Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Já tam nevidím 3000 Kč, ale jenom 300 Kč. :o

299 stojí ten voucher, který ti poskytne 75% slevu z jejich katalogového ceníku na typ vozu. Příklad ceny jsem již dal.

Odesláno

Já bych to celkem výstižně shrnul. Když mi dáš 300 tak ti to taky vykuním. Prostě je to tak jak jsem říkal, výzkumné týmy výrobců předci nedokáží tolik jako český šikula s netbookem. Připojí, chvilku něco bude stahovat a ukládat a je to hotové. Když to někomu za ty peníze stojí tak proč ne.

• O 6 měsíců později...
Odesláno

Já bych to zase tak nehrotil.....jeden aktivní reportér a rádoby expert ministerstva...toho které není schopno vyřešit daleko důležitější problémy než je jen zlomek aut bez Fap z celkového počtu co jezdí....:myslim:myslim

Podívej se co okolo tebe jezdí a bude jezdit ....za vysloužilé Liazky,Karosy ....Aviatiky..atd...tak si vůbec nedělám iluze že jedno auto z těch miliónů to změní......

Odesláno

Jenže ty Liazky a Tatrovky mají trochu jiné motory, ale tím je neomlouvám. Jen jsem včera večer popojížděl za jedním Citroenem, který to evidetně měl vykuchané a řeknu ti nic moc.

• O 5 let později...
Odesláno (upraveno)

Ku soft odstaveniu regeneracie som sa odhodlal po tom co mi nejaký dobrák pred domom filter odpilil,ĎAKUJEM!Odstavil ho Marek z NZ(SH TUNING)stálo to 150€ a asi 45min.Este som si musel zaslepit ovladaci podlak na rozvetvenom sani a egr.Vyfuk aj jednovetvé sanie som kupil z vraku ,ktory nemal FAP od vyroby.Motor ma malicko ostrejsi zvuk,ale hlavne lepsie zabera od spodu a uz od 1600 otacok nema clovek(s prázdnym autom)pocit ,ze by sa to trápilo.Mam 807,2,0hdi,79kw,rv.2004,RHT.Zatial velka spokojnost,ked najzdim viac ,tak sa ozvem aka je spotreba .

Upraveno uživatelem vbartovic81

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...