Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj všem chcem si namontovať led pasik osvetlenie pedalov:D A chcem aby svietili pri otvorení dvier a ked zavriem tak zhasne :cool:.Chcel som to zapojit od spinača dvier ale ten je v zamku :myslim Nevie niekto poradit kde by sa to dalo zapojit Dik

[upravil dne 8/2/13 14:29 od Vlado222]

[upravil dne 8/2/13 14:31 od Vlado222]

Odesláno

Fredino: ja som od stropného svetielka tak ťahal osvetlenie dverí zospodu, tak preto viem :) a tlačiť káble cez tie gumové prechodky dverí teda bol zážitok :grr

Odesláno

Skôr by som to napojil od osvetlenia zapalovača keď sa zapne osvetlenie budíkou a tlačítok, nech to svieti aj za jazdy ale len tak jemne.

Odesláno
Fredino: ja som od stropného svetielka tak ťahal osvetlenie dverí zospodu, tak preto viem :) a tlačiť káble cez tie gumové prechodky dverí teda bol zážitok :grr

to ti verim,chystam sa aj ja na to :D

Odesláno

ozzy: Pod dveřmi je to prostě praktické, vidíš, kam vystupuješ (kaluž, bláto ...). U pedálů je to na efekt, moc praktické to není. Já mám i na stropě 125 cm dlouhý LED pásek, napojený na vypínač stropního světla (kdykoli ho mohu úplně vypnout, nebo může svítit pořád). V autě je moře světla, hodí se, když něco beru ze zadních sedaček, nebo třeba když sklápím sedadla za tmy. Jenom uvažuji o stmívači, někdy to svítí až moc ...

Odesláno

ozzy56: ja som to osvetlenie dverí robil len preto, aby som viac po tme nevystúpil do blata alebo kaluže :D a to že to dobre vyzerá je len príjemne pozitívum, v noci keď niekde otvorím dvere sa mi to fest páči :mrk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...