zbynek.su Odesláno 9. únor 2013 Odesláno 9. únor 2013 Posledních pár dnů, když už zima polevila se mi po nastartování zvedl volnoběh. Někde kolem 1250 otáček. I když jedu tak je to vysoké a i když pustím plyn, tak to jede. Když vyřadím tak se to při zahřátém autě drží na 1250 , když brzdím tak to jde na 1000. Pustím brzdu a zase to skočí nahoru. Po delší jízdě to spadne někdy na nějakých 850-900. Co řídí volnoběh a je nějaká možnost to poladit? Lanko plynu je volné. Nevíte někdo čím by to mohlo být? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 9. únor 2013 Odesláno 9. únor 2013 Volnoběh řídí krokový motorek, a čidlo teploty pro ŘJ. začal bych diagnostikou se zaměřením na čidla teploty a krokáč [upravil dne 9/2/13 22:58 od Radek Hurvajz] Citovat
Ferry Odesláno 9. únor 2013 Odesláno 9. únor 2013 no zalezi, na ktery auto z podpisu se pta, vzhledem k sekci 406 asi spis na to HDicko, takze tam krokac ne-e Ale to by mel tazatal specifikovat jiz pri psani dotazu Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 9. únor 2013 Odesláno 9. únor 2013 A joo, dopr... jsem si nevšimnul že to bude to HDi. No tak v každám případě za čidlem teploty stojim i u toho HDi;) Citovat
Parc Odesláno 9. únor 2013 Odesláno 9. únor 2013 bez diagnostiky vestenie z krystalovej gule... kazdopadne podobne haluze mi 2.0hdi robil v jednom pripade pri zlom kontakte na snimaci polohy plynu a raz pri nekvalitnej nafte,.. tam po vyjazdeni nadrze nasledovala vymena vstrekovacov...mozno ako napoveda pomoze a mozno je to uplne nieco ine Citovat
zbynek.su Odesláno 9. únor 2013 Autor Odesláno 9. únor 2013 no zalezi, na ktery auto z podpisu se pta, vzhledem k sekci 406 asi spis na to HDicko, takze tam krokac ne-e Ale to by mel tazatal specifikovat jiz pri psani dotazu Tak to sorry. Je to opravdu ta 406 2,0 Hdi. Myslel jsem ale že to je jasný když to píšu sem. Citovat
zbynek.su Odesláno 9. únor 2013 Autor Odesláno 9. únor 2013 bez diagnostiky vestenie z krystalovej gule... kazdopadne podobne haluze mi 2.0hdi robil v jednom pripade pri zlom kontakte na snimaci polohy plynu a raz pri nekvalitnej nafte,.. tam po vyjazdeni nadrze nasledovala vymena vstrekovacov...mozno ako napoveda pomoze a mozno je to uplne nieco ine Tak problém s naftou jsem měl nedávnou. Po nastartování, jetí a pár skokách to schcíplo a už nejelo. Stálo mne to dva dny rozčilování, novou naftu a nový palivový filtr než se to rozjelo. Citovat
zbynek.su Odesláno 9. únor 2013 Autor Odesláno 9. únor 2013 Ale jedno mi je divný. Proč jdou otáčky dolů když na neutrál brzdím....... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.