jarmyl Odesláno 6. březen 2013 Odesláno 6. březen 2013 Mno já bych se kdyžtak taky k někomu přidal a zaplatil. Citovat
MotoMoto Odesláno 6. březen 2013 Odesláno 6. březen 2013 Však se nějak podělíme, sme kurňa lidi,ne. Citovat
Tango C8 Odesláno 6. březen 2013 Odesláno 6. březen 2013 OK takže moto doveze 10kg masa. Já donesu nějaké pitíčka, samo že nealko. Citovat
MotoMoto Odesláno 6. březen 2013 Odesláno 6. březen 2013 No zase tolik lidi nejsme, vy by jste mě to všechno snědli a co pak? :D 10 Kg to už je nějaká pěkná porce. Ale něco přivezu. Citovat
adraj Odesláno 6. březen 2013 Autor Odesláno 6. březen 2013 Moto co by si odvážel domů. Nezapoměň,že dorazí velký jedlík. Nějakej předseda:D:P:D Tango: dva plátky nebudou stačit? Citovat
MotoMoto Odesláno 6. březen 2013 Odesláno 6. březen 2013 Ježíší já zapoměl že přijede šéf, to abych přivezl půl krávy. Citovat
Milan+ Odesláno 6. březen 2013 Odesláno 6. březen 2013 Hoši to dáte,loni jsme jeli na kola ,mělo nas jet deset a u kámoše objednaná krkovička v udírně a nakonec nas přijelo na 7kg pouze šest,takže docela zahul ale krkovička padla. [upravil dne 6/3/13 20:57 od Milan+] Citovat
Tango C8 Odesláno 7. březen 2013 Odesláno 7. březen 2013 No pro mně 2 plátky masa budou stačit, myslím:myslim:P Citovat
Komar1981 Odesláno 7. březen 2013 Odesláno 7. březen 2013 tady se rozjizdi dobrej cattering ja budu drzet dietu, nejak se mi nechce zvejkat flaxa v rukavicich :D a asi sjedu jenom na chvili [to rikam teda vzdycky a pak me zena nahani po vecerech buh vi kde....] Citovat
MotoMoto Odesláno 7. březen 2013 Odesláno 7. březen 2013 Já doufám, že nebude kosa. To víš my ze severu to snášíme celkem dobře, ale vám z centra by bylo nedobře. Ale takový grog by vůbec nebyl špatný, jen nevím kdo by to odřídil. Citovat
adraj Odesláno 7. březen 2013 Autor Odesláno 7. březen 2013 tak dáme grog bez rumu:D. Řidič má být veselej. Aby mi z centra nebyli odolnější,než vy ze severu. Komar sedět se bude uvnitř. Citovat
rocada Odesláno 7. březen 2013 Odesláno 7. březen 2013 Panove omlouvam se.musim zrusit ucast na srazu.odvezl jsem tehotnou manzelku do nemocnice a nevim co bude.tak se moc omlouvam a nekdy priste. Citovat
Guest StibTo Odesláno 7. březen 2013 Odesláno 7. březen 2013 He? A nemelo to bejt u Tebe? Takze akce pada? Sry nectu uplne vsechny prispevky ... Citovat
Bigbadjohn Odesláno 7. březen 2013 Odesláno 7. březen 2013 I já se musím omluvit, děti jsou stále nemocný, nějaká viroza. Takže mně to přesunutí na jindy pomohlo, jinak bych o to přišel. Rocada: Doufám, že vše je a bude OK, pozdravuj manželku a vyřiď pozdravy a držím palce ať je vše bez komplikací. Citovat
adraj Odesláno 7. březen 2013 Autor Odesláno 7. březen 2013 Ajaj. Tak ať Vám to rocádo dobře dopadne. To se nedá nic dělat. Takže to rušíme a nebo se sejdem jinde,třeba na kafe v restauraci.:( Citovat
MotoMoto Odesláno 7. březen 2013 Odesláno 7. březen 2013 Tak to odpískáme, já namrazím maso na jindy. Má být i celkem už ošklivo. Jak bylo řečeno, hlavně ať je maminka i dítě v pořádku a Rocada ať to pořádně zapije. Citovat
Guest StibTo Odesláno 7. březen 2013 Odesláno 7. březen 2013 To nevadí, nápad je to dobrej a třeba se to povede jindy, ne ? Manželka a děcko je přednější ! Citovat
rocada Odesláno 7. březen 2013 Odesláno 7. březen 2013 Kluci dekuju.o grilovacku neprijdeme.jen ji posoupneme. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.