batruska Odesláno 9. únor 2013 Odesláno 9. únor 2013 Ahojte,mam peugeot 206,1.9D,r.v.: 2001. Auto som odstavila,po 3 dnoch ho chcel brat nastartovat a neslo.dotiahli sme ho teda do najblizsieho servisu,tam nam povedali,ze mam zablokovany imobilizer. Dali mi cislo na nejakeho mechanika elektrikara,kt. mi to odblokuje. Kedze mam brata elektrikara,chcem sa spytat,ci existuje nejaky navod,ako imobilizer odblokovat svojpomocne? Kde sa vlastne imobilizer v 206-tke nachadza a ako ho odblokujem? Vopred dakujem za pomoc. Citovat
Dave_k Odesláno 9. únor 2013 Odesláno 9. únor 2013 Prvotně zkontrolujte baterii jestli opravdu OK. Jinak snímač imobilizéru je na spínačce a samotná jednotka je na naftovým čerpadle. Citovat
straki007 Odesláno 9. únor 2013 Odesláno 9. únor 2013 U toho nejde odblokovat immo. Jenom koupit novy modul na cerpadle. Hodne draha sranda. A pak druha moznost. demontaz cerpadla a sundani krytu modulu a zapojit stop ventil na 15+ proud ktery je hned na tom konektoru pro modul. Tohle ale musi delat nekdo kdo to uz bud delal nebo bude vedet kam sahnout.Obavam se ze bratr nezvaldne ani jednu z moznosti. Citovat
batruska Odesláno 9. únor 2013 Autor Odesláno 9. únor 2013 Bateria je OK, je nova. Ano volala som mechanikovi, povedal mi, ze to zapoji napriamo, cize asi jedina moznost je dotiahnut to tam. Dakujem velmi pekne za rady a urcite napisem, ci sa to mechanikovi podarilo zapojit takto napriamo. Citovat
straki007 Odesláno 9. únor 2013 Odesláno 9. únor 2013 Urcite se to povede. Akorat s tim bude bojovat jako das :D:D:D Citovat
batruska Odesláno 15. únor 2013 Autor Odesláno 15. únor 2013 tak teda, auto je znova pojazdne, tak ako radil straki 007, mechanik musel odpilit cievku imobilizatora, potom uz auto startlo, samozrejme dal tam novu, cez ktoru to je uz zapojene napriamo, nie je tam ziadna kontrola na immo, cena 20eur, + 20 za pracu...nebola to nastastie az taka pohroma... Citovat
johannka Odesláno 18. únor 2013 Odesláno 18. únor 2013 jaký vliv by prosím mohla mít baterie, mám patrně stejný problém, má 206 kontrolku na imobilizéru jakože když nedojde k odblokování? díky Citovat
Dančák Odesláno 18. únor 2013 Odesláno 18. únor 2013 Na r.v.1998 kontrolku nemá, novější nevím, ale když nešla nastartovat tak v BSI byla závada nepřijat kod immo, po vymazání hned naskočila, odpojila se na 10minut baterka a od té doby se tato chyba neobjevila;) Citovat
Robi123 Odesláno 7. září 2018 Odesláno 7. září 2018 V 15. 2. 2013 at 20:59, batruska napsal: tak teda, auto je znova pojazdne, tak ako radil straki 007, mechanik musel odpilit cievku imobilizatora, potom uz auto startlo, samozrejme dal tam novu, cez ktoru to je uz zapojene napriamo, nie je tam ziadna kontrola na immo, cena 20eur, + 20 za pracu...nebola to nastastie az taka pohroma... A kde vam to robili ja mam ten isty problem Citovat
pavelu96 Odesláno 7. září 2018 Odesláno 7. září 2018 @Robi123 Pochybuju, že Ti odpoví - přes 5 let tu nebyl... Péťa ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.