Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Koukám do serviceboxu - u mýho 308 1,6 Hdi je položka

PŘÍDAVNÉ TOPENÍ - PŘÍDAVNÉ TOPENÍ AUTOMATICKÉ

Chápu to správně, že je po nastartování elektricky přihřívaná voda v chladiči?

Nevim, jak 308 topí vám - při venkovních 10 stupních C jde teplý vzduch takřka 2 minuty po nastartování

při nule i minus cítím teplo po ujetí asi 300 - 400 metrů. Neni vařicí, ale už jde z větráků teplo než zima.

Já teda myslim, že je to závislé na výbavě...

Jak Hdi topí rychle vám?

Odesláno

nestezuju si, do 300-500m fouka teplejsi nez okolni vzduch, navic kdyz je moji drahe polovicce zima, tak si na 3-5km pusti vyhrivani sedacky. Ja si do 308 sundavam bundu, kdyz sedam do auta (pokud neni venku 10 pod nulou).

Odesláno

u HDi byva za kabinovym ventilatorem umisten elektricky prihrev vzduchu, aby zaclo topit do kabiny drive, funguje jen pri nastartovanem motoru

seriove montovane teplovodni webasto ma treba 407, 607, 807, bud funguje jako prihrev (opet funguje pouze pri nastartovanem motoru) a nebo se da prestavet na plnohodnotne nezavisle topeni (je treba pridat nezavislou vodni pumpu a treba casovac nebo dalkovy spinac), ohriva to jak motor, tak umi pustit kabinovy ventilator a pres radiator topeni foukat teply vzduchu do kabiny

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...