternatoru (a vsimni si co tam do patice vede za dratky driv se tolik nesetrilo davali se silnejsi ) , nejsou schvaleny pro provoz jen pro sportovni ucely , tady u nas je jeden dopravak co nesnasi tonery a motorksre a ma vsechno zmaknuty a necha poud se mu to nezda te vyndat i ty zarovky ono je to znat ze to vic sviti , a nemaj takovou zivotnost vysi teplota pri sviceni .... :xvul taky vam tak praskaj zarovky H7 :roll

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...