Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak navrhněte nějakou jinou sobotu, kdy se to hodí většině.

Mě to je zatim vcelku jedno kdy.

další můj návrh: 20.4 , 4.5 ?:D

28.4 mám narozeniny, , to budu jinde :aut

Odesláno

Já bych možná ještě mohl přehodit tu Botanickou z 28.4. na 21.4., ale 20.4. se mi nehodí, manželka je pryč a budu doma sám s dětmi.

Takže já bych asi mohl nejlépe toho 21.4.

Odesláno

4.5 by vyhovovalo i mě,jak psal jarmyl.To mám ranní,to by šlo.

21.4 mám odpolední,tak to nedám

27.4 svátek a musím na chalupu (práce)

Odesláno

přepsáno:papa

chtělo by to vymyslet nějaký ten celodení sraz i pro děti. Nad něčím přemýšlím,tak až to dovymyslím,zkusím to sem napsat:D

[upravil dne 18/4/13 09:35 od adraj]

Odesláno

Hmmmm, tak já chtěl přesunout návštěvu botanické zahrady na toho 4.5., ale když chcete dělat akci pro děti tak nevím :myslim

No nějak to dopadne. Když do botanické nepojedem tuto neděli, tak pak asi toho 4.5. a to bych se pak stavil jen na skok sám, pokud to vyřídíme už teď, tak pak bych možná přijel i s dětmi .... No jak řikám, nějak to dopadne :papa

Odesláno

4.5 mám ranní,tak sem myslel odpoledne srázek.

Ten celodení bych chtěl uskutečnit jindy. To sem zapoměl napsat. Byl by cca v červnu.

Jen takový nástřel zkusím.

http://www.oborazleby.cz/ + někde oběd + http://www.bobovadrahakutnahora.cz/ + třeba kostnice nebo rozhledna

Ve 12.00 by byla ta prohlídka asi nejlepší,co se týká spojení s ukázkou dravců.

Jen nevím jeslti by se to chytlo,když většina busáků je z Prahy:myslim

[upravil dne 18/4/13 11:00 od adraj]

Odesláno

Jarmyl:

Ta botanická je na tak dlouho jak si uděláš čas. Pokud vezmeš je Fata Morganu, tak je to otázka hodinky (když už se teda dovnitř probojuješ přes tu dlouhou frontu), pokud projdeš celou botanickou jako my vloni tak tam strávíš klidně celej den. Ve Fata Morganě se od 9.4. do 12.5. líhnou motýli tak se tamna to chceme kouknout a když už tam budem tak počmachtáme i v celým areálu botanický. Jsou tam různý akce, který se střídaj, momentálně je tam:

http://www.botanicka.cz/hlavni-stranka/pro-navstevniky/aktualni-akce.html?page_id=154

Adraj:

Jo v tom červnu by to mohlo být taky dobrý a nemyslím si, že většina autobusáků je z Prahy. Namátkou mě napadá:

Milan+ - Jičín

Kveton - Velké Přítočno

Ferenz - Turnov

Sampon - Přerov

Bigbadjohn - Vrchlabí

Odesláno

4.5. zatim zadny plan nemam, tak mozna +1 nebo i mozna +2, pokud budu mit naladu na detatko. Botanicka ok, akorat si rikam, jestli tech 5,5km ma cenu startovat motor, nebo se nechat dotlacit :D jen mi reknete, kde tam budete parkovat? na placenym??

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...